Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 16/10/16 Α

zwdia-ermis-karkinos

Ωροσκόπια: Πανσέληνος στον Κριό

Τα συναισθήματα είναι τόσο τεντωμένα, όσο ένα σφιχτό λάστιχο λίγο πριν σπάσει και η ευερέθιστη Πανσέληνος στον Κριό στις 16 Οκτωβρίου, 2016, είναι η στιγμή της αλήθειας. Το νευρικό μας σύστημα είναι στα άκρα, πρέπει να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μειώσουμε την ένταση, αλλιώς κάτι θα σπάσει ξαφνικά.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, η αλλαγή είναι αναπόφευκτη, δεδομένου ότι η Πανσέληνος είναι στενά συνδεδεμένη με τον ασυγκράτητο Ουρανό. Επιπλέον, αυτή η φάση της Σελήνης είναι αρωματισμένη με ένα συναισθηματικά έντονο τετράγωνο μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα που μας αναγκάζει να λέμε την αλήθεια, ακόμα και όταν είναι άβολη.

 

Κάθε Πανσέληνος συμβολίζει την ένταση των αντιθέτων δυνάμεων και η συγκεκριμένη έχει να κάνει με την πολικότητα των σχέσεων. Ο Κριός είναι το ζώδιο του εαυτού και η Πανσέληνος στον Κριό αντιπροσωπεύει τις πρωταρχικές ανάγκες του κάθε ατόμου. Ο χορός μεταξύ του Ήλιου στον Ζυγό και αυτής της Πανσελήνου έχει να κάνει με την αποκατάσταση της αρμονίας όπου χρειάζεται.

zodia-taro-45

Η σύνδεση της Σελήνης με τον ηλεκτρικό Ουρανό δείχνει πως τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στην επίτευξη της ικανοποίησης. Ο κεραυνός του Ουρανού θα χτυπήσει για να διευθετήσει μια ανισορροπία ενέργειας. Αντί να περιμένουμε μια κρίση να συμβεί, μπορούμε να δημιουργήσουμε προληπτικά την ισορροπία, να θεσπίσουμε κοινό έδαφος και να αποτρέψουμε ένα πρόβλημα προτού εκδηλωθεί.

zwdia shmera

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Κριός Ωροσκόπιο (Μάρτιος 21 – Απρίλιος 19)

Η ανασφάλεια στη σχέση θα μπορούσε να υποσκάψει τη ζωτικότητά σας, καθώς ασκείτε την ανάγκη σας για ανεξαρτησία. Τα συναισθήματα του αγαπημένου σας προσώπου μπορεί να είναι μια σημαντική πηγή ανησυχίας, καθώς η Πανσέληνος στο παρορμητικό ζώδιο σας διαφωνεί με τον Ήλιο στον 7ο οίκο σας των συντροφικών σχέσεων.

Ας ελπίσουμε ότι έχετε ήδη πάρει σημαντικές αποφάσεις που επηρεάζουν θετικά την προσωπική σας ζωή. Τώρα ήρθε η ώρα να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. Αν είστε κολλημένοι σε έναν συναισθηματικό τρόμο, αλλάξτε τη σκέψη σας. Εάν δεν μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση, αλλάξτε τη στάση σας.

Ταύρος Ωροσκόπιο (20 Απρίλιος – Μάιος, 20)

Μπορεί να μπείτε περισσότερο στον πειρασμό να φύγετε από το να πολεμήσετε όταν η αυθόρμητη Πανσέληνος στον Κριό φωτίσει τον 12ο Οίκο σας της απόδρασης. Ωστόσο, είναι πολύ πιο υγιεινό να οδηγείτε από το να ακολουθείτε όταν πρόκειται για την επίλυση των συγκρούσεων. Τελικά, το μήνυμα είναι απλό: να έχετε την επίγνωση του αντίκτυπου των ενεργειών σας πριν κάνετε την κίνησή σας.

Διατηρώντας την ψυχραιμία σας στη μέση ενός αγώνα που απειλεί τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας, είναι ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνετε στο δρόμο σας. Λάβετε υπόψη ότι η συντομότερη διαδρομή δεν είναι απαραίτητα μια ευθεία γραμμή.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δίδυμοι Ωροσκόπιο Μάης 21 – 20 Ιουνίου)

Είστε διατεθειμένοι να πάρετε ρίσκα πριν εξετάσετε όλες τις συνέπειες των τωρινών δράσεων σας, πράγμα που οδηγεί σε ένα μη προγραμματισμένο μάθημα από το άμεσο κάρμα, αν επεκταθείτε πάρα πολύ μακριά.

Είστε πρόθυμοι να αναλάβετε την ευθύνη της ζωής σας, καθώς η αδιόρθωτη Πανσέληνος στον Κριό τονίζει τον 11ο οίκο σας των μακροπρόθεσμων στόχων και σας πιέζει να πάτε προς τα εμπρός είτε είστε πλήρως προετοιμασμένοι είτε όχι. Ωστόσο, θα μπορούσατε να χάσετε την αίσθηση της κατεύθυνσης σας, αν κινηθείτε πολύ γρήγορα. Ξέρετε ότι είστε στο σωστό δρόμο όταν δεν σας ενδιαφέρει να κοιτάξετε πίσω.

Καρκίνος Ωροσκόπιο (Ιούνιος 21-Ιούλιος 22)

Οι απροσδόκητες αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα σας λύνονται καλύτερα με βραχυπρόθεσμες λύσεις. Προσπαθήστε να μην αντιδράτε υπερβολικά αν η κατάστασή στο σπίτι σας ή στην κοινότητα σας μοιάζει να απειλείται. Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε για να αξιολογήσετε πλήρως μια κατάσταση που είναι ακόμη ρευστή.

Παρά το γεγονός ότι η Πανσέληνος στον Κριό φέρνει αστάθεια στον 10ο οίκο της καριέρας σας, κάντε το σπίτι σας μια πιο ειρηνική χώρα, δημιουργείστε μια σταθερή βάση πάνω στην οποία μπορείτε να χτίσετε την επόμενη φάση της ζωής σας. Όταν δεν μπορείτε να βρείτε την ηρεμία μέσα σας, είναι άσκοπο να την αναζητάτε αλλού.

zwdia-fotia

Λέων Ωροσκόπιο (Ιούλιος 23 – Αύγουστος 22)

Οι επιπλοκές στην εργασία και στο σπίτι σας, δεν θα μπορέσουν να απλοποιηθούν μέχρι να αποκαλύψετε το νέο προσωπικό σας όραμα για το μέλλον.

Παρ’ όλα αυτά, θα πρέπει να χειριστείτε τυχόν παρεξηγήσεις που προκύπτουν για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε πλήρως την ατρόμητη ενέργεια της Πανσέληνου στον Κριό που φωτίζει τον 9ο Οίκο των Μεγάλων Ιδεών σας.

Όσο δύσκολο κι αν είναι να γνωρίζετε τις δυνατότητες σε κάθε δύσκολη κατάσταση, η θετική σας σκέψη φέρει μεγαλύτερη επιρροή από όσο συνειδητοποιείτε. Ότι καταναλώνει το μυαλό σας, αυτό ελέγχει τη ζωή σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot