Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 12/01 Β

erwtas-sxeseis

Ωροσκοπιο Πανσέληνος στον Καρκίνο

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Περνούσε από το μυαλό σας να ενδώσετε στις παρορμήσεις σας; Το καλύτερο για εσάς είναι να κάνετε αυτό που χαρακτηρίζει την ιδιοσυγκρασία σας: να αναλύετε κάθε νέα δραστηριότητα και κίνηση, προκειμένου να ξεσκαρτάρετε οτιδήποτε απαιτεί περισσότερη προσπάθεια απ’ όση θεωρούσατε αρχικά. Το θετικό είναι ότι οι φίλοι και οι συνεργάτες σας θα προστρέξουν για να σας στηρίξουν συναισθηματικά, καθώς η Πανσέληνος στον Καρκίνο αναδύει τον 11ο Οίκο σας της Κοινότητας.

Αντί να ορμήσετε μπροστά μόνοι σας ή να παλέψετε για να διατηρήσετε σιωπηρά το όραμά σας, στραφείτε σε αξιόπιστους συμμάχους που μπορούν να σας βοηθήσουν να γίνει πιο διαχειρίσιμο το έργο σας. Όπως υποστηρίζει ο σοφός λαός, «Το φορτίο γίνεται ελαφρύτερο όταν μοιράζεται με αγάπη».

zodia-taro-45

 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Ενδέχεται να θεωρήσετε ότι κινδυνεύει η φήμη σας, όταν η συναισθηματικά προστατευτική Πανσέληνος στον Καρκίνο θα κεντρίσει τον 10ο Οίκο σας του Κύρους. Μια μάχη ισχύος θα μπορούσε να αναστατώσει την αρμονία στο σπίτι ή την εργασία σας, μόνο αν δεν επιστρατεύσετε τη σοφία σας – ώστε να αντιμετωπίσετε το θέμα χωρίς να τροφοδοτήσετε περαιτέρω συγκρούσεις.

Η ευφυής αλλά συγκρατημένη ανταπόκρισή σας μπορεί να καταπραΰνει κάποιες απρόβλεπτες εντάσεις, βοηθώντας όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να βρουν την απαραίτητη ισορροπία τους. Ο Δαλάι Λάμα διδάσκει, «Μια ανοικτή καρδιά είναι ένα ανοικτό μυαλό».

zodia-astra-tarot

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Μην υποτιμάτε την αξία των μαθημάτων που έχετε πάρει από την εμπειρία της ζωής, ακόμη κι αν νιώθετε ανασφαλείς από την απουσία τίτλων σπουδών στο βιογραφικό σας. Ο ομιλητικός Ερμής θα είναι πολύ πιο πειστικός με την είσοδό

του στον γήινο Αιγόκερω, όμως η αξία της μόρφωσης θα υπογραμμιστεί με την παρουσία της Πανσελήνου στον Καρκίνο και στον 9ο Οίκο σας της Ανώτερης Αλήθειας.

Πρέπει να γίνετε φιλόπονοι για τη διεκδίκηση γνώσης και να αποκτήσει σκοπό ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά σας. Αν κάτι τέτοιο δεν αποτελεί πρόκληση για εσάς, δεν θα αλλάξετε τίποτα.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Απολαμβάνετε να μιλάτε για όσα ονειρεύεστε και φαντάζεστε, σαν να είναι ήδη πραγματοποιημένα. Ωστόσο θα εντάξετε περισσότερη σοβαρότητα στην καθημερινότητά σας με την είσοδο του Ερμή της διανόησης στον μεθοδικό Αιγόκερω. Να αναμένετε να σας προκύψει μια συναισθηματική κρίση που θα δοκιμάσει την κοινή λογική σας, με το πέρασμα της Πανσελήνου στον Καρκίνο από τον 8ο Οίκο σας της Ουσιαστικής Συνεισφοράς.

Η Πανσέληνος αυτή θα είναι μια αγενής υπενθύμιση για εσάς, να αναλογιστείτε ξανά το κόστος που έχουν οι σχέσεις σας κάθε είδους και τι θα σας επιφέρουν οι «επενδύσεις» σας. Αν εστιάσετε στους μακροπρόθεσμους στόχους σας, θα καταφέρετε να μετατρέψετε τις καταστάσεις του παρόντος σε έναν θησαυρό με διάρκεια!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσσκοπιο Πανσεληνου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Όλα όσα αφορούν τις σχέσεις σας θα βρεθούν στο προσκήνιο, όταν η Πανσέληνος στον Καρκίνο να φωλιάσει στον 7ο Οίκο σας της Συνεργασίας. Μπορεί εσείς να προσπαθείτε να παραμένετε ψυχροί και απαθείς συναισθηματικά, ωστόσο είναι δύσκολο να καταπιέσετε τις επιθυμίες σας. Δεν αποκλείεται να μεγαλοποιήσετε τώρα τις ανάγκες σας, εξαιτίας του τετραγώνου που θα σχηματίσουν ο Ήλιος και η Σελήνη με τον πληθωρικό Δία. Μάλιστα θα είστε ικανοί να πείσετε τον εαυτό σας για τα πάντα, προκειμένου να δικαιολογήσετε τα θέλω σας!

Αν δεν αντισταθείτε σε αυτό τον πειρασμό, θα πέσετε θύμα του ίδιου σας του ενθουσιασμού και θα εξαντλήσετε τους πάντες. Η συμβουλή για εσάς προκειμένου να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να αγγίξετε την ικανοποίηση, είναι να συμφωνήσετε από κοινού σε ένα εφικτό σχέδιο και να παραμείνετε προσηλωμένοι σε αυτό.

zwdia-765

Διαβαστε τις Ετησιες προβλεψεις 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ακόμα κι αν δεν βρεθείτε στο προσκήνιο αυτή την περίοδο, να είστε βέβαιοι ότι θα αναγνωριστεί όλη σας η συνεισφορά στο παρασκήνιο. Η επιμελής Πανσέληνος

στον Καρκίνο θα ενεργοποιήσει τον 6ο Οίκο σας της Εργασίας, κάτι που θα σας θυμίσει πόση συναισθηματική ασφάλεια αντλείτε από τη διατήρηση του καθημερινού σας προγράμματος και την καλή σας απόδοση στα καθήκοντά σας.

Ωστόσο αυτή η Πανσέληνος υποθάλπει την ασυδοσία, μέχρι και το χάος στο εργασιακό σας περιβάλλον. Ο σταθερός Κρόνος θα είναι αυτός που θα σας παράσχει όση λογική χρειάζεστε, προκειμένου να μην εκτροχιαστούν τα πάντα. Ο Θιοντόρ Ρούσβελτ έλεγε, «Όταν υπάρχει αυτοπειθαρχία, σχεδόν τα πάντα είναι εφικτά».

zwdia-agnh

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι συζητήσεις με φίλους και συναδέλφους θα σας βοηθήσουν να στήσετε ιδιαίτερα ωφέλιμες ιδέες. Ευτυχώς διαθέτετε την ικανότητα να κατανοείτε αλλά και να εκφράζετε περίπλοκες σκέψεις, κάτι που σας βοηθά να διαχωρίζετε το ρεαλισμό από τη φιλοσοφία.

Αν αφεθείτε στη ροή της συναισθηματικής Πανσελήνου στον Καρκίνο, που θα περάσει από τον 5ο Οίκο σας της Αγάπης και της δημιουργικότητας, θα αναπτερωθούν οι ελπίδες σας για εκπλήρωση όσων αναμένετε στο ρομαντικό πεδίο. Η ανάγκη σας για στοργή σηκώνει τόσα κύματα συναισθήματος, που μπορούν να διαπεράσουν τα τείχη της λογικής που χτίζετε για να προστατεύσετε τις αδυναμίες σας. Δώστε στους άλλους ένα κομμάτι από την καρδιά σας αντί για τις απόψεις σας…

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσσκοπιο Πανσεληνου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia