Μεγαλο ωροσκοπιο Πανσεληνου 12/03 Β

erwtiki-astrologia-171014-sexualiki-apeleytherwsi

ωροσκοπιο Πανσέληνος στην Παρθένο 

Λέων Ωροσκόπιο

Δεν υπάρχουν πολλά που μπορούν να ταρακουνήσουν την πίστη σας από τη στιγμή που θα αποφασίσετε που πιστεύετε. Εν μέσω της καλλιέργειας των στενότερων δεσμών σας με τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας, μπορεί να έχετε κάνει περισσότερες παραχωρήσεις από ό,τι έχετε συνειδητοποιήσει.

Η αναλυτική Πανσέληνος στην Παρθένο πέφτει στον 2ο Οίκο σας, των αξιών, και σας καλεί να επανεξετάσετε το κόστος των πολύτιμων πόρων σας. Το να θυσιάσετε πάρα πολλές από τις δικές σας προτιμήσεις για να ενισχύσετε μια σύνδεση, το μόνο που θα κάνει είναι να επισκιάσει το φως σας με το σκοτάδι της δυσαρέσκειας. Μένοντας πιστοί στον εαυτό σας, εμπνέει τους άλλους να κάνουν το ίδιο.

zodia-taro-45

 

Παρθένος Ωροσκόπιο

Νιώθετε ότι χάνετε τον έλεγχο του προγράμματος σας και ψάχνετε έναν τρόπο για να ανακτήσετε αυτόν τον έλεγχο. Ενώ η θέσπιση ορίων είναι απαραίτητη για τις υγιείς σχέσεις, η επανεξέταση των θεμελιωδών αρχών σας είναι βασικό κομμάτι, προτού πείτε κάτι που δεν θα μπορέσετε να πάρετε πίσω.

Προσδιορίστε αν οι ανησυχίες σας βασίζονται στο φόβο ότι θα χάσετε την ελευθερία σας ή σε μια ρεαλιστική ανάγκη να χαράξετε μια διαχωριστική γραμμή, ενώ η ξεκάθαρη Πανσέληνος στην Παρθένο φωτίζει τον 1ο Οίκο σας, του εαυτού. Τίποτα δεν είναι μαύρο ή άσπρο, όταν δουλεύετε με όλο το φάσμα.

zwdia-66

Ζυγός Ωροσκόπιο

Δεν υπάρχει σίγουρα τίποτα κακό στον να δωρίζετε το χρόνο και την ενέργειά σας σε έναν σκοπό που αξίζει. Αλλά αν βρείτε τον εαυτό σας να αφιερώνεται σε κάτι μόνο και μόνο επειδή σκόνταψε πάνω του, ήρθε η ώρα να ρίξετε μια προσεκτική ματιά στην αξία που φέρνει στη ζωή σας. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στον 12ο Οίκο σας, του πεπρωμένου, σας προτρέπει να αξιολογήσετε που σας πάνε οι τρέχουσες, καθημερινές σας προσπάθειες και αν γεμίζετε το χρόνο σας με αυτά που αγαπάτε ή απλά με αυτά που είναι πιο κοντά σε εσάς. Μην ονειρεύεστε τη ζωή σας, ζήστε το όνειρό σας.

Σκορπιός Ωροσκόπιο

Είστε τόσο απορροφημένοι στις τωρινές συνθήκες, που μπορεί να έχετε χάσει την επαφή με τους μακροπρόθεσμους στόχους που κάποτε κυνηγούσατε. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στον 11ο Οίκο σας, των ελπίδων και των επιθυμιών, πατά παύση στην τρέχουσα λίστα αναπαραγωγής σας, ώστε να μπορέσετε να ακούσετε τους στίχους και τη μελωδία του μελλοντικού τραγουδιού σας. Η μελωδία που τραγουδάτε μπορεί εύκολα να εμπλουτιστεί με λίγες νότες που δεν είναι μέσα στο τρέχον ρεπερτόριό σας. Σημειώστε κάποιες καλές επιλογές που αντιστοιχούν με το πρόσωπο που θέλετε να γίνετε. Αυτός που τολμά, κερδίζει.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Τοξότης Ωροσκόπιο

Υπάρχει μια απολαυστική ηρεμία στον να επιτρέψετε στον εαυτό σας να επιπλέει, να παρασύρεται πίσω σε μια κεντρική θέση, όπου μπορεί να βλέπει όλες τις κατευθύνσεις, χωρίς να σπεύδει να δεσμευτεί σε μία.

Αλλά συνειδητοποιείτε ότι ήρθε η ώρα να φέρετε τις φιλοδοξίες σας πίσω στο επίκεντρο, ενώ η ρεαλιστική Πανσέληνος στην Παρθένο ρίχνει τους προβολείς στον 10ο Οίκο σας, της καριέρας.

zwdia-765

Με κάποιο τρόπο ξέρετε πως το κάθε βήμα στην πορεία σας πρέπει να είναι πολύ σκόπιμο, καθώς προχωράτε κατά τις επόμενες δυο εβδομάδες. Το να αναμίξετε εμπνευσμένες ιδέες με πρακτικές διαδικασίες σας προτρέπει προς τη σωστή κατεύθυνση. Η Margaret Mead έγραψε: «έμαθα την αξία της σκληρής δουλειάς, δουλεύοντας σκληρά».

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 12/03 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως Ωροσκόπιο

Έχετε την τάση να προτιμάτε τη δομημένη προσέγγιση, αλλά γρήγορα μαθαίνετε να προσαρμόζεστε στις τρέχουσες περιστάσεις. Αν και είναι δύσκολο να καθηλώσετε μια σταθερή εισροή και εκροή δεδομένων, παίρνετε όσα μπορείτε να πάρετε και τα χρησιμοποιείτε όσο πιο καλά μπορείτε. Αλλά ήρθε η ώρα να διατυπώσετε ένα μεθοδικό σχέδιο για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, όταν η Πανσέληνος στην

Παρθένο εκτείνεται στον 9ο Οίκο σας, του οράματος. Η ζωή θα συνεχιστεί ακόμα κι αν κάνετε ένα βήμα πίσω για να ακολουθήσετε τα όνειρά σας.

Υδροχόος Ωροσκόπιο

Προσπαθείτε πολύ να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη, καθώς η υψηλή ενέργεια της ημέρας σας δονεί από το κεφάλι έως τα δάχτυλα των ποδιών σας. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στον 8ο Οίκο σας, της προσωπικής αλήθειας, βρίσκετε σε αντίθεση με τον Ήλιο στους ευαίσθητους Ιχθύες, τονίζοντας τη σύγκρουση μεταξύ της αναζήτησής σας για νόημα και της ανάγκης σας για υλική ασφάλεια.

Το να βρείτε την προέλευση των πολύπλοκων συναισθημάτων σας μπορεί να φαίνεται δύσκολο έργο, αν ανησυχείτε μήπως αποκαλύψετε πράγματα που δεν θέλετε να δείτε. Αλλά το να αναγνωρίσετε όλα τα μέρη του εαυτού σας – ακόμη κι αυτά που συνήθως κρύβετε – θα σας φέρει πιο κοντά στη δημιουργία μιας αυθεντικής ζωής με την πρωτοτυπία που εκτιμάτε.

zwdia

Ιχθύες Ωροσκόπιο

Η ευαισθησία σας είναι τόσο αυξημένη που ονειρεύεστε να περνάτε ώρες σκαρώνοντας στιχάκια. Αλλά τα λόγια σας διαφεύγουν, όταν φαντάζεστε να εκφράζετε τα συναισθήματά σας μπροστά σε κάποιον που θαυμάζετε.

Ενδιαφέρεστε περισσότερο να ακούσετε τι σκέφτονται οι άλλοι για τα πράγματα όταν η Πανσέληνος στην Παρθένο λάμψει τον 7ο οίκο σας, των σχέσεων, παραχωρώντας σας υπερ – ευαισθητοποίηση στις απόψεις τους.

Ενώ δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να τιμάτε τα συναισθήματα κάποιου άλλου, μην χάνετε την πίστη στις δικές σας αντιλήψεις. Χρειάζονται και τα δύο για να ανθίσουν ικανοποιητικές σχέσεις.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 12/03 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot