Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 14/11 Α

zwdia-provlepseis-astrologia

Ωροσκοπιο Πανσέληνος Νοεμβρίου στον Ταύρο

Η αποφυγή θεμάτων που ίσως να έχουν και το χαρακτήρα του επείγοντος, ποτέ δεν είναι καλή ιδέα στην καθημερινότητα. Συχνά ωστόσο κάποιοι καταφεύγετε στην άρνηση, επειδή αποτελεί ένα μηχανισμό διαχείρισης για εσάς.

Με την Πανσέληνο να σχηματίζεται στις 14 Νοεμβρίου στον πρακτικό Ταύρο, δεν θα μπορέσετε πλέον να παραβλέπετε την αδιαμφισβήτητη αλήθεια. Το βασικό στοιχείο της είναι ότι θα σας αναγκάσει να συνειδητοποιήσετε πού βρίσκεται το συναίσθημά σας σε σχέση με την πραγματικότητα.

 

Ο Ταύρος αφορά την απλότητα ή και απλοποίηση της άμεσης αντίληψης, δηλαδή αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε. Η Πανσέληνος από την πλευρά της, αφορά πάντα το αποκορύφωμα ενός συναισθηματικού κύκλου. Αυτή η Πανσέληνος στον γήινο Ταύρο, θα αποκαλύψει την ανάγκη του καθενός ξεχωριστά να επιστρέψει στις βασικές αρχές των πάντων.

zodia-taro-45

Η Πανσέληνος στον Ταύρο θα βρεθεί σε όψη αντίθεσης με τον ισχυρό Ήλιο που βρίσκεται στον Σκορπιό, τον πιο μυστηριώδη και περίπλοκο εκπρόσωπο του ζωδιακού κύκλου. Αυτή η πολεμοχαρής δυναμική ανάμεσα στον ήλιο και το φεγγάρι, υπογραμμίζει την ένταση ανάμεσα στο παράφορο πάθος του Σκορπιού και τη λογική συμπεριφορά του Ταύρου.

zwdia-66

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο Πανσεληνου 14/11 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αυτή τη λαίλαπα θα περισώσει κάπως ο Χείρωνας, ο θεραπευτής Κένταυρος. Οι αρμονικές όψεις που θα σχηματίσει τόσο με τον Ήλιο όσο και με τη Σελήνη, θα επιδείξουν το επανορθωτικό μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσετε, για να επουλώσετε τα προσωπικά αλλά και τα κοινωνικά σας τραύματα. Ο Χείρωνας αντιπροσωπεύει τη συγχώρεση, και είναι γνωστό ότι η συγχώρεση ξεκινά από μέσα μας.

Δεν είναι εύκολη η διαδρομή που πορευόμαστε. Όμως ο αποφασιστικός Ταύρος της Πανσελήνου θα μας θυμίσει ότι μπορούμε να φτάσουμε μέχρι και στα θαύματα, με σκληρή δουλειά και επιμονή. Κάποιες φορές, η μαγεία βρίσκεται στα πλέον προφανή…

zodia-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Μπορεί να λαχταράτε λίγη γαλήνη και ηρεμία, αλλά μάλλον δεν θα μπορέσετε να χαλαρώσετε με τόσα πολλά που συμβαίνουν στη ζωή σας. Η Πανσέληνος του Ταύρου θα ρίξει τις αχτίνες της στον 2ο Οίκο σας των Προσωπικών Πόρων,

προσφέροντάς σας ένα σταθεροποιητικό αντίδοτο στις περιπλοκότητες που υπάρχουν.

Αν νιώσετε ότι η ένταση της καθημερινότητας γίνεται σαρωτική, κάντε την προσπάθεια να θυμηθείτε τις ανώτερες αλήθειες και τις αισθητικές απολαύσεις που σας ανακουφίζουν εν μέσω καταιγίδων. Μια υγιής δόση αντανάκλασης του εαυτού σας, θα σας βοηθήσει να επιβεβαιώσετε κάποιες επιλογές που κάνατε πρόσφατα, και θα σας ενδυναμώσει να δείτε πιο αισιόδοξα την επίτευξη των στόχων σας.

zwdia shmera

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Μπορεί να είστε τόσο προσηλωμένοι, που οι άλλοι να μην μπορούν να διαπεράσουν την «ξεροκεφαλιά» σας. Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου σχηματίζεται στο ζώδιό σας και στον 1ο Οίκο της Προσωπικότητάς σας, και θα σας βοηθήσει να παραμείνετε πρακτικοί σε έναν κόσμο που φαντάζει να έχει χάσει κάθε επαφή με τον ρεαλισμό.

Επειδή περιμένετε πολλά από τους άλλους, ενδέχεται να πάρετε μεγάλη απογοήτευση. Οι λέξεις είναι κενές αν τους λείπει η πρόθεση και η διάθεση για αποτέλεσμα, γι’ αυτό μην χάσετε το χρόνο και την ενέργειά σας με ανθρώπους που είναι μόνο λόγια και καθόλου πράξη. Δεν έχετε ανάγκη να γίνετε ούτε αρχηγοί ούτε οπαδοί, αν φωτίζετε μόνο το δικό σας μονοπάτι.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Ίσως δυσκολευτείτε να εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις που αναλάβατε πρόσφατα στον εργασιακό σας τομέα, εκτός αν αναθεωρήσετε με προσοχή τις πηγές σας και κατανείμετε σωστά τον χρόνο που χρειάζεστε. Με την Πανσέληνο στον ποιμενικό Ταύρο να φωτίζει τον 12ο Οίκο σας της Πνευματικότητας, το πρόβλημα θα είναι η καρδιά σας που μπορεί να βρίσκεται κάπου αλλού…

Η μεταφυσική τάση σας θα σας στρέφει σε αλλοκοσμικές αναζητήσεις, αντί για τις γήινες υποχρεώσεις σας. Αφιερώνοντας χρόνο στο να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας, θα κάνει καλό στην ψυχή σας αλλά δεν θα σας απαλλάξει από τα καθήκοντά σας. Όπως ορίζει πάντα η ζωή, η ισορροπία είναι το κλειδί για την ευτυχία.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Οι σχέσεις γίνονται τόσο περίπλοκες ενίοτε, που λαχταράτε να επιστρέψετε στις ρίζες σας. Ευτυχώς η Πανσέληνος του Ταύρου θα φωτίσει τον 11ο Οίκο των Διασυνδέσεών σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να θέσετε εκ νέου τις προτεραιότητές

σας και να ξανασυνδεθείτε με τους φίλους σας, αντί να επικεντρώνεστε μόνο σε ένα άτομο ή σε ένα εγχείρημα.

Είστε μια κοινωνική πεταλούδα, και τώρα θα εξερευνήσετε την ανάγκη σας για περισσότερη διασύνδεση με το περιβάλλον σας. Ωστόσο η διαφορά ανάμεσα στην επιτυχία και την αποτυχία, φαίνεται ότι θα εξαρτηθεί από την ποσότητα της στήριξης που θα λάβετε από τους άλλους. Όπως λένε, χρειάζεται ένα χωριό για να οικοδομηθεί ο κόσμος που θέλετε.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο Πανσεληνου 14/11 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65