Μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Ιουλιου Β

erwtiko-wroskopio-kalokairi-2014-zwdia

ζωδια ιουλιος

ζωδια Ζυγός

Ο Ιούλιος έχει να κάνει με τη μοίρα και το πεπρωμένο και όλες αυτές τις μυστηριώδεις λέξεις που προτιμάτε όταν περιγράφετε μια ερωτική σχέση. Η εκκεντρική αγάπη, το είδος που απλά δεν μπορείτε να της αντισταθείτε, είναι το αγαπημένο σας στυλ έρωτα.

Υπάρχουν άφθονα πράγματα που κουβαλάτε από το παρελθόν σας και που ίσως δεν γνωρίζετε καν ότι τα κουβαλάτε και δημιουργούν αυτή την ερωτική ευδαιμονία και όταν η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 4 Ιουλίου λάμψει το ασημί της φως, ένα φάντασμα από μια προηγούμενη ζωή μπορεί να εμφανιστεί και δεν θα μπορούσατε να είστε πιο ευτυχισμένοι.

zodia-taro-45

Η κυβερνήτης σας, Αφροδίτη, κινείται στον επιδεικτικό Λέοντα στις 12 Ιουλίου και εσείς θέλετε να δείξετε στον κόσμο ότι έχετε βρει το ευτυχισμένο σας τέλος, τουλάχιστον νομίζετε ότι το έχετε βρει. Δεν είστε ποτέ σίγουροι. Οι Ζυγοί μπορεί να είναι κτητικοί, αλλά νομίζετε ότι έχετε συναντήσει αυτό το πρόσωπο που θέλετε να έχετε τα αποκλειστικά δικαιώματα πάνω του και θέλετε να διατηρήσετε τη σχέση σας καυτή.

Η Πανσέληνος στις 19 Ιουλίου είναι στον κατά καιρούς καυτό Αιγόκερω και το ”άνευ εσωρούχων” ικανοποιεί την ανάγκη σας να είστε δημιουργικοί. Τόσο για τους αδέσμευτους, όσο και για τους Ζυγούς που είναι σε σχέση το Σαββατοκύριακο της 22 Ιουλίου, όταν ο Ήλιος μπαίνει στον Λέοντα, μπορείτε να βιώσετε αυτό το ηλεκτρικό φλας που σας λέει ότι αυτό το πρόσωπο είναι το ένα και μοναδικό.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζωδια Σκορπιός

Είναι θυμός ή πάθος, αυτό που σηκώνει το άσχημο και αποδιοργανωτικό κεφάλι του στις 2 Ιουλίου; Όντως ευδοκιμείτε εν μέσω καυτών καταστάσεων, αλλά κάθε άγχος μπορεί να ξεπεραστεί με λίγα μόλις αμαρτωλά, ψιθυριστά, μικρά, άκακα ψέματα. Στα πρόθυρα αυτής που φαίνετε να είναι μια καυτή Νέα Σελήνη στον ευαίσθητο Καρκίνο στις 4 Ιουλίου, μπορεί να συμβάλετε στις παρεξηγήσεις που μπορεί να ξεπηδούν. Αυτή η Σελήνη σας ζητά να καθορίσετε τι είναι πραγματικό και τι δεν είναι και χρησιμοποιεί ένα απατηλό πινέλο για να ζωγραφίσει άγρια την σύγχυση σε μια σχέση, είτε αυτή είναι πραγματική αγάπη, είτε παλιό καλό πάθος.

Η αποπλάνηση ανθίζει με την Πανσέληνο στις 19 Ιουλίου και όλες οι ζωηρές λέξεις και οι σωματικές εκφράσεις που είχατε καταστείλει, βγαίνουν για να παίξουν. Θα μπορούσατε επίσης να μπείτε σε μια συζήτηση που έχει καθυστερήσει εδώ και καιρό και να μπερδέψετε ακόμα περισσότερο το ταίρι σας, από τη στιγμή που δεν είστε πραγματικά καλοί στα λόγια και έχετε περισσότερο να κάνετε με την αφή. Πάντα κτητικοί, σφίγγετε το ήδη ισχυρό κράτημα σας πάνω στα συναισθήματα του συντρόφου σας και θα μπορούσε να φταίει το ότι είστε πιο ερωτευμένοι από ότι πιστεύατε πως θα μπορούσατε ποτέ να είστε. Στις 26 Ιουλίου μπορεί να δοκιμαστεί η νέα σας αποφασιστικότητα και η νέα σας σχέση.

zwdia shmera

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Ιουλιου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Τοξότης

Στις 2 Ιουλίου, η Σελήνη είναι στον έβδομο Οίκο των ταξιδιών με ιλιγγιώδη ταχύτητα και οι διαθέσεις σας είναι μέσα για την βόλτα. Ο/η εραστής σας, μπορεί να μην είναι σε θέση να συμβαδίσει με τη ρομαντική σας φλυαρία και το βλέμμα σας. Η μερικές φορές απατηλή Νέα Σελήνη στον όγδοο Οίκο της οικειότητας, σας δελεάζει να βάλετε μπρος μια πονηρή σκέψη ή ιδέα και λίγοι μπορούν να αντισταθούν σε εσάς και την ρομαντική σας διάθεση. Δεν είστε καθόλου ντροπαλοί, ούτε καν στα πρώτα ραντεβού και ποτέ δεν είχατε την αίσθηση ότι η οικειότητα είναι μόνο για τους δεσμευμένους σε μια μακρόχρονη σχέση.

Δυστυχώς, το one night stand σας γνέφει και αντί να δώσετε ελπίδες σε αυτό το πρόσωπο που σας έχει ανεβάσει σε βάθρο, κάνετε την παραδοσιακή σας πράξη εξαφάνισης. Η Πανσέληνος στις 19 Ιούλιου αναδεικνύει την σκανδαλώδη συμπεριφορά σας και εσείς και το νέο σας ερωτικό ταίρι θα μπορούσατε να ξεκινήσετε προς έναν άγνωστο προορισμό. Ψάξτε αυτή την κρυφή παραλία ως καταφύγιο, ένα μέρος ίσως όπου τα ρούχα είναι προαιρετικά. Ο Ιούλιος είναι η καρδιά του καλοκαιριού και οι δύο σας δεν θα νιώθετε τίποτα άλλο από θερμότητα, καθώς οι ημέρες του μήνα περνάνε. Εάν σας φαίνεται υπερβολικά οικείο και σαν να ήσαστε εκεί και πριν, ήσασταν και ίσως πιάσετε τον εαυτό σας να λαχταρά κάποιον που αφήσατε πίσω.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Αιγόκερως

Ο έντονος Πλούτωνας, ο κυβερνήτης σας, είναι στον πρώτο σας Οίκο του ποιοι είστε στην πραγματικότητα και όσο και να προσπαθήσετε, δεν μπορείτε να κρύψετε τη σεξουαλικότητα σας πίσω από τον μεγάλο σκελετό των γυαλιών σας και τα κοστούμια σας. Στις 4 Ιουλίου, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο έρχεται και θα μπορούσατε να χαλαρώσετε τις άμυνες σας και να αφήσετε τις αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας στα χέρια του ταιριού σας, είτε τα μακροπρόθεσμα, είτε τα καινούργια. Απλά δεν αισθάνεστε πως είναι ο καιρός για ρομαντική ένταση ή τελεσίγραφα, αλλά μάλλον είναι καιρός για την ευδαιμονία του κλασσικού ρομαντισμού και το να δώσετε κάποια εξουσία στο ταίρι σας, μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σας.

Όταν η Πανσέληνος της 19ης Ιουλίου στο δικό σας ζώδιο κυλήσει, μπορεί να βρεθείτε οι δυο σας, ομόφωνοι στο ότι το ευτυχισμένο τέλος είναι η κατάσταση που θέλετε να κατοικήσετε. Η Αφροδίτη περιμένει στον όγδοο Οίκο της τετ –α- τετ οικειότητας και μπορεί να βάζετε περισσότερες ώρες στην κρεβατοκάμαρα, απ’ ότι στην αίθουσα συνεδριάσεων. Δεν είναι μέχρι το τέταρτο της Σελήνης στις 26 Ιουλίου που αρχίζετε να σκέφτεστε το να δώσετε τα πάντα σας στο ταίρι σας, πίσω από κλειδωμένες πόρτες, κλειστές κουρτίνες και απενεργοποιημένα κινητά. Αρχίζει να σας φαίνετε άνετο.

zwdia-zodia-tarw

ζωδια Υδροχόος

Η 6η Ιουλίου είναι έντονη με την Αφροδίτη, τον Ερμή, και τη Νέα Σελήνη μαζί σε μία μπερδεμένη λάμψη. Με όλα αυτά τα πολύ προσωπικά άστρα στον Οίκο της αγάπης, αλλά με μια απαραίτητη αλλαγή στον ορίζοντα, πατώντας το κουμπί της προσαρμογής, θα μπορούσατε να πέσετε μέσα σε μία από τις δικές σας παγίδες. Στις 12 Ιουλίου η μαγευτική Αφροδίτη σηκώνεται και κινείται στον έβδομο Οίκο του ευτυχισμένου τέλους σας και εσείς, οι φανταχτεροί, ελεύθεροι Υδροχόοι, έχετε μια απόφαση να πάρετε. Τώρα, σε αυτή την ευάλωτη κατάσταση, μόνο με μια μικρή κολακεία μπορεί κάποιος γρήγορα να εισβάλει στα όριά σας.

Δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι το κοσμικό κλίμα μπορεί να προσφέρει ακριβώς εκείνη τη στιγμή, που μια βαθιά κατάσταση ευδαιμονίας φαίνεται να είναι εφικτή. Δεν είναι μέχρι την Πανσέληνο, στις 19 Ιουλίου στον Αιγόκερω που θα κάτσετε πραγματικά στο κάθισμα του οδηγού. Συμπτωματικά αυτή η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Πλούτωνα και μπορείτε να δείτε καθαρά τώρα, πόσο ακριβώς παγιωμένοι είστε μέσα σε αυτή τη σχέση και αρχίζετε να αισθάνεστε σαν αιχμάλωτοι. Προσπαθείτε να χαλαρώσετε το ισχυρό κράτημα με ελαφρότερες συζητήσεις και δαμάζετε τις εκφράσεις της αγάπης, καθώς σας φαίνεται σχεδόν αδύνατο να απεμπλακείτε. Το ερώτημα είναι, ποιος από τους δυο σας πιάστηκε πραγματικά στην παγίδα;

zwdia - love

ζωδια Ιχθύες

Υπάρχου πολλά να αγαπήσεις σε έναν Ιχθύ και η σεξουαλικότητα σας ξεπερνιέται μόνο από την πίστη που δείχνετε στο ταίρι σας … τις περισσότερες φορές. Δυστυχώς, έχετε τον κάποιες φορές απατηλό Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, είτε να θολώνει την κρίση σας, είτε να αυξάνει περαιτέρω τις αυταπάτες σας σχετικά με μία σχέση. Όταν η Νέα Σελήνη στο αδερφικό σας ζώδιο του Καρκίνου κυλήσει γύρω στις 4 Ιουλίου, θα μπορούσε να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα απερισκεψίας.

Σας αρέσει να παίζετε με τα σπίρτα τόσο, όσο και αυτά τα άτακτα και τα ερωτευμένα με την διασκέδαση ζώδια της φωτιάς και στη μέση της φωτιάς θα μπορούσατε κυριολεκτικά να αγαπήσετε αυτό το είδος της κοφτερής σεξουαλικότητας. Με αυτή τη Σελήνη θα μπορούσατε να δώσετε μια υπόσχεση και να την κρατήσετε. Να μπείτε μέσα σε αυτό το σκίρτημα πρόθυμα, ακόμα κι αν ξέρετε ότι θα μισείτε τον εαυτό σας το πρωί. Με την φλογερή Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 19 Ιουλίου, προσέχετε να κόψετε ταχύτητα και να σβήσετε όλες τις φωτιές που έχετε παιχνιδιάρικα ξεκινήσει. Επωφεληθείτε από αυτή τη μοναδική εποχή, καθώς η αγάπη δεν έρχεται συνήθως στην πόρτα σας και αυτό το μήνα έχετε περισσότερους από αρκετούς καλούντες, τόσο παλιούς, όσο και νέους που χτυπούν την πόρτα σας.

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Ιουλιου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia