Μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Σεπτεμβριος 16 Α

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-3-6

ωροσκοπιο Σεπτεμβριος 16

ζωδια Κριός

Δεν έχει σημασία που κάποιο μέντιουμ άφησε να εννοηθεί κάποτε ότι οι πρόγονοι σας προέρχονται από τον πλανήτη Κρύπτον, θα πρέπει να υπενθυμίζετε συνεχώς στον εαυτό σας ότι το σεξ είναι μια ένωση της καρδιάς και της ψυχής και δεν έχει να κάνει με την αντοχή ή την απόκτηση τίτλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες της κρεβατοκάμαρας.

Ο κυβερνήτης σας ο Άρης είναι εξαιρετικά ενεργός αυτό το μήνα, δημιουργώντας όψεις τόσο με την Αφροδίτη, όσο και με τον Ουρανό και όταν φτάσει το μέσο του μήνα σίγουρα θα ανανεωθείτε σεξουαλικά. Θα μπορούσατε να προσπαθήσετε να μειώσετε τη σωματική δραστηριότητα και να κάνετε και μια συνομιλία την οποία αποφεύγατε για πολύ καιρό.

zodia-taro-45

Η ηλιακή έκλειψη της 1ης Σεπτεμβρίου είναι συνένοχη, καθώς φωτίζει το τομέα του φυσικού σας σώματος και την ανταγωνιστική φύση σας και αν και έχετε τη δύναμη ενός κινούμενου τρένου, σκεφτείτε το επίπεδο ενέργειας του συντρόφου σας. Στις 16 Σεπτεμβρίου η Σεληνιακή έκλειψη είναι στους ρομαντικούς Ιχθύες και το ταίρι σας μπορεί να λαχτάρα λίγη τρυφερή φροντίδα.

Ένα απόγευμα στην παραλία, μια ρομαντική βραδινή ταινία, ή ένα δείπνο με κεριά θα μπορούσε να θέσει τις βάσεις για καυτό σεξ μέσα στο μυαλό σας. Ο Ήλιος μπαίνει στον κατά καιρούς μαχητικό Ζυγό στις 23 Σεπτεμβρίου και έχει μία εξίσου μαχητική Σελήνη στη γωνιά του, δημιουργώντας σπίθες που θα μπορούσαν να καταλήξουν σε ένα ευτυχές σημείο καμπής σε αυτή τη σχέση.

zwdia shmera

ζωδια Ταύρος

Η μνήμη μας κάνει κόλπα και θα μπορούσε πολύ εύκολα να πάρει ένα από αυτά τα παλιά όνειρα που είναι κρυμμένα στο πονηρό τμήμα του υποσυνείδητου σας, να το ξεσκονίσει και να σας θυμίσει κάποιον που δεν έχετε δει εδώ και χρόνια, ελπίζοντας ότι πήρατε τη λάθος απόφαση αιώνες πριν. Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη θέλει ρομαντισμό και παίζει με τον αγαπημένο της εραστή, τον Άρη, μέσα στο μήνα. Αν η θεά η ίδια μπορεί να συνεχίσει να δέχεται πίσω τον Άρη παρά τις γελοιότητες του, μπορεί και εσείς να αισθανθείτε ότι θα μπορούσατε να δώσετε σε κάποιον μια δεύτερη ευκαιρία.

Αυτός ο μήνας μοιάζει με μηχανή του χρόνου, με τη βελόνα κολλημένη σε μια συγκεκριμένη μνήμη και εσείς θα μπορούσατε να βρεθείτε μπλεγμένοι στα νύχια μιας από τις καλύτερες φαντασιώσεις που είχατε ποτέ. Η μαγεία συμβαίνει με μια ηλιακή έκλειψη στον τομέα της τολμηρής αγάπης και το ξόρκι ρίχνεται γύρω στην 1η Σεπτεμβρίου. Δεν θα δείτε πραγματικά το τζίνι να βγαίνει από το μπουκάλι, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα αισθανθείτε την υπόσχεση να εκπληρώνεται και είστε σίγουρα έτοιμοι να την λάβετε. Κρατηθείτε γερά από το όνειρο, καθώς το Σαββατοκύριακο της 17ης μπορεί να είναι η αρχή ενός σέξι déjà vu, αλλά μπορεί να μην δείτε τα αποτελέσματα μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, όταν ο Ερμής κινείται σε ορθή κίνηση.

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

ζωδια Δίδυμοι

Την 1η Σεπτεμβρίου μια ηλιακή έκλειψη προκαλεί τον δικό σας Ήλιο στους Διδύμους να κρατήσει την πολύ νόστιμη, αλλά επινοημένη φλυαρία σας όσο πιο κοντά στην αλήθεια τολμάτε να πάτε. Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, είναι ανάδρομος και αυτά τα σέξι θραύσματα από το παρελθόν μπορούν να ανακατεύσουν τη φαντασία σας περισσότερο από του συντρόφου σας. Όπως τα φέρνει η τύχη ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία στις 22 Σεπτεμβρίου και ένας παλιό σύντροφος μπορεί να βγει στην επιφάνεια και να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με το παρελθόν σας. Μην στεναχωριέστε – όλοι περιμένουν τους Δίδυμους να είναι πολύχρωμοι και μπορεί να διαπιστώσετε ότι και τα δύο εμπλεκόμενα μέρη εξακολουθούν να δείχνουν ενδιαφέρον και τώρα έχετε να πάρετε μια απόφαση.

Αν και μπορεί να φαίνεται ότι περπατάτε σε τεντωμένο σχοινί, μπορεί να βρείτε ότι οι πάρα πολλές πληροφορίες δεν καταστρέφουν τη σχέση, αλλά την κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Είστε εξαιρετικοί αφηγητές και η εντιμότητα και το παιχνιδιάρικο πνεύμα σας μπορεί να φτάσει τους δυο σας ή και τους τρεις σας σε ένα υψηλότερο επίπεδο ερωτικής απόλαυσης. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα ο Πλούτωνας επιστρέφει στην ορθή του πορεία στον τομέα των σέξι τετ – α – τετ συναντήσεων και μπορεί να διαπιστώσετε ότι υπάρχει κάτι που λέγετε υπερβολικό πάθος, το οποίο ακτινοβολείται προς το μέρος σας.

ζωδια Καρκίνος

Το κλίμα στο τέλος του καλοκαιριού είναι διαποτισμένο με το είδος του άτακτου πάθους που μόνο ο Άρης, ο Ουρανός και η Αφροδίτη μπορούν να εμφανίσουν. Θα πρέπει να είστε σε επιφυλακή το Σαββατοκύριακο της 17ης, αλλά θα πάρετε μια ιδέα του τι θα βρείτε μπροστά σας την 1η Σεπτεμβρίου όταν το σύμπαν φωτίσει μια Ηλιακή έκλειψη απευθείας στον Οίκο της επιδέξιας ομιλίας σας και της ακόμα πιο επιδέξιας συμπεριφοράς σας. Το ταίρι σας μπορεί ακόμη και να μην σας αναγνωρίζει, Καρκίνοι, καθώς αυτό το μήνα η μικρότερη κίνηση από την πλευρά σας μπορεί να προκαλέσει μια απροσδόκητη αντίδραση στον άλλο.

Η κατάσταση αυτή θα μπορούσε να βγει εκτός ελέγχου πιο γρήγορα και από καλοκαιρινή φωτιά σε δάσος. Στις 16 Σεπτεμβρίου καταφθάνει μια Σεληνιακή έκλειψη στο αδελφικό σας ζώδιο, τους Ιχθύες και μπορεί να γίνετε πιο κτητικοί από ότι πιστεύατε ότι είναι δυνατόν. Η κυβερνήτης σας η Σελήνη αλλάζει διαθέσεις γρήγορα και κινείται από την ένταση στην αδιαφορία στο λεπτό. Η συνήθης γλώσσα του σώματος σας, η οποία εκφράζει πάντα σιωπηλά τη φράση “προσέγγιση με προσοχή,” έχει αποδυναμωθεί αρκετά από την ένταση αυτών των καυτών και πονηρών αστεριών που φέρνουν τον όλεθρο αυτό το μήνα. Ο μήνας τελειώνει με ένα τέταρτο της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο του Καρκίνου και επικεντρώνει το ενδιαφέρον σας στην απόλαυση και μόνο την προσωπική σας ικανοποίηση.

zodia-zvdia-75

ζωδια Λέων

Αυτή η διάθεση του Σεπτεμβρίου είναι σταθερή και μιμείται μία από εκείνες τις παλιές νουάρ, ασπρόμαυρες ερωτικές ταινίες που ενσαρκώνουν το πνεύμα των επτά θανάσιμων αμαρτημάτων. Οδηγώντας την παρέλαση της αμαρτίας μπορεί να προκύψει φθόνος, λαγνεία, ή ανεξέλεγκτος θυμός και καθώς η Ηλιακή έκλειψη την 1η του Σεπτέμβρη λάμπει τον τομέα του -ανήκεις σε μένα – ένας από εσάς γεννάει αυτό το είδος των συναισθημάτων. Με τον καυτό και πικάντικο Άρη, την Αφροδίτη, και τον Ουρανό μαζί, ο εσωτερικός σας ηθοποιός αναδύεται και οι θεατρικές χειρονομίες σας μπορούν να κλέψουν την καρδιά του ερωτικού ενδιαφέροντος σας ή οποιουδήποτε παριστάμενου που περνά αδιάφορα.

Η ένταση θα είναι υπερβολική για τον οποιοδήποτε συνηθισμένο άνθρωπο, αλλά εσείς κυβερνάστε από τον πανίσχυρο Ήλιο και η ενέργειά σας είναι απεριόριστη. Το ταίρι σας μπορεί να θέλει να διαδώσει τα νέα για τους δυο σας σε όλο τον κόσμο, αλλά η Σεληνιακή έκλειψη είναι στους Ιχθύες και θέλει να τα κρατήσει προσωπικά … όπως και εσείς. Στις 23 Σεπτεμβρίου, όταν ο Ήλιος κινείται στον παρανοϊκό για έρωτα Ζυγό και το τέταρτο της Σελήνης κλείνει το μάτι στον δωδέκατο Οίκο των μυστικών, αρχίζετε να ανακατεύετε σοβαρά το καζάνι αυτού του πεντανόστιμου παρασκευάσματος. Ο μήνας τελειώνει με τον μανιακό για σεξ Πλούτωνα να κινείται σε ορθή πορεία και μπορεί αυτή η εμπειρία να μοιάζει με μιας πλήρους κλίμακας εμπειρία αδελφής ψυχής για τον ένα ή και τους δυο σας.

zwdia-66

ζωδια Παρθένος

Η πραγματικότητα σας είναι ασαφής τον Σεπτέμβριο με τον κυβερνήτης σας, Ερμή, ανάδρομο στο δικό σας ζώδιο της Παρθένου. Είστε περισσότερο ο εαυτός σας από ότι συνήθως, καθώς ο Ήλιος και ο Δίας είναι επίσης στην Παρθένο, γυαλίζοντας όλες τις φυσικές σας τάσεις μέχρι να λάμψουν. Με καινούρια εσώρουχα και μια οδοντόβουρτσα σε μια σακούλα μέσα στο αυτοκίνητό σας, είστε περισσότερο από έτοιμοι για μια αυθόρμητη βραδιά πάθους. Μπορεί να υπάρξει μια συζήτηση για την αναμόρφωση μιας σχέσης. Είστε σε επεκτατική διάθεση και όλες αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν την καταστροφή σε μια σχέση, είναι σε αναμονή.

Η Ηλιακή έκλειψη της 1ης Σεπτεμβρίου είναι στην Παρθένο και αν και θα μπορούσε να σηματοδοτήσει μια αλλαγή κατεύθυνσης, εσείς κρατάτε σφιχτά το δρόμο που έχετε ακολουθήσει, έστω κι αν το κλίμα γύρω από αυτή την δυνατή σχέση, σιγοκαίει. Η Πανσέληνος στις 16 Σεπτεμβρίου θερμαίνει το δεσμό περαιτέρω και αν μπορούσατε να δείτε λίγη περισσότερη αφοσίωση θα ήσασταν χαμένοι, καθώς αυτή η Σελήνη ακτινοβολεί το φως της στον Οίκο του ευτυχισμένου σας τέλους. Κάντε τη χάρη στον εαυτό σας, Παρθένοι. Απολαύστε τις ερωτικές ανοησίες σας και μην κάνετε σχέδια μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, μια μέρα σαφήνειας, όταν ξαφνικά γνωρίζετε τι βρίσκετε στο μέλλον για τους δυο σας.

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις