Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 14/11 Β

evdomadiaies-17-2

Ωροσκοπιο Πανσέληνος Νοεμβρίου στον Ταύρο

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Η αποφασιστικότητα που σας διέπει, αντανακλά την ακλόνητη λαχτάρα σας να δείτε τους καρπούς των πρόσφατων αλλαγών που κάνατε στο σπίτι σας. Ωστόσο η Πανσέληνος του Ταύρου θα εστιάσει στον 10ο Οίκο σας της Δημόσιας Ζωής, στρέφοντας την προσοχή σας και πάλι στην καριέρα. Το μυαλό σας ξεχειλίζει από πρακτικές λύσεις, ώστε να ολοκληρώσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και να επιστρέψετε στην προσωπική σας ζωή.

Αν χειριστείτε πρώτα τις δυσκολότερες υποθέσεις σας, θα κερδίσετε τελικά ένα ευρύτερο πεδίο ελευθερίας για να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Ένα σοφό απόφθεγμα λέει «λάμψε με το δικό σου φως και μην σε απασχολήσει το σκοτάδι, γιατί υπάρχει μόνο όταν τα άστρα λάμπουν στην ακμή τους».

zodia-taro-45

 

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Χρειάζεστε απεγνωσμένα ένα διάλειμμα από την πίεση της καθημερινότητάς σας. Η πρακτική Πανσέληνος στον Ταύρο έχει επίκεντρο τον 9ο Οίκο σας της Ανώτερης Μόρφωσης, υποδεικνύοντας ότι μπορείτε να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές αν παρακολουθήσετε κάποια ανάλογα μαθήματα ή σεμινάρια.

Όπως κι αν επιλέξετε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, μια επέκταση του πεδίου των δραστηριοτήτων σας θα είναι εποικοδομητική ενόσω αντιμετωπίζετε με ρεαλισμό το πρόγραμμά σας. Αποτελεί εξαιρετική αφετηρία να οραματίζεστε το μέλλον που λαχταράτε, αλλά θα πρέπει να πορευτείτε με αποφασιστικότητα και επιμέλεια για να εκπληρώσετε το πεπρωμένο σας.

tarw-zwdia

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο Πανσεληνου 14/11 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Η μετρίαση του ενθουσιασμού σας αποτελεί μέρος μιας συνολικής στρατηγικής για να διατηρήσετε τα πράγματα απλά. Η πραγματιστική Πανσέληνος στον Ταύρο αφορά τον 8ο Οίκο σας των Κοινών Πόρων, γι’ αυτό θα σας εμπνεύσει να

συμπλεύσετε με υπεύθυνους ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να πραγματώσετε το όραμά σας για την επιτυχία.

Η στήριξη σε κάποιον που εμπιστεύεστε, σας δίνει μια καθησυχαστική αίσθηση αλληλεγγύης. Αν όμως ο άλλος δεν τηρήσει τις υποσχέσεις του, να είστε προετοιμασμένοι να επαναξιολογήσετε την εν λόγω σχέση. Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ είπε «πρέπει να αποδεχθούμε τη δεδομένη απογοήτευση, αλλά ποτέ δεν χάνουμε την ατέρμονη ελπίδα».

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Χρειάζεται να εργαστείτε πολύ πιο σκληρά για να ικανοποιήσετε τις προσδοκίες των άλλων. Η αξιόπιστη Πανσέληνος στον Ταύρο θα ενεργοποιήσει τον 7ο Οίκο σας των Συνεργασιών, αφήνοντας ελάχιστα περιθώρια για αμφιβολίες στις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις.

Όπως και να ‘χει, δεν πρέπει να σας παραπλανήσει ένα χειριστικό άτομο επειδή παρασύρεστε από δυνατά συναισθηματικά ρεύματα. Ακόμα κι αν θεωρείτε ότι ξέρετε τι θέλετε, τα αισθήματά σας παραμένουν ρευστά. Αυτό που βλέπετε ως αστάθεια στον άλλον, ίσως να είναι στην ουσία η αντανάκλαση της δικής σας αστάθειας.

zwdia

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Η διατήρηση της ικανοποίησής σας στο επαγγελματικό πεδίο, μπορεί να απαιτεί πιο πολλή δουλειά από όση φαίνεται αρχικά. Αν και η Πανσέληνος στον Ταύρο οξύνει τον 6ο Οίκο σας της Απασχόλησης, η αντίθεσή της με τον Ήλιο στον 12ο Οίκο σας της Φαντασίας είναι αρκετά περίπλοκη.

Δεν αποκλείεται στην ουσία να υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα ανάμεσα στα όνειρά σας και τα καθήκοντά σας. Μετρήστε όλους τους παράγοντες πριν πάρετε την τελική απόφαση για τη νέα σας κατεύθυνση. Ο Φραγκλίνος Ρούσβελτ είπε «το μόνο εμπόδιο στην πραγμάτωση του αύριο, θα είναι οι αμφιβολίες μας για το σήμερα».

zodia-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Οι επιθυμίες σας είναι ξεκάθαρες, και αυτό σας ωθεί να ζητήσετε αυτά ακριβώς που θέλετε. Ωστόσο η Πανσέληνος στον Ταύρο ενεργοποιεί τον 5ο Οίκο σας του Ρομάντζου, κεντρίζοντας δυνατά αισθήματα και ανόητες κινήσεις. Αν και τα συναισθήματά σας μπορεί να μην είναι βολικά, προσπαθήστε να μην τα καταπιέσετε γιατί δεν αποκλείεται να εκραγούν απροσδόκητα…

Η οικειότητα σε μια σχέση μπορεί να οδηγήσει στη ζήλια, καθώς η πληθωρική Σελήνη σχηματίζει δυσχερείς όψεις με την αισθησιακή Αφροδίτη και τον κτητικό

Πλούτωνα. Αντί να μετατρέπετε σε βουνά τους κόκκους άμμου, εστιάστε στις απλές απολαύσεις που δημιουργούν αναμνήσεις με διάρκεια. Η αγάπη έχει αξία όταν δίνεται χωρίς προσδοκίες.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Σας παρασύρει ακούσια μια δίνη από περίπλοκα κοσμικά ρεύματα, γι’ αυτό η καλύτερη πορεία δράσης σας είναι να απλοποιήσετε τη ζωή σας όσο γίνεται περισσότερο. Αρωγός σε αυτό θα είναι η γήινη Πανσέληνος στον Ταύρο, που δίνει έμφαση στον 4ο Οίκο σας των Οικιακών Συνθηκών και σας ενθαρρύνει να αποζητήσετε τις βολικές γλυκές απολαύσεις.

Η τάση σας να βασίζεστε στους φίλους και την οικογένειά σας μπορεί να είναι λειτουργική βραχυπρόθεσμα. Είναι όμως δύσκολο να αρνηθείτε ότι σας κατακλύζει ο ενθουσιασμός, καθώς ανοίγει μπροστά σας το μονοπάτι του μέλλοντός σας. Να έχετε υπόψιν σας ότι όσο πιο ψηλό είναι το κτίριο, τόσο πιο βαθιά πρέπει να είναι τα θεμέλιά του.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Παραδόξως παίρνετε μεγάλη ικανοποίηση από το στήσιμο του προγράμματός σας και την παραμονή σας σε αυτό κατά το δυνατόν. Η λογική Πανσέληνος στον Ταύρο θα ρίξει τις αχτίνες της στον 3ο Οίκο σας του Στενού Κύκλου. Αυτό θα απαιτήσει από εσάς να εγκαθιδρύσετε μια υγιή ισορροπία, ανάμεσα στη διεκδίκηση των ονείρων σας και στην οικονομική διαχείριση της καθημερινότητάς σας.

Μπορεί να νιώσετε διχασμένοι από αυτές τις αντικρουόμενες διαδρομές. Όμως η αντίθεση της Σελήνης με τον αινιγματική Ήλιο στον Σκορπιό, θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ότι αν φροντίσετε τις υποχρεώσεις «ρουτίνας», θα στήσετε μια γερή βάση από την οποία να αναζητήσετε έναν υψηλότερο στόχο.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο Πανσεληνου 14/11 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75