Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 11/04 Α

erwtiko-test

ωροσκοπιο Πανσέληνος στο ζωδιο  του Ζυγού

Η Πανσέληνος στον ευγενικό Ζυγό στις 11 Απριλίου 2017 αντιτίθεται στον δυναμικό Ήλιο στον Κριό για να περιπλέξει τις διαπροσωπικές δυναμικές. Υπό κανονικές συνθήκες, η αρμονία ανάμεσα στον εγωκεντρικό Κριό και τον προσηλωμένο στις σχέσεις Ζυγό είναι δυνατόν να υπεισέλθει με διαπραγμάτευση και συμβιβασμό, αλλά δεν είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε στο όνομα της ειρηνικής συνύπαρξης αυτή την περίοδο.

Ο συνδυασμός του Ήλιου με τον ανεξέλεγκτο Ουρανό μας παρακινεί να πάρουμε ρίσκα ούτως ώστε να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό.Ευτυχώς, οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά μας μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική μας ανάπτυξη ενώ η Πανσέληνος στον Ζυγό ενώνεται με τον τυχερό Δία.

 

Ενδέχεται να σκεφτούμε να αρχίσουμε να αποφεύγουμε τους άλλους γιατί δεν θέλουμε να εγκαταλείψουμε την ανεξαρτησία μας. Παρά ταύτα, μπορεί να εκπλαγούμε ευχάριστα όταν κάποιος αντί να αντισταθεί, μας προσφέρει υποστήριξη.

zodia-taro-45

Ισχυρές κοσμικές δυνάμεις εργάζονται, αφού αυτή η Πανσέληνος βρίσκεται σε τετραγωνο  με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα. Παρόλο που δεν μπορούμε να δούμε το αποτέλεσμα των τωρινών μας αποφάσεων, οδηγούμαστε σίγουρα σε ένα δρόμο εξέλιξης και αλλαγής. Είναι πολύ πιθανόν να ικανοποιηθούμε αν είμαστε πρόθυμοι να λάβουμε μέρος στον «χορό» ανάμεσα στον εαυτό μας και τους άλλους.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Κριός Ωροσκόπιο (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Δεν είστε από αυτούς που αφήνουν τυχαίους ανθρώπους να κάνουν κουμάντο στη ζωή σας, αλλά μπορεί να είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στις ανάγκες ενός φίλου ή συντρόφου όταν η Πανσέληνος στο Ζυγό φωτίσει τον 7ο Οίκο των Σχέσεων, αποκαλύπτοντας τα συναισθήματα των ατόμων που είναι κοντά σας. Το να επικεντρώνεστε στις δικές σας επιθυμίες είναι ευκολότερο από το να εστιάζετε στις επιθυμίες των άλλων, αλλά οι συνθήκες δεν θα σας αφήσουν να ακολουθήσετε την εύκολη διέξοδο. Αντί να προσποιείστε άγνοια, δείξτε το ενδιαφέρον σας με το να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με τους άλλους και να τους δείξετε ότι νοιάζεστε. Το να ανοίγετε την καρδιά σας είναι σημάδι δύναμης.

Διαβαστε  το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 11/04 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταύρος Ωροσκόπιο (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Οι σχέσεις απαιτούν σκληρή δουλειά, αλλά είστε πρόθυμοι να εργαστείτε προκειμένου να έχετε θετικά αποτελέσματα. Στην πραγματικότητα, το να εφαρμόζετε τακτικά μια πρακτική του να μιλάτε με τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας για να διαπιστώσετε αν είναι όλα εντάξει, βγάζει νόημα αφού η Πανσέληνος στο Ζυγό προσγειώνεται στον 6ο Οίκο των Συνηθειών. Παρά ταύτα, μία ημέρα ευσυνείδητης συμπεριφοράς δεν θα είναι αρκετή για να δημιουργήσει μια νέα σχέση ή να σώσει μια σχέση που έχει «κουραστεί». Αυτά που κάνετε κατά τη διάρκεια της καθημερινής σας ρουτίνας είναι το μυστικό της μακροπρόθεσμης επιτυχίας σας.

Δίδυμοι Ωροσκόπιο (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Ανυπομονείτε να δείξετε στους άλλους τη δημιουργικότητα σας, αλλά οι ιδέες δεν ρέουν τόσο άκοπα όσο θα θέλατε. Οι πιο ευρηματικές σκέψεις περνούν από το μυαλό σας, παρά ταύτα εσείς ανησυχείτε για το τι θα σκεφτούν οι άνθρωποι όταν θα δουν πέρα από το ξένοιαστο προσωπείο σας.

zodia-99

Εντούτοις, η Πανσέληνος στο Ζυγό ενθαρρύνει τον 5ο σας Οίκο της Έκφρασης του εαυτού και ούτε ο φόβος του να αναστατώσετε τους ομοίους σας δεν σας σταματά. Όταν πρόκειται να μοιραστείτε την έμπνευση σας υπάρχουν δύο επιλογές: τώρα ή όταν θα είναι πολύ αργά.

Καρκίνος Ωροσκόπιο (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Μια παλιά σύγκρουση ανάμεσα σε σπίτι και καριέρα επιστρέφει ξαφνικά στο προσκήνιο, απαιτώντας λύση δια παντός. Αλλά η κρυφή ατζέντα κάποιου περιπλέκει τα πράγματα καθώς ο μυστικοπαθής Πλούτωνας έρχεται σε ευθεία με την Πανσέληνο στον Ζυγό στον 4ο Οίκο σας της Οικογένειας.

Μπορεί να φαίνεται ότι αναγκάζεστε να εισέλθετε σε μία κατάσταση που θα βγείτε χαμένοι , επειδή δεν μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή χωρίς να βλάψετε κάποια από τις δύο. Το να αναγνωρίζετε τον τρόπο με τον οποίο τα οικογενειακά σας ζητήματα συνδέονται με τη δουλειά σας είναι μια υγιής αρχή. Μην πιέζετε ακόμη για μια τελική απάντηση.

zwdia-768

Λέων Ωροσκόπιο (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Πολλοί δρόμοι διασταυρώνονται μπροστά σας και δεν είστε σίγουροι ποια κατεύθυνση να ακολουθήσετε. Παρόλο που ο καθένας έχει τον δικό του προορισμό, δεν θέλετε ακόμη να περιορίσετε τις επιλογές σας. Ευτυχώς, η Πανσέληνος στον Ζυγό σας επιτρέπει να κρατήσετε τις επιλογές σας ανοικτές αφού ενεργοποιεί τον 3ο σας Οίκο των Πολλαπλών επιλογών.

Συζητήστε το δίλημμα στο οποίο βρίσκεστε με αυτούς που εμπιστεύεστε και ακούστε αυτά που έχουν να σας πουν. Αν ενσωματώσετε διάφορες προοπτικές στη διαδικασία λήψης αποφάσεων θα σας προσφέρει καλύτερες ευκαιρίες για ένα πιο λαμπρό μέλλον.

Διαβαστε  το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 11/04 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot