Μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Σεπτεμβριος 16 Β

tetragwno-ilios-poseidwnas-28-5

ωροσκοπιο Σεπτεμβριος 16

ζωδια Ζυγός

Με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο του Ζυγού και έναν όχλο άστρων στον δωδέκατο Οίκο των μυστικών, μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας όχι μόνο χρειάζεται, αλλά να απαιτεί την άμεση ικανοποίηση … ή έτσι νομίζετε τουλάχιστον. Ο Ζυγός δεν είναι ποτέ πραγματικά βέβαιος για το κάθε του συναίσθημα.

Αυτά δεν είναι άγνωστα εδάφη για σας, καθώς χρειάζεστε να έχετε την υπερβολική απόλαυση σαν ποιητής του δέκατου ένατου αιώνα και μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να χάνετε στο ημερολόγιο του περισσότερο από το συνηθισμένο. Όλα μπορεί να ξεκινήσουν την 1η Σεπτεμβρίου με μια Ηλιακή έκλειψη που θα αλλάξει πραγματικά την κατεύθυνση της ζωής σας, αν και εσείς νομίζετε ότι θέλετε ένα απλό παιδιάρισμα.

zodia-taro-45

Δεν απαιτεί μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως μέχρι την Σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύες στις 16 Σεπτεμβρίου, που θα βρείτε τον εαυτό σας απελπιστικά οχυρωμένο και το κρεβάτι με ροδοπέταλα που έχετε ξαπλώσει πάνω να αρχίσει να μοιάζει περισσότερο σαν κινούμενη άμμος. Αυτό είναι το είδος της κινούμενη άμμου, όμως, που δεν θέλετε να σωθείτε.

Καθώς οι ημέρες του Σεπτεμβρίου περνούν τις βρίσκετε να γίνονται όλο και πιο έντονες, μέχρι κοντά στο τέλος του μήνα, όταν ένα τέταρτο της Σελήνης λάμπει το ασημί του φως στον Οίκο του έρωτα που γνωρίζει όλος ο κόσμος και θα βρείτε τον εαυτό σας να αναρωτιέται αν ίσως μπήκατε σε αυτήν την σχέση πολύ γρήγορα.

zwdia-66

ζωδια Σκορπιός

Η γοητευτική Αφροδίτη τα θέλει όλα, ανεξάρτητα με το που ανήκουν και σε έναν μήνα που περνάει σχεδόν κάθε μέρα της στον δωδέκατο Οίκο των μπερδεμάτων, μπορείτε να περιμένετε ότι θα υπάρξει κάποιο μπέρδεμα με τη σχέση κάποιου άλλου. Μια Ηλιακή έκλειψη την 1 Σεπτεμβρίου σε έναν από τους Οίκους της αγάπης μπορεί να το κάνει αυτό κάτι περισσότερο από ένα απλό -χτυπώ και τρέχω- περιστατικό και μπορεί να ερωτευτείτε τρελά αυτή την δανική αγάπη.

Το Σαββατοκύριακο της 17ης Σεπτεμβρίου τσιτσιρίζει και ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, οπότε δεν θα μοιάζει πραγματικά σαν έγκλημα καρδιάς έως ότου αυτά τα ύπουλα αστέρια σταθεροποιηθούν στις 22 Σεπτεμβρίου. Μπορεί τότε αυτό το επτασφράγιστο μυστικό να διαρρεύσει. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα είναι έντονη, καθώς η συνήθως άστατη Αφροδίτη κινείται στον Σκορπιό και θέλει ότι θέλει, όταν το θέλει, ανεξάρτητα σε ποιον ανήκει. Ο μήνας τελειώνει με ένα τέταρτο της Σελήνης στον ζεστό Καρκίνο και μπορεί να υπάρξουν μια- ή και δυο προκλήσεις στις 23 Σεπτεμβρίου, αλλά εσείς άλλωστε πάντα απολαμβάνατε να συναρμολογείτε το πάζλ ξανά από την αρχή.

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Τοξότης

Το ζω στη στιγμή είναι σχεδόν συγκρατημένο για εσάς, Τοξότες. Ο Σεπτέμβριος, όμως, έχει και τον Άρη και τον Κρόνο στο δικό σας ζώδιο – ξενερώνοντας τα όνειρά σας – και αν είχατε ακόμη και την παραμικρή πιθανότητα, θα είναι φευγαλέα. Ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον με μεγαλύτερο βάθος από αυτό που συνήθως βιώνετε μπορεί να βγει στην επιφάνεια και είστε τόσο γοητευμένοι, που εσείς θα απαιτήσετε ξεκαθαρίσματα. Μια Ηλιακή έκλειψη την 1η Σεπτεμβρίου σας δίνει την ευκαιρία να καθαρίσετε από τους υπάρχοντες ιστούς αράχνης και να αναπνεύσετε βαθιά σε αυτή τη νέα και κάπως μυστήρια τεταμένη σεξουαλική ενέργεια.

Με μια Σεληνιακή έκλειψη στους συναισθηματικούς Ιχθύες στις 16 Σεπτεμβρίου θα υπάρχει η συνήθης σας γοητευτική ομιλία, αλλά θα βρείτε επίσης τον εαυτό σας να παραδίνετε στα πάθη του εύκολα. Οι ανάδρομες πορείες είναι μοιραίες περίοδοι και καθώς ο Ερμής πρόκειται να προχωρήσει στην ορθή του πορεία στις 22 Σεπτεμβρίου, μπορεί να είναι το πεπρωμένο που σας λέει ότι είναι καιρός να αφήσετε αυτό το ξεχωριστό πρόσωπο που φαίνεται ότι κρατάει την καρδιά σας, να ρίξει μια ματιά και στην ψυχή σας. Στις 23 Σεπτεμβρίου, ένα τέταρτο της Σελήνης στον Οίκο της οικειότητας τοποθετεί ξαφνικά ακόμη περισσότερο πειρασμό στο δρόμο σας, καθώς κάποιος από το παρελθόν σας σας θυμίζει ποιοι ήσασταν και ποιοι μπορείτε να είστε για ακόμη μια φορά. Η επιλογή είναι δική σας.

zwdia-agnh

ζωδια Αιγόκερως

Απαιτεί ένα αποφασιστικό ερωτικό ενδιαφέρον για να σας υπομείνει. Αυτός ή αυτή δεν ξέρει ποτέ πως αισθάνεστε πραγματικά, αλλά αυτό το μήνα με ισχυρά αστέρια σε όψεις και τον Πλούτωνα να κινείται σε ορθή πορεία είστε πιο ηγετικοί από το συνηθισμένο και η σχέση σας είναι εκεί έξω, ελεύθερη για να την δουν όλοι. Το Σαββατοκύριακο της 17ης Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Ουρανός αφήνουν τις προσωπικές στιγμές να ξεφύγουν και αν το κλίμα γύρω από τη σχέση σας γίνει λίγο περισσότερο καυτό απ’ ότι θα θέλατε, θα μπείτε στον πειρασμό να σερβίρετε τη δική σας ξεχωριστή πλευρά αποδοκιμασίας … αλλά μην βιαστείτε πολύ.

Μετά τις 22 Σεπτεμβρίου, όταν ο Ερμής γυρίσει στην ορθή του πορεία, θα δείτε τη σχέση σας υπό το φως της ημέρας και μπορεί να συνειδητοποιήσετε πως έχετε κάτι καλό εδώ. Και τότε η μάσκα του χαλαρού που δείχνετε, θα πέσει πιο γρήγορα και από το εσώρουχό σας. Η προθυμία σας να πάρετε ένα τρελό ρίσκο μεγαλώνει αλματωδώς αυτό το μήνα και μπορεί και να επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να μαθευτούν. Το πάθος πηγάζει από βαθιά, αλλά, όπως πάντα, θέλετε να το εκφράζεται σωματικά και όχι προφορικά. Ο Πλούτωνας κινείται σε ορθή κίνηση στις 26 Σεπτεμβρίου και μπορεί να ανατροφοδοτήσει αυτή την φωτιά που ήδη καίει.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια Υδροχόος

Με έναν όχλο άστρων στον όγδοο Οίκο της έμμονης αγάπης, μπορεί να βρείτε περισσότερους λόγους να ξεγυμνωθείτε αυτό το μήνα από ότι είχατε όλο το χρόνο. Αν και δεν θα είναι τόσο ζεστά για να κατηγορήσετε τις θερμοκρασίες, ή την καταστροφή του a / c, τα παιχνιδίσματα της καθημερινότητας γλυκαίνονται με την επιλογή του ελάχιστου ρουχισμού. Μπορείτε να κατηγορήσετε την Ηλιακή έκλειψη της 1ης Σεπτεμβρίου και μετά την Σεληνιακή έκλειψη στις 16 Σεπτεμβρίου, που με τόλμη κλείνουν το μάτι και σας προκαλούν. Όλες οι Εκλείψεις είναι ισχυρές, ικανές να αλλάξουν την κατεύθυνση της ζωής (ακόμα και για εσάς), και αυτή η Πανσέληνος που κρέμεται χαμηλά στον Οίκο της κτητικότητας, μπορεί να σας κάνει να προσκολληθείτε σε κάτι που μοιάζει με κορυφαία εμπειρία.

Συνολικά, ο Σεπτέμβριος έχει να κάνει με το παθιασμένο και έντονο σεξ που είναι συνήθως ξένο προς τη φύση σας. Οι Υδροχόοι είναι πολύ ελκυστικοί και για τα δύο φύλα και όταν ο Ερμής γυρίσει στην ορθή του πορεία στις 22 Σεπτεμβρίου μπορεί να παίρνετε διπλάσια σινιάλα απ’ ότι συνήθως. Ο Ήλιος μπαίνει στο γαργαλιστικό ζώδιο του Ζυγού στις 23 Σεπτεμβρίου και τώρα ήρθε η ώρα να συζητήσετε τα συναισθήματα, ένα θέμα που συνήθως αφήνει τη γλώσσα σας δεμένη και νευρική. Την ίδια μέρα ένα τέταρτο της Σελήνης στον Οίκο της τολμηρής αγάπης σας παρακινεί να πάρετε ένα μεγάλο ρίσκο.

zodia-astra-tarot

ζωδια Ιχθύες

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας από αυτούς τους μήνες που θα πρέπει να βγάλετε τα γυαλιά ηλίου σας τα οποία είναι μόνιμα εκεί, καθώς αυτή είναι μια στιγμή που θα θέλετε να πείτε την ιστορία της ζωής σας σε κάποιον που νοιάζεται πραγματικά. Θα χρειαστείτε το φως της ημέρας για να βεβαιωθείτε ότι ανοίγετε τη ψυχή σας στο σωστό άτομο. Ανεξάρτητα με το τι άλλα ξόρκια ο Κόσμος εκπέμπει, ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας σας τυφλώνει με την πραγματικότητα, αλλά ποιος νοιάζεται! Είστε απεγνωσμένα σε ανάγκη για απεριόριστη φροντίδα και αγάπη.

Τα καλά νέα είναι ότι τέσσερα αστέρια στον τομέα του ευτυχισμένου τέλους θα αναδεύουν κάτι νέο όλο το μήνα, ένα ποτό που δημιουργεί μια σπάνια μαγική και ερωτική εμπειρία στο ηλιακό πλέγμα, όπου η επιθυμία συναντά τη δράση. Κατηγορήστε τις εκλείψεις για όλη αυτή την ανιδιοτελή αγάπη που φυσάει προς το δρόμο σας. Μπορεί να μην είναι ένα γεμάτο ταξίδι στον παράδεισο της δέσμευσης, αλλά περισσότερο ένα διάλειμμα γεμάτο με δυνατότητες και ατελείωτο έρωτα. Με τον Ερμή να κινείται σε ορθή πορεία στις 22 Σεπτεμβρίου και να ωθεί αυτό τον όχλο των άστρων σε ακόμη πιο έντονη οικειότητα, δεν θα μπορούσατε να επιλέξετε καλύτερη στιγμή για να κλείσετε εισιτήριο σε αυτή την αποστολή με τα φτερά της αγάπης.

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις