Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 09/07 Β

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Ωροσκοπιο Πανσέληνος στον Αιγόκερω: Αναζήτηση Ισχύος

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Είστε αρκετά πειθαρχημένοι στην προσπάθεια διατήρησης μιας συνέπειας στην καθημερινότητά σας. Όμως ακόμη και οι πιο λειτουργικές πρακτικές σας μπορεί να δεχθούν προκλήσεις, αν δεν υπάρχει σύνδεση της καρδιάς σας με αυτές. Δεν θα μπορέσετε να συνεχίσετε να προσποιήστε, όταν πλέον η απόδοσή σας θα επηρεάζει αρνητικά την κάθε μέρας σας.

Ωστόσο αυτή η επιδέξια Πανσέληνος στον Αιγόκερω επηρεάζει τον 6ο Οίκο σας των Συνηθειών, προτρέποντάς σας να μην βιαστείτε να κάνετε δραστικές αλλαγές στο πρόγραμμά σας. Επιμείνετε στην προδιαγεγραμμένη πορεία σας, με πίστη στο δεδομένο ότι θα ανακτήσετε τους ρυθμούς σας σύντομα. Τα καλά πράγματα έρχονται σε αυτούς που έχουν υπομονή!

zodia-taro-45

 

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Είναι δόλια η προσπάθεια να βάλετε τις σωστές λέξεις στην κάθε περίσταση που ανακύπτει. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω έρχεται να ανορθώσει τον 5ο Οίκο σας της Έκφρασης, δίνοντάς σας τη δύναμη να δράτε με το συναίσθημα αντί να το αναλύετε.

Εξάλλου, είναι αδύνατον να λειτουργήσετε αυθόρμητα όταν δυσκολεύεστε να πείτε όσα σκέφτεστε. Γι’ αυτό αφήστε την ένταση να καταλαγιάσει και θα δείτε ότι είναι πιο παραγωγικό να μιλήσετε αργότερα για αυτά που νιώθετε. Θα σας κάνει πολύ καλό αυτή την περίοδο να εξερευνήσετε δημιουργικές ενασχολήσεις που αποτελούν έμπνευση για εσάς. Η Κοκό Σανέλ έλεγε ότι «η ομορφιά ξεκινά, τη στιγμή που αποφασίζεις να είσαι ο εαυτός σου»!

zodia-astra-tarot

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Βρίσκεστε σε ένα σημείο στη ζωή σας, που θα σας έκανε πολύ καλό να αφιερώσετε χρόνο στο να επαναξιολογήσετε την καριέρα σας. Ωστόσο δεν πρέπει να πέσετε στην παγίδα, να εστιάσετε μόνο σε όσα σας αποδίδουν περισσότερα οικονομικά οφέλη ή ισχύ. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω έχει επίκεντρο τους στόχους για εσάς, καθώς επαναφορτίζει τον 4ο Οίκο σας των Θεμελίων. Τώρα θα πρέπει να πάψετε να παραβλέπετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες, να θυμηθείτε ότι το σπίτι και η οικογένειά σας είναι σημαντικοί παράγοντες στην εξίσωση της ζωής σας. Να κάνετε οδηγό σας την αρχή: «Δεν υπάρχει δρόμος για τη γαλήνη, η γαλήνη είναι ο δρόμος»!

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Η ζωή σας κυλούσε με χαμηλή ταχύτητα εδώ και αρκετό καιρό, κάτι που σας έδωσε το χρόνο να προετοιμαστείτε για τους πυρετώδεις ρυθμούς που είναι προ των πυλών. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα κατακλύσει τον 3ο Οίκο σας της Επικοινωνίας, εφοδιάζοντάς σας με τόσες πληροφορίες που θα αποτελεί πρόκληση να τις αφομοιώσετε. Μην κάνετε καν την προσπάθεια να επιτύχετε πιο πολλά από όσα είναι εφικτά – η μέρα έχει μόνο 24 ώρες! Θα καταφέρετε πολύ περισσότερα, αν απλά θέσετε τους στόχους σας λίγο πιο χαμηλά. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να πάρει ένα επιπλέον περιθώριο χρόνου για να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Θα θυμάστε ότι ένα έργο τέχνης, ήταν κάποτε ένα έργο υπό κατασκευή!

zwdia - love

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Εύχεστε να μπορούσατε να απαντήσετε σε όσα σας πιέζουν τώρα, αφήνοντάς τα όλα πίσω σας και κάνοντας ένα άλμα μπροστά. Όμως το ένα πόδι σας είναι κολλημένο στο παρελθόν, όταν το άλλο έχει ήδη σηκωθεί για να περάσει στο μέλλον. Η Πανσέληνος στο Αιγόκερω θα σας επηρεάσει περιοριστικά μέσα από τον 2ο Οίκο σας των Προσωπικών Αξιών. Αυτό θα σας φέρει αντιμέτωπους με παραδοσιακές θέσεις σας, που πρέπει πλέον να αναβαθμίσετε. Η τάση σας να φτάσετε στον ουρανό, θα σας ενθαρρύνει να επεκτείνετε τις προσδοκίες σας και να προβείτε σε πολλές αλλαγές. Όμως θα είναι συνετό να επικεντρωθείτε σε έναν πιο συντηρητικό στόχο, αντί να αποτύχετε κυνηγώντας κάποιον ιδεαλιστικό. Να θυμάστε ότι ο καλύτερος δάσκαλος, είναι το πιο πρόσφατο λάθος σας.

taro-oroskopio-54

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Κάποιος μπορεί να παίξει το χαρτί της εξουσίας του, ενώ θα ζητήσει τη στήριξή σας. Αν και δεν σας αρέσει να βρίσκεστε σε τέτοιες άβολες θέσεις, η Πανσέληνος που θα σχηματιστεί στο ζώδιό σας και τον 1ο Οίκο σας του Εαυτού θα σας προσδώσει περισσότερη κατανόηση για τον πόνο του άλλου. Προσέξτε μόνο να μην υπερβάλετε στην προστασία των προτεραιοτήτων σας, εμμένοντας στον αρνητισμό κάποιων ατόμων. Δυστυχώς, οι αμυντικές σας αντιδράσεις σας αποξενώνουν από το συναίσθημά σας. Η ζωή είναι ο αντικατοπτρισμός όσων υπάρχουν στην καρδιά σας!

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ίσως να επενδύετε υπερβολική σημασία στη λήψη κάποιων αποφάσεων, που ξεχνάτε ότι πρέπει να συνεχίσετε τη σκληρή δουλειά. Οι συνέπειες των επιλογών σας δεν είναι ακόμη ορατές, παρά την κοσμική βοήθεια που θα σας παράσχει η Πανσέληνος στον Αιγόκερω και τον 12ο Οίκο σας του Πεπρωμένου. Θα είναι συνετό να μην βιαστείτε τώρα να μοιραστείτε τα σχέδιά σας με τους συμμάχους σας. Αντί να σπαταλήσετε την ενέργειά σας σε ατέρμονες συζητήσεις, αφήστε τους άλλους να ανακαλύψουν τη νέα σας πορεία μέσα από τις πράξεις σας. Να θυμάστε ότι δεν σας κάνουν καλύτερο άνθρωπο τα λόγια σας αλλά η συμπεριφορά σας!

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ενδέχεται να πιστεύετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο της μοίρας σας, όμως αυτή είναι μια προσωρινή αυταπάτη. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα λειτουργήσει πραγματιστικά για εσάς, μέσα από τον 11ο Οίκο σας της Ομαδικής Εργασίας. Ίσως να σκέφτεστε ότι οι άνθρωποι προσπαθούν να σας ξεγελάσουν, αδιαφορώντας για το δικό σας πρόγραμμα προκειμένου να ακολουθήσετε το δικό τους. Θα νιώσετε απομονωμένοι αν οι ιδέες σας διαφέρουν από όλων των άλλων. Η συμβουλή για εσάς, είναι να ακολουθήσετε το ένστικτό σας. Δεν υπάρχει λόγος να καταναλώνεστε στην προσπάθεια να γίνετε ισότιμοι με τους άλλους, για χάρη της συνύπαρξης και μόνο. Ο Τζον Φ. Κένεντι έλεγε ότι «η υποταγή είναι δεσμοφύλακας της ελευθερίας και εχθρός της προόδου».

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις