Μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Ιουλιου Α

erwtikes-provlepseis-savvato-3-5

ζωδια ιουλιος

ζωδια Κριός

Σε σχέση ή όχι, αυτό το συναίσθημα που προέρχεται από την αγάπη παραμένει μέσα στην καρδιά σας. Η λαχτάρα του Κριού και η ισχυρή επιθυμία της φύσης σας μπορεί κυριολεκτικά να πλάσει μια νέα αγάπη από τις πιο σκοτεινές γωνιές της ζωής σας. Απλά ένα χαμόγελο σε έναν ξένο που περνά αθώα δίπλα σας, θέτει τις βάσεις για τον σέξι ρομαντισμό.

Ήδη από τις 4 Ιουλίου, με τη Νέα Σελήνη στον Οίκο του παρελθόντος σας, μπορεί να συναντήσετε κάποιον από την παιδική σας ηλικία που αναφλέγει αυτή τη λαχτάρα για ακόμη μια φορά. Στις 6 Ιουλίου η Αφροδίτη χαμόγελα στον Άρη και η σκέψη της νέας αυτής πικάντικης υπόθεσης σας κατατρώει.

zodia-taro-45

Δεν είναι μέχρι τις 12 Ιουλίου, που η Αφροδίτη γλιστρά στον τολμηρό Λέοντα, που θα θελήσετε να διασφαλίσετε αυτές τις ιδιωτικές σκέψεις από τα διερευνητικά ερωτήματα των άλλων και δεν θα σας είναι και τόσο εύκολο να το κάνετε. Αν υπάρχει κάποιος που δεν ζει με τους κανόνες των άλλων, είστε εσείς αυτοί και μπορείτε εύκολα να κρατήσετε τις προσωπικές σας ανομίες υπό κάλυψη ή υπό πολλές καλύψεις. Περίπου στις 19 Ιουλίου, μία αχνιστή Πανσέληνος στον Αιγόκερω σας παρασύρει μέσα σε αυτή την υπερβολική σχέση.

Πάντα ως δημιουργικοί στοχαστές, σε ότι αφορά την αγάπη, θέλετε η σχέση αυτή να παραμείνει φρέσκια ή πάντα νέα και αυτό σημαίνει επανεξέταση σεναρίων, ενδυμασίας και στάσεων. Το Σαββατοκύριακο της 22ας Ιουλίου θα αποδείξετε για μια ακόμη φορά πόσο καινοτόμοι μπορείτε να είστε στα θέματα της καρδιάς.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζωδια Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο παίζει για τα καλά, οπότε όταν η 4η Ιουλίου κυλήσει, αυτού του είδους η ενέργεια αιωρείται από πάνω σας σαν φωτοστέφανο. Μια σχέση που απλά ελίσσετε, βρίσκει λύσεις και γίνεται πιο εστιασμένη ή τελειώνει απότομα. Για σας, πάντα έχει να κάνει με την ρομαντική επαφή και πώς να την κάνετε να διαρκέσει. Οι Ταύροι είναι εθισμένοι στον έρωτα, αλλά αυτό που τροφοδοτεί τον ρομαντισμό βρίσκεται στις λεπτομέρειες, από το φαγητό που σερβίρεται, στο άρωμα των λουλουδιών μέσα στο βάζο και φυσικά, το πιο σημαντικό, η σωματική ικανοποίηση, όπως επίσης και το επίπεδο άνεσης που επιτυγχάνεται.

Στις 9 Ιουλίου, μια υπερβολικά έντονη Σελήνη στην Παρθένο, χαϊδεύει επτά από τα αστέρια του ζωδιακού κύκλου και οι αισθησιακές σας επιθυμίες κινούνται γρήγορα από το ζεστό στο καυτό, στο κρύο και πίσω μέχρι το καυτό και πάλι. Ακόμα κι αν κανείς δεν μπορεί πραγματικά να σας ανήκει, θέλετε να είστε οι πρώτοι, όχι μόνο μέσα στην καρδιά του ή της, αλλά και στην κρεβατοκάμαρα. Ποτέ δεν εκφράζετε με λέξεις αυτές τις επιθυμίες, αλλά φτάνουν κοντά στο να γίνουν πραγματικότητα την 19η Ιουλίου στην Πανσέληνο στον Αιγόκερω, όταν θα βρείτε ότι το τρέχον αντικείμενο του πόθου σας δεν είναι απλά καυτό, αλλά και καυτό στο να βρει το μονοπάτι σας. Είναι αυτή η σέξι τόλμη, που είναι τόσο πολύ συναρπαστική για να της αντισταθείτε τον Ιούλιο.

zwdia - love

ζωδια Δίδυμοι

Κανείς δεν είναι πιο ανοιχτός από εσάς, Δίδυμοι, αλλά όταν ο Κρόνος φυτεύεται στον Οίκο του για πάντα και με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 4 Ιουλίου, μπορεί να ενεργοποιηθεί η μυστικοπάθεια σας. Υπάρχει μια στάση του σ’ αγαπάω μέχρι θανάτου και μπορείτε σχεδόν να τραβήξετε με τη θέληση σας ένα νέο πρόσωπο στον ιστό σας, εκεί όπου αυτός ή αυτή είναι κάτι περισσότερο από πρόθυμοι να κάνουν αυτό ακριβώς που επιθυμείτε. Η εμπειρία αυτή, που είναι ή αγάπη ή πάθος, τώρα είναι χρωματισμένη με παρανομία και η διάθεση είναι σέξι. Στις 12 Ιουλίου η Αφροδίτη μπαίνει στον Λέοντα και μετατρέπει αυτά τα χρωματιστά όνειρα, στην κυριολεξία, σε απλό έρωτα. Για τους πάντα εν κινήσει, Διδύμους, που ξοδεύουν συνήθως περισσότερο χρόνο στο να σκέφτονται την αγάπη, από το να ερωτεύονται στην πραγματικότητα, αυτός ο μήνας θα μπορούσε να αντιστρέψει αυτό το μοτίβο για κάποιο χρονικό διάστημα.

Στις 19 Ιουλίου, μια Πανσέληνος στον Αιγόκερω, που ακολουθείτε αμέσως μετά από τον Ήλιο που μπαίνει στον Καρκίνο, βρίσκει τον εσωτερικό σας εθισμό στην αγάπη να ανάβει και αν και δεν είναι μια καταβρωχθιστική θέρμη, είναι μια θέρμη που είναι εκτός εποχής και το ταίρι σας θα χρειαζόταν περισσότερο από ποτέ έναν ανεμιστήρα. Για τους αδέσμευτους Δίδυμους, θα μπορούσατε να προσελκύσετε κάποιον νέο στη ζωή σας, ή θα μπορούσε να έχει συμβεί ήδη και αυτό το πρόσωπο θα έχει τα χαρακτηριστικά που σας ιντριγκάρουν, παρορμητικό, ορμητικό και εντελώς περίεργο σε ότι αφορά την έκφραση των συναισθημάτων του.

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Ιουλιου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Καρκίνος

Κάτω από το καθωσπρέπει μάσκα του Καρκίνου, έχετε κάποιες μυστικές, ελαφρώς σκοτεινές, ερωτικές τεχνικές που μπορούν να εκπλήξουν έναν νέο εραστή, ή και έναν παλιό. Με μια Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο στις 4 Ιουλίου, αυτή η προκλητική κρυφή γοητεία βγαίνει στο φως. Στις 12 Ιουλίου, η μαγευτική Αφροδίτη κινείται στον – η αγάπη είναι ξεχωριστή – Λέοντα και γίνεστε πιο μεγαλειώδεις στις χειρονομίες σας και το ταίρι σας ερεθίζεται πιο πολύ από ποτέ. Ποιος μπορεί να αντισταθεί στην προσοχή που του προσφέρεται ελεύθερα και έχοντας την αυτοεκτίμηση του να φτάνει στα ύψη;

Μετά από  μερικές εβδομάδες γεμάτες με λατρεία και αγάπη, το ταίρι σας είναι έτοιμο να δεσμευτεί. Στις 19 Ιουλίου, μια Πανσέληνος στον Αιγόκερω και τον έβδομος Οίκο σας, του γάμου, εσείς οι πάντα έτοιμοι για δέσμευση Καρκίνοι, μπορεί να πατήσετε παύση, αλλά είναι μόνο μια προσωρινή παύση. Μια μυστική ερωτική σχέση είναι ένα τρομακτικό εγχείρημα για σας, καθώς ζείτε μια ομαλή ζωή και τα μυστηριώδη πήγαινε έλα και οι σέξι συναντήσεις, είτε τις ψάχνετε είτε όχι, θα πρέπει να δοκιμαστούν. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας αναγκάζει να δημιουργήσετε ένα ασφαλές μέρος για να το συζητήσετε αυτό, καθώς μια αφοσιωμένη σχέση είναι συναρπαστική και ποτέ δεν είναι εύκολο να απομακρυνθείτε από αυτή.

zwdia

ζωδια Λέων

Η Λιονταρίσια στάση σας, τα συναισθήματα και το αυθεντικό σας στυλ, είναι σίγουρα αντισυμβατικά. Ο/Η εραστής σας ή οι εραστές σας έχουν μάθει ότι δεν μπορούν ποτέ να σας επιβάλουν όρους. Όταν η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 4 Ιουλίου κυλήσει, μια κατάσταση βγαλμένη από το κουτί της Πανδώρας προκύπτει, απελευθερώνοντας ένα μυστικό και δημιουργείται εκρηκτική ερωτική ενέργεια και μια πινελιά καχυποψίας. Λίγο περισσότερο από μία εβδομάδα αργότερα, η Αφροδίτη κινείται στο ίδιο αυτό καυτό σημείο, αυξάνοντας την θερμοκρασία στον έρωτα και προτείνοντας σας να εμβαθύνετε στην ιδιωτική ζωή του/ της συντρόφου σας.

Είναι δυνατόν να γνωρίζετε ποτέ αρκετά για το ταίρι σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Ωστόσο, αν το ταίρι σας πιάσει το μάτι σας να περιπλανάτε, η καλύτερη τακτική είναι να κρατήσετε τα σούρτα φέρτα σας για τον εαυτό σας και να μην δώσετε εθελοντικά πληροφορίες. Είναι κάποιες φορές δύσκολο να καταστείλετε την τάση να εκθέτετε την προσωπική σας ζωή σε έρευνες. Εξάλλου είναι μια ερωτική σχέση και όχι γάμος και όταν η Πανσέληνος στις 19 Ιουλίου περάσει κοντά από τον Πλούτωνα, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να εντείνετε τις αποκαλύψεις σας. Για τους αδέσμευτους Λέοντες αυτή είναι μια τυχερή για τον έρωτα Σελήνη και σας κάνει να αντικρίζετε κάποιον που μοιάζει ως το ιδανικό ταίρι στη φαντασία σας και μπορεί και να οδηγήσει σε μια μακροχρόνια σχέση.

zwdia-zodia-tarw

ζωδια Παρθένος

Η Παρθένος μπορεί να είναι αγία ή αμαρτωλή και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 4 Ιουλίου προκαλεί μια μάχη στον Οίκο της αγάπης. Κάποιος αισθάνεται απερίσκεπτος και αυτός θα μπορούσε να είσαι. Είναι τα μάτια σας που είναι ο καταλύτης, τα οποία υπόσχονται περισσότερα από όσα είναι διατεθειμένα να παραδώσουν, τουλάχιστον για απόψε. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα η Αφροδίτη κινείται στον Οίκο των μυστικών και θέλετε να το κρατήσετε μεταξύ σας για τώρα. Μέσα σε μια εβδομάδα η Πανσέληνος στον Αιγόκερω υφαίνει ένα ξόρκι και εκείνη είναι η μέρα που θα κάνετε τις ερωτικές σκανταλιές σας.

Το σύμπαν στάζει ερωτική ενέργεια και εσείς κάνετε μερικές κινήσεις που εκπλήσσουν και τους δυο σας. Η ασυνήθιστη και άγρια περιπετειώδης φύση, που συνήθως κρατάτε κρυφή, βγαίνει για να παίξει και παραμένει σε αυτή την κατάσταση για το υπόλοιπο του μήνα. Στις 22 Ιουλίου ο Ήλιος κινείται στον Λέων υποδαυλίζοντας περισσότερο τον εκκεντρικό και μυστικό εσωτερικό σας εραστή και τον φέρνει στο προσκήνιο. Όποιο και αν είναι το ξεχωριστό σας ταλέντο, η τέχνη, το τραγούδι, ο χορός, το ταλέντο που έχετε καταστείλει, αναγνωρίζεται και ένα αστέρι γεννιέται.

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Ιουλιου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia