Μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Μαρτιος 2016 Β

zwdia-ermis-karkinos

ζωδια ζυγός

Κοντά στην ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες στις 8 Μαρτίου, ενδέχεται να νιώσετε ένα μικρό κέντρισμα σε μια παλιά ρομαντική πληγή και μια συγκεκριμένη απαράμιλλα λάγνα σκηνή αναδύεται στην επιφάνεια. Κάνετε πρόθυμα αυτό το συναισθηματικό ταξίδι, ενώ μια αναπαράσταση του εγκλήματος καραδοκεί με έναν καινούργιο και πιο σεξουαλικό πρωταγωνιστικό ρόλο.

Επειδή σας χαρακτηρίζει η αυτοπεποίθηση, δεν σας πάει πολύ η αναπόληση και θέλετε πολλή και καλή δράση! Η επιθυμία καλπάζει ανεξέλεγκτα και είναι εύκολο να παραδοθείτε στην αποπλάνηση, φροντίστε μόνο να επιλέξετε με προσοχή το έτερο ήμισυ.

zodia-taro-45

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο το ωροσκοπιο του Μαρτιου

κριος  ταυρος  διδυμοι  καρκινος  λεων  παρθενος  ζυγος  σκορπιος  τοξοτης  αιγοκερως  υδροχοος  ιχθυες

 

Αν και το ερέθισμα ήταν κάτι εντελώς τυχαίο για να κάνετε τη διαδρομή στις αναμνήσεις, όπως μια μελωδία από μια συγκεκριμένη εποχή, θα ανοίξει ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σας. Η έκλειψη της Σελήνης στο ζώδιό σας στις 23 Μαρτίου, θα σας επιτρέψει να είστε ο αυθεντικός εαυτός σας.

Μια σεληνιακή έκλειψη μπορεί να εξωτερικεύσει την τρέλα του κόσμου. Και είτε αφορά την πραγματική ζωή ή ένα όνειρο, ενδέχεται να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με ημιτελείς καταστάσεις και να αναστηθούν βαθιά θαμμένες ερωτικές συγκινήσεις. Εσείς που είστε πάντα λάτρεις της χαράς και του φλερτ, μπορείτε να προσαρμοστείτε πιο εύκολα στις άγριες επιρροές των εκλείψεων αυτού του μήνα. Ειδικά οι ελεύθεροι Ζυγοί να αναμένουν να βιώσουν ένα μήνα με συναντήσεις στρωμένες με κόκκινα ροδοπέταλα!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια σκορπιός

Μπορεί να έχουν περάσει εδώ και καιρό οι θερμές καλοκαιρινές νύχτες, οι φαντασιώσεις και οι επιθυμίες σας παραμένουν παρούσες. Στις 8 Μαρτίου που η ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες κάνει ξανά επίσκεψη στα ερωτικά σας παιχνίδια της περασμένης χρονιάς, τα συναισθήματα αναβιώνουν λες και η έκλειψη γίνεται με στεροειδή και οι αισθήσεις φουντώνουν υπό τις ισχυρές της ακτίνες!

Ενώ συνήθως βιάζεστε να ενισχύσετε το εγώ του ερωτικού σας συντρόφου, ενδέχεται ξαφνικά να σιωπήσετε ενώ θα έφταναν λίγες λέξεις για να απογειωθεί η επαφή σας. Οι Σκορπιοί φημίζονται για την γοητευτική τους λακωνικότητα, όμως αυτό το μήνα έχετε διάθεση μόνο για σοβαρές συζητήσεις, ίσως πασπαλισμένες λίγο με εξυπνάδα και αυθάδεια.
Τα αστέρια του έρωτα είναι σε φιλικό σας γήπεδο και το Σαββατοκύριακο από τις 19 Μαρτίου η διάθεσή σας για φλερτ υποκινεί τη γρήγορη ανταπόκριση και πολύ ισχυρή πρόκληση από το αντικείμενο του πόθου σας.
Η έκλειψη της Σελήνης στις 23 Μαρτίου ενδέχεται να είναι μεταίχμιο, όσο αφορά την πορεία που θα πάρει η σχέση σας. Αν επιλέξετε εσείς την πολύ έντονη σεξουαλική ικανοποίηση, θα βιώσετε μια νύχτα ολοκληρωτικών σωματικών «διαπραγματεύσεων», που θα σας δέσει τόσο όσο ένα γραπτό συμβόλαιο!

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια τοξότης

Ενδόμυχα μπορεί να αναρωτιέστε για πόσο καιρό θέλετε να διατηρήσετε τη φήμη των εραστών που ξεφεύγουν αθόρυβα. Αλλά ξαφνικά ακούτε από μακριά ένα καμπανάκι να σας θυμίζει ότι μια νέα ανάγκη για ουσιαστική αγάπη, υποφέρει από απάνθρωπη αμέλεια!
Δίπλα σε αυτό το καμπανάκι, οδεύει η ηλιακή έκλειψη στις 8 Μαρτίου που σας ανοίγει ένα παράθυρο δύο εβδομάδων για να ανθίσει ένας νέος έρωτας. Το αν είναι πράγματι μια νέα αγάπη ή το ίδιο «γνωστό – άγνωστο» μυστικό ταίρι που παίζει με τις χορδές της καρδιάς σας, φροντίστε να το διαπιστώσετε σε ένα ρομαντικό ραντεβού που θα παρευρεθείτε.
Αυτός ο μήνας είναι φτιαγμένος για έρωτα, ειδικά με την μαγική Εαρινή Ισημερία που παραπαίει μεταξύ Ιχθύων και Κριού, και αναδύει εξίσου την ευάλωτη αλλά και την επιθετική φύση σας. Αυτή η Ισημερία στις 19 Μαρτίου είναι πράγματι μαγική για εσάς, φουσκώνοντας όλο το μήνα με πιθανότητες.

 

Η έκλειψη της Σελήνης στις 23 Μαρτίου στον Ζυγό (που έχει τη σκέψη του στον γάμο…) ρίχνει φως στις απόκρυφες σκέψεις σας. Αυτή τη δεδομένη στιγμή μάλιστα, οι μύχιες συζητήσεις λειτουργούν για εσάς ως αφροδισιακό. Η ιδιαίτερη γοητεία σας απλώνεται παντού, σαν να είναι βούτυρο σε ζεστό ψωμί, γι’ αυτό τόσο το φαγητό όσο και οι λέξεις θα γίνουν το διαβατήριό σας για την σεξουαλική έκφραση που λαχταράτε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια αιγόκερως

Η ηλιακή έκλειψη στις 8 Μαρτίου θα σας επηρεάσει όχι μόνο να αλλάξετε την εικόνα σας αλλά να μοιραστείτε τις ερωτικές σας φαντασιώσεις σαν να τις διαλαλείτε! Το σύμπαν στέλνει τους ερωτικούς του ανέμους προς τη δική σας κατεύθυνση, και δεν αποκλείεται να φαντάζεστε ότι εξαφανίζεστε με ένα αεροπλάνο με έναν παντελώς άγνωστό σας.
Στις 14 Μαρτίου η Αφροδίτη και ο Άρης κάνουν την είσοδό τους στον τομέα των γνωριμιών μιας νύχτας. Πολύ εύκολα λοιπόν παίρνετε την απόφαση να συνεχίσετε να κολυμπάτε σε ρομαντικά ύδατα, ίσως και να διαπραγματευτείτε με σέξι διάθεση για μια πιθανή σταθερότητα…

Είναι ο μήνας που ο χειμώνας σηκώνει το λευκό του σημαιάκι και παραδίνεται στην άνοιξη! Αυτό αναμένεται να λάβει χώρα γύρω στις 19 Μαρτίου, στη διάρκεια της μαγικής Εαρινής Ισημερίας. Εσείς – που αντιτείνετε ψυχή στο σαρκικό πάθος – μπορεί να βρεθείτε να σηκώνετε το δικό σας σημαιάκι, ενώ βγάζετε το προσωπείο της συντήρησης και απελευθερώνετε μια τσιγγάνα καρδιά που ονειρεύεται περιφερόμενα μπουλούκια!
Προς το παρόν όμως, αρκείστε με ένα απλό δείπνο κάπου κοντά στο σπίτι σας. Ο μήνας θα τελειώσει χαρωπά και αποφασιστικά καθώς οι Αιγόκεροι ξέρετε πάντα ποιοι είστε. Όμως η έκλειψη της Σελήνης στις 23 Μαρτίου θα είναι αρκετή για να ταλαντευτείτε λίγο όσο αφορά τις αποφάσεις σας.

zwdia-zodia-tarw

ζωδια υδροχόος

Κάθε ρομαντική αταξία είναι πιθανή αυτό τον μήνα, καθώς η ηλιακή έκλειψη στις 8 Μαρτίου θα αναταράξει τους Υδροχόους σε σημείο να σκαρφιστούν καινούργια ερωτικά κόλπα! Τα άστρα αυτή την περίοδο συνωμοτούν για να σας προσφέρουν αξέχαστες νύχτες καθώς με το ταίρι σας θα ξεχνιέστε κάτω από τα άστρα. Όσοι είστε ελεύθεροι, θα γοητεύσετε ως αντικείμενο του πόθου ένα νεοφερμένο στη ζωή σας πρόσωπο.

Θα νιώσετε μια μεγάλη δόση έντασης, όταν ο Ήλιος θα περάσει στον φλογερό Άρη προς το τέλος του μήνα. Ενδέχεται να ξαναζήσετε ευχάριστες αναμνήσεις ή να ξορκίσετε πια μια δυσάρεστη εμπειρία. Ακόμη και ο τρόπος που μιλάτε θα υποθάλπει μια σεξουαλική πρόσκληση, και αυτές οι δονήσεις θα γίνονται άμεσα αντιληπτές από όσους συναντάτε. Ενδέχεται να δυσκολευτείτε να αποφασίσετε ποιος τελικά θα μείνει και ποιος πρέπει να φύγει.
Το κερασάκι στην τούρτα θα μπει στις 23 Μαρτίου, με την έκλειψη της Σελήνης στον σέξι Ζυγό. Θα χαράξετε πορεία προς την εύρεση του συντρόφου που θα αποζητά το «κάτι παραπάνω», αντί για αναπάντεχες σέξι νύχτες. Είστε σε έξαρση αυτό το μήνα και η θερμοκρασία θα ανέβει κι άλλο, γι’ αυτό ο έρωτας θα έχει μια νοσταλγική χροιά που θα σας είναι δύσκολο να της αντισταθείτε.

zwdia

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο το ωροσκοπιο του Μαρτιου

κριος  ταυρος  διδυμοι  καρκινος  λεων  παρθενος  ζυγος  σκορπιος  τοξοτης  αιγοκερως  υδροχοος  ιχθυες

 

ζωδια ιχθύες

Οι μισοί αστερισμοί καλπάζουν προς το ζώδιό σας αυτό το μήνα, και μάλιστα στον πρώτο σας Οίκο. Οι ελεύθεροι Ιχθύες δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο προσανατολισμένοι στην αναζήτηση της αγάπης που θεωρούν ότι τους έχει ξεχάσει.
Το παιχνίδι ανοίγει στις 8 Μαρτίου με την ηλιακή έκλειψη να ανάβει το σπίρτο της άτακτης πλευράς σας και να προσδοκάτε τη σαγήνη. Η φαντασία σας είναι ζωηρή και γύρω στις 14 Μαρτίου που η Αφροδίτη και ο Άρης θα ανταλλάσσουν καυτές ματιές, θα είστε πολύ πρόθυμοι να ξεχάσετε καθετί πρακτικό και να οργανώσετε την φανταστική σας αγάπη.

Η τύχη είναι με το μέρος σας στις 19 Μαρτίου που πραγματοποιείται η μαγική Εαρινή Ισημερία, η οποία βρίσκεται σε σύγχυση γιατί δεν έχει καταλήξει αν λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σας ή στον Κριό. Γι’ αυτό κι εσείς δεν ξέρετε αν θέλετε να φανείτε τρωτοί ή αμετακίνητοι.
Η έκλειψη της Σελήνης στις 23 Μαρτίου στον Ζυγό, προσθέτει μια χροιά λαγνείας αλλά και αποδοτικής υπόσχεσης στον μήνα. Ο πόθος σας για ένα ερωτικό ταξίδι του κορμιού είναι ακατανίκητος. Αν κάνετε αυτό το ταξίδι, ενδέχεται να βρεθείτε στον δρόμο για τα σκαλιά της εκκλησίας εκεί που το μόνο που αποζητάτε είναι μια συντροφιά όλο θέρμη…

zwdia-3-zodia