Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 12/01 Α

panselinos-zwdio-ydroxoos

Ωροσκοπιο Πανσέληνος στον Καρκίνο

Οι ταχύτητες αυξάνουν κατά την πρώτη πανσέληνο του 2017. Τα πάντα φαίνεται να εξελίσσονται τόσο γρήγορα, που τρομάζει και μόνο η σκέψη να τα παρακολουθήσετε όλα!

Στις 12 Ιανουαρίου η Πανσέληνος σχηματίζεται μέσα στον υπερευαίσθητο Καρκίνο, επιστρατεύοντας την προσήλωση ως στρατηγική για να διατηρηθεί ο έλεγχος στις καταστάσεις που φαίνονται να διογκώνονται εκτός ελέγχου.

Ταυτόχρονα η Σελήνη μετέχει σε έναν πανίσχυρο Μεγάλο Σταυρό, που υποδεικνύει ότι οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες. Όλοι έχετε προωθηθεί στο μέλλον και πορεύεστε σε άγνωστα εδάφη, καθώς ο πομπώδης Δίας έρχεται σε αντίθεση με τον αντισυμβατικό Ουρανό. Η παράλληλη αντίθεση του φεγγαριού με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα, οξύνει την ήδη εξαιρετικά έντονη και δυναμική Πανσέληνο.

zodia-taro-45

 

Από την άλλη πλευρά, μια υπερρεαλιστική συνεύρεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα βάζει τους πάντες σε πειρασμό με μη ρεαλιστικές φαντασιώσεις… Δεν αποκλείεται να θεωρήσετε ότι τα όνειρα και οι εφιάλτες σας είναι αληθινά. Το ευτυχές γεγονός είναι ότι θα υπάρξει στήριξη από τον εγκεφαλικό Ερμή, ο οποίος θα κάνει την είσοδό του στον υπολογιστή Αιγόκερω λίγες ώρες μετά το σχηματισμό της Πανσελήνου.

Αντί να σας παρασύρει αυτή η εξαιρετικά φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα, μπορείτε να στηριχτείτε στη λογική για να βρείτε το δρόμο σας. Αν αυτή η πρώτη Πανσέληνος του νέου χρόνου είναι μια ένδειξη για όσα έπονται, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιστρατεύσετε την επαγρύπνησή σας και να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, προκειμένου να αντέξετε τον ολοένα και πιο ταχύ βηματισμό της ζωής!

zwdia shmera

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Δεν αποκλείεται να έχετε στριμώξει τον εαυτό σας σε μια γωνία, πιστεύοντας ότι δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας και να μείνετε παράλληλα ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Η δύσθυμη Πανσέληνος στον Καρκίνο θα επισκεφθεί τον 4ο Οίκο σας της Συναισθηματικής Ασφάλειας, εντούτοις οι αντιδράσεις σας σε μια περίπλοκη κατάσταση μπορούν να αντιστρέψουν τη συγκυρία προς όφελός σας.

Αντί να επιτεθείτε εξ αρχής – κάτι που συχνά έχει καλό αποτέλεσμα για εσάς – τώρα προτιμήστε την πρακτική διαπραγμάτευση. Είναι εφικτό να κάνετε το

μεγάλο άλμα, μόνο αν εστιάσετε στην εύρεση κοινού εδάφους, αντί να αντιμάχεστε ό,τι θεωρείτε πηγή του προβλήματός σας.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ο ενθουσιασμός ενός ανορθόδοξου οράματος ενδέχεται να συνταράξει τα θεμέλιά σας, μιας και το πέρασμα από τη θεωρία στην πράξη εμπεριέχει και μια αποσταθεροποιητική πρακτική. Η εγκατάλειψη θέσεων και συμπεριφορών που αποτελούν το αγκυροβόλι σας, δεν μπορεί πάντα να είναι εύκολη. Ίσως να έχετε την αίσθηση ότι η ζωή σας παραπαίει έξω από τον έλεγχό σας…

Επειδή η αυτοπροστατευτική Πανσέληνος στον Καρκίνο θα φωτίσει τον 3ο Οίκο σας των Πληροφοριών, θα σας ωθήσει να αποτραβηχτείτε σε πιο βολικά εδάφη. Μια στοργική συνάντηση με τους φίλους ή την οικογένειά σας, είναι το καλύτερο σενάριο για εσάς. Πάντως η δημιουργία της προσωπικής σας συναισθηματικής ασφάλειας, είναι δική σας ευθύνη και μόνο.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσσκοπιο Πανσεληνου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Εσείς μπορεί να έχετε τη διάθεση να εντάξετε τις φιλοδοξίες άλλων ατόμων στα δικά σας σχέδια. Όμως η πεισματική Πανσέληνος στον Καρκίνο θα αναδείξει τον 2ο Οίκο σας των Προσωπικών Πόρων, ωθώντας σας να εστιάσετε και πάλι στις ατομικές σας ανάγκες.

Δεν αποκλείεται να θεωρείτε δεδομένο ότι όσα φαντάζεστε είναι αληθινά. Ωστόσο το πέρασμα του φλύαρου Ερμού στον υπολογιστή Αιγόκερω, θα απαιτήσει να επιστρατεύσετε την έμφυτη πρακτικότητά σας. Η κοινή λογική είναι ένα λουλούδι, που δεν ανθίζει στον κήπο του καθενός – αδράξτε τη όσο έχετε το περιθώριο.

zwdia-765

Διαβαστε τις Ετησιες προβλεψεις 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για αδράνεια ή ανέμελη επικοινωνία, γι’ αυτό εκφράστε όσα θέλετε από θέση ισχύος ή κρατήστε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας! Μια έλλειψη σχεδιασμού και συμβιβασμού ενδέχεται να δώσει τον έλεγχο στα χέρια κάποιου άλλου. Ωστόσο η στοργική Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιό σας, θα σας θυμίσει ότι πρέπει να σκεφτείτε τις δικές σας ανάγκες πριν προσπαθήσετε να ικανοποιήσετε τις προσδοκίες των άλλων.

Αν θέσετε σε προτεραιότητα την ικανοποίηση του/της συντρόφου σας, των φίλων σας ή των συνεργατών σας, το μόνο που κάνετε είναι να βάζετε τον εαυτό σας σε δεύτερη μοίρα. Δεν θα πιείτε ποτέ από ένα άδειο φλασκί! Φροντίστε πρώτα τον εαυτό σας.

zwdia-fotia

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Μόνο εσείς θα επιλέξετε τι θα μοιραστείτε και αυτό όποτε είστε έτοιμοι, γιατί κανείς δεν μπορεί να απαιτήσει να γυμνώσετε την ψυχή σας αν δεν είστε πρόθυμοι να το κάνετε. Η προσηλωμένη Πανσέληνος στον Καρκίνο θα επηρεάσει τον 12ο Οίκο σας των Μυστικών – και προσωρινά θα σας ανακουφίσει από την ένταση, γιατί θα πιστέψετε ότι τα αισθήματά σας ανήκουν σε εσάς και μόνο!

Να θυμάστε ότι οι σχέσεις σας δεν είναι αποχωρισμένες από την ταυτότητά σας, τους φόβους σας και τις ελπίδες σας. Όσα κι αν θέλετε να αποκρύψετε, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι οι άλλοι είναι ο καθρέφτης της ψυχής σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσσκοπιο Πανσεληνου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις