Μεγαλο Ωροσκοπιο Χειμωνας 2016-2017 ζωδια Φωτιας

zwdia-evdomadiaies-20261014

Ωροσκοπιο Τα ζωδια το τρίμηνο του Χειμώνα 

Κριός

Είναι πολύ πιθανό αυτός ο Χειμώνας να σας επιφυλάσσει κάποια έντονα συναισθηματικά προβλήματα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να έχετε τον πλήρη έλεγχο των αισθημάτων σας, και να σκέφτεστε λαμβάνοντας υπόψιν κάθε αιτίαση ή παράπονο που εμπλέκει το ταίρι σας ή συγγενικά άτομα. Θα πρέπει επίσης να αποφεύγετε τις προκλήσεις, από άτομα που έχουν πρόθεση να δημιουργήσουν τριβές στους κόλπους της οικογένειάς σας για να ικανοποιήσουν τους δικούς τους στόχους.

Θα σας δοθούν υποσχέσεις, βοήθεια και προστασία στην πρόοδό σας επί σημαντικών θεμάτων που είναι ζωτικά για εσάς. Το άτομο που θα σας τα παράσχει αυτά, βρίσκεται προσωρινά σε άλλη χώρα από τη δική σας.

zodia-taro-45

 

Είναι πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία ή μια αχρείαστη συνάντηση, με ένα άτομο που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα. Αυτό το Χειμώνα θα μάθετε για μια μελλοντική μητρότητα ή μια γέννηση, στον φιλικό ή γειτονικό σας περίγυρο. Να αναμένετε την αποκάλυψη κάποιων σημαντικών πληροφοριών ή μια πρόσκληση, που θα αφορά ένα παιδί ή εγγόνι σας.

Θα είναι μια περίοδος που θα σας λείψει η φιλοδοξία ή οι απαραίτητες δυνάμεις για να κάνετε σοβαρά και παραγωγικά βήματα. Όμως θα έχετε ευκαιρίες για χαρά και ικανοποίηση, που θα συνοδευτούν από κάποιες θετικές αλλαγές για εσάς. Θα σας εκπλήξουν κάποιες απρόσμενες συναντήσεις, επισκέψεις αλλά και νέες γνωριμίες.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ενδιαφέρουσες και δυναμικές επαφές θα σας γεννήσουν πολλές προσδοκίες για την μελλοντική τους εξέλιξη. Θα δεχθείτε μια αναπάντεχη κλήση ή πρόσκληση για συνέντευξη ή παρουσίαση της δουλειάς σας.

Τα οικονομικά στην καθημερινότητά σας δεν θα έχουν την ασφάλεια και τη σταθερότητα που επιθυμείτε, και δεν αποκλείεται να προκληθούν κάποιες δυσάρεστες προστριβές που θα αφορούν τα χρήματα.

 

Λέων

Αρχίζει ένα τρίμηνο για εσάς που θα μπορέσετε να βάλετε τέλος σε ανησυχίες και άγχη που αφορούν προσωπικά προβλήματα ή θέματα υγείας. Θα έχετε τις ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε ευαίσθητες καταστάσεις και παρεξηγήσεις, που σχετίζονται με ένα άτομο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Θα καταφέρετε επίσης να φτάσετε στην επιτυχία, σε κάτι που επενδύσατε την προσοχή και τις προσδοκίες σας τους τελευταίους μήνες.

zwdia shmera

Θα υπάρξει ωστόσο ένας χωρισμός ή μια άβολη συγκυρία, με μια νεαρή γυναίκα για την οποία είχατε προειδοποιηθεί. Επίσης θα νιώσετε μπερδεμένοι και εξαπατημένοι από τις πράξεις ή τα λόγια ενός φιλικού σας ατόμου, και θα αποζητήσετε μια συνάντηση και συζήτηση με το εν λόγω άτομο. Θα παραβρεθείτε σε μια συνάντηση ή επίσκεψη, που θα αφορά μια προβληματική ή ανεπιθύμητη κατάσταση.

zwdia-765

Αν έχετε παιδί που ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, προσπαθήστε να ανακαλύψετε τι πραγματικά συμβαίνει στη ζωή του και τι κρύβεται πίσω από την παράξενη συμπεριφορά ή διάθεση που έχει τελευταία.

Για τις γυναίκες Λέοντες γύρω στα 35 τους χρόνια θα προκύψει μια απογοήτευση, για μια υπόσχεση ή ελπίδα που δεν θα πραγματοποιηθεί τώρα. Θα μάθετε για το γάμο ενός άντρα του συγγενικού ή του φιλικού σας περιβάλλοντος. Αν και θα λάβετε πρόκληση, εναπόκειται σ’ εσάς αν θα παραστείτε ή όχι…

Κάποιες αγορές για το σπίτι τους θα κάνουν οι άντρες Λέοντες, που θα αφορούν εξοπλισμό, συσκευές, καινούργια έπιπλα και άλλα συναφή.

Αυτό το Χειμώνα θα βιώσετε αναπάντεχη ένταση ή πανικό, που θα σχετίζεται με ένα συμβάν στη ζωή ενός φιλικού σας ατόμου.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο του Χειμωνα 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Τοξότης

Με την έναρξη του Χειμώνα και μέσα στο Δεκέμβριο, πολλές οικογένειες θα διασκορπιστούν για να περάσουν χωριστά τις μέρες των γιορτών. Δεν θα είναι μια εύκολη συγκυρία, καθώς θα την συνοδεύσουν απογοητεύσεις αλλά και προσπάθειες για αλλαγή των συνθηκών ή των αποφάσεων.

Από τις πρώτες εβδομάδες του μήνα θα εστιάσετε την προσοχή σας σε παλαιότερες ανησυχίες, άλυτα θέματα ή προβληματικές σχέσεις. Θα έχετε την ανάγκη να τα κλείσετε όλα αυτά γρήγορα, με κάθε κόστος και άσχετα με το αν θα κερδίσετε ή θα χάσετε.

Στη διάρκεια του χειμερινού τριμήνου πολλοί θα ταξιδέψετε για επαγγελματικούς ή άλλους λόγους, για αρκετές μέρες που μπορεί να γίνουν και μήνες.

 

Πάντως σύντομα θα καταφέρετε να σημειώσετε μεγάλη επιτυχία στα επαγγελματικά σας ταξίδια, σε επαφές με άτομα που έχουν μακρινή έδρα. Με έναν συγκεκριμένο άντρα από άλλη πόλη ή και χώρα, οι επαφές θα είναι επαναλαμβανόμενες.

Οι άντρες Τοξότες θα αναβιώσουν κάποια σχέδιά τους, και αυτό θα τους αναπτερώσει τα συναισθήματα, την αισιοδοξία και τις ελπίδες τους.

Κάτι σημαντικό θα μάθετε από ένα φιλικό σας άτομο, που θα συνδέεται με μια αλλαγή ζωής ή ένα γεγονός κρίσιμης σημασίας.

Μέσα σε αυτό το Χειμώνα θα κάνετε μια απρόσμενη συζήτηση για κάτι σημαντικό που θα αφορά χρήματα ή οικονομικά έγγραφα, η οποία θα επηρεάσει μια ευκαιρία που πρέπει σύντομα να αξιοποιηθεί, να εγκριθεί ή να γίνει αποδεκτή.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο του Χειμωνα 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65