Μεγαλο Ωροσκοπιο Χειμωνας 2016-2017 ζωδια Γης

ilios-zwdio-didymoi

Ωροσκοπιο Τα ζωδια το τρίμηνο του Χειμώνα 

Ταύρος

Αρχίζει για εσάς ένα τρίμηνο που θα πρέπει να επιτρέψετε την περαιτέρω ανάπτυξη της αγάπης και των συναισθηματικών προβλημάτων σας. Να είστε προσεκτικοί ως προς τις προσδοκίες σας για το αντικείμενο του πόθου σας, αλλά και τις φιλοδοξίες που τρέφει κάποιο άτομο που θέλει να είναι μαζί σας. Επίσης πρέπει να μελετάτε όσα λέτε, όσα υπόσχεστε, ποιους εμπιστεύεστε και με ποιους θα συνδιαλέγεστε.

Ίσως προκύψουν συγκρούσεις με μια γυναίκα με αφορμή τα χρήματα, γιατί εκείνη τα θεωρεί δικά της ή μπορεί να έχει δικαιώματα στον έλεγχο των πόρων σας. Αυτός ο Χειμώνας δεν ενδείκνυται για να αναμένετε οικονομική στήριξη από μια γυναίκα.

zodia-taro-45

 

Οι νεαροί άντρες που αντιμετωπίζουν κάποιες ενοχλήσεις στην υγεία σας, να έχουν υπόψιν τους ότι οι αδιαθεσίες οφείλονται σε δικά σας λάθη ή αδράνεια. Χειριστείτε το θέμα, πριν επηρεάσει τη σωματική και πνευματική σας υγεία.

Μια κλοπή που θεωρείτε ότι είναι καλά «θαμμένη», θα αποκαλυφθεί τώρα και θα επιφέρει πολλά προβλήματα.

Ένα άτομο του κοινωνικού σας κύκλου θα σας δώσει ειδήσεις, μια πρόσκληση ή μια προσφορά, που θα αποτελέσει την πολυαναμενόμενη ευκαιρία σας για δράση, πρόοδο και εξέλιξη. Θα χρειαστεί ωστόσο να χειριστείτε άμεσα μια δέσμευσή σας ή ένα πρόβλημα που αφορά ένα έγγραφο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αυτό το Χειμώνα ίσως φύγετε από την εργασία σας, επειδή έληξε το συμβόλαιό σας, αλλάζετε δουλειά ή γιατί θα πάρετε μακρόχρονη άδεια. Σε γενικές γραμμές αυτή θα είναι μια ασταθής περίοδος για τα επαγγελματικά σας, κι αυτή η αβεβαιότητα θα έχει πολλές αιτίες. Κάποιες αφορούν όσα σκέφτεστε για τη θέση που ήδη κατέχετε, άλλες ενέχουν τις υψηλές προσδοκίες σας για ένα νέο πόστο.

Αυτή την περίοδο θα περάσετε πολλές όμορφες στιγμές με φίλους. Θα κάνετε νέες συναντήσεις με άτομα που έχουν ίδια ενδιαφέροντα και στόχους με εσάς. Θα υπάρξει και μια ευχάριστη συνάθροιση, που θα αφορά ένα άτομο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

 

Παρθένος

Στη διάρκεια αυτού του Χειμώνα θα περάσετε μια συναισθηματική πίεση, η οποία θα σχετίζεται με μια απάτη, εκμετάλλευση ή παραπλάνηση. Όλο αυτό θα οδηγήσει σε μια ισχυρή και δυσάρεστη σύγκρουση, που ενδέχεται να καθορίσει αποφασιστικά τόσο το προσωπικό σας μέλλον, όσο και το μέλλον μιας συγκεκριμένης προσωπικής – οικογενειακής ή επαγγελματικής σχέσης.

zwdia-66

Ικανοποίηση θα πάρετε από χρήματα ή έγγραφα οικονομικής φύσεων, είτε μιας πρότασης που είχε εξαιρετικά αργή εξέλιξη πριν φτάσει επισήμως σε εσάς. Ενδέχεται επίσης να βρείτε κάποια χρήματα που είχατε ξεχάσει την ύπαρξή τους, ή να λάβετε χρήματα που καθυστέρησαν για διάφορους λόγους.

Αυτό το Χειμώνα να αναμένετε σπουδαία γεγονότα σε σχέση με ένα άτομο του οικογενειακού ή του φιλικού σας περιβάλλοντος, που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνετε ένα ταξίδι για να συναντήσετε ή να επισκεφθείτε το εν λόγω άτομο. Αρκετές θα είναι οι προσκλήσεις που θα λάβετε αυτή την περίοδο για φιλικές συνευρέσεις, που θα σας χαροποιήσουν.

Για τους άντρες Παρθένους, αυτό το τρίμηνο ενδέχεται να ανακύψουν δυσάρεστες συγκυρίες που θα σχετίζονται με χρήματα, όπως κλοπή, απώλεια, απερίσκεπτες σπατάλες ή τζόγος. Παράλληλα τώρα ίσως να αναγκαστείτε να βοηθήσετε ένα άτομο, που θα έχει μεγάλη ανάγκη από χρήματα.

Θα υπάρξουν κάποιες απρόβλεπτες ειδήσεις ή γεγονότα, που θα αφορούν μητρότητα ή γέννηση ενός παιδιού. Δεν αποκλείεται επίσης ένα δικό σας παιδί να σας εκπλήξει ευχάριστα με κάποιες ειδήσεις.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο του Χειμωνα 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Αιγόκερως

Αυτό θα είναι ένα χειμερινό τρίμηνο που θα φέρει μια πλειάδα εκπλήξεων στις γυναίκες Αιγόκερους, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Ίσως να αφορά μια φιλική σχέση, ένα σχέδιο που ενέχει μελλοντική ευημερία ή κάποια επαγγελματική παρουσίαση. Μέσα σε όλα αυτά θα έχετε και κάποια απροσδόκητη συνάντηση.

Στο περιβάλλον του σπιτιού σας θα δεχθείτε καινούργιους ανθρώπους, που θα έρθουν για επίσκεψη ή για επαγγελματικούς λόγους. Ίσως να έχετε νέους γείτονες ή νέους ενοικιαστές. Στο σπίτι σας θα χρειαστούν κάποιες μικρές επισκευές που δεν είχατε προβλέψει, για διάφορους λόγους. Θα προκύψουν έξοδα για τη βελτίωση ή την ανακαίνιση του σπιτιού.

zwdia-765

Οι άντρες Αιγόκεροι θα αντιμετωπίσουν αυτό το Χειμώνα κάποια συναισθηματική αναστάτωση, που θα αφορά το γάμο τους, τη σχέση τους ή το φλερτ με ένα ξεχωριστό άτομο.

Θα βιώσετε μια σύγκρουση, που θα είναι αναμενόμενη κατά μία έννοια. Θα την έχουν προετοιμάσει διάφορα γεγονότα που συνέβησαν στη διάρκεια της χρονιάς που τελειώνει. Ωστόσο επί του προκειμένου θα βαθύνουν καινούργια και δυσεπίλυτα προβλήματα. Η συμβουλή για εσάς, είναι να φανείτε έξυπνοι.

Ενδιαφέροντα γεγονότα θα εξελιχθούν στο εργασιακό ή το μαθησιακό σας περιβάλλον. Θα έχετε επιτυχή πορεία στους τομείς των νέων δραστηριοτήτων, νέων σχεδίων, παρουσιάσεων ή εξετάσεων. Θα έχετε τη δυναμική να επιδείξετε τα ταλέντα σας σε όλα, τις ικανότητές σας εκείνες που θα σας επιτρέψουν να φτάσετε στην επιτυχία.

Θα είναι καλό να διατηρήσετε ρεαλιστικές τις προσδοκίες σας που αφορούν ένα παιδί ή ένα εγγόνι σας. Όποια απογοήτευση και αν προκύψει σε αυτό το πεδίο, έχει τη ρίζα της: υπήρξατε υπερβολικά αισιόδοξοι ή μη ρεαλιστικοί στις προσδοκίες σας.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο του Χειμωνα 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia