Νέα Σελήνη στον Υδροχόο – Πέρασμα στο Μέλλον

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-zwdia-30-6-6-7

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο – Πέρασμα στο Μέλλον

Η νέα χρονιά 2016 αρχίζει να παίρνει τη μορφή της και περνάμε σταθερά σε μια καινούργια φάση. Η Νέα Σελήνη στον προοδευτικό Υδροχόο στις 8 Φεβρουαρίου, προσφέρει το κατάλληλο διανοητικό περιβάλλον για όλο τον μήνα.

Αυτή η Νέα Σελήνη δημιουργεί ένα εξάγωνο με τον εφευρετικό Ουρανό που ευνοεί τη συνεργασία, δίνοντάς μας το κοσμικό διαβατήριο να οδεύσουμε στο μέλλον.

Όμως σε αυτή τη σεληνιακή πορεία δημιουργείται επίσης ένα στρεσογόνο τετράγωνο με τον νευρικό Άρη, που ενδέχεται να προκαλέσει παρορμητικές συμπεριφορές.

zodia-taro-45

Θα μπορέσουμε να καταφέρουμε περισσότερα μέσα στις επόμενες μέρες, αν ελαττώνουμε λίγο τους ρυθμούς για να σκεφτόμαστε τις συνέπειες των πράξεών μας, πριν διαθέσουμε το χρόνο και την ενέργειά μας σε ένα αντικείμενο που μας παρεκκλίνει από την πραγματική πορεία μας.

Είναι εύκολο να παραπλανηθούμε αυτή την περίοδο. Ο ύπουλος Ερμής συναντά τον ονειροπόλο Ποσειδώνα σε ένα ανήσυχο ημιτετράγωνο, το οποίο συσκοτίζει κάπως τις αιχμές της πραγματικότητες στην φαντασία.

Αυτό σημαίνει ότι αντί να αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο στη ρεαλιστική του μορφή, τον βλέπουμε όπως ευχόμαστε να είναι.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Στο μεταξύ μια απόκοσμη συνεύρεση μεταξύ του οραματιστή Δία και του αντισυμβατικού Ουρανού, φορτίζει το μυαλό μας με πολυμήχανες εκδοχές. Η φαντασία μας ενδέχεται να εφευρίσκει πρωτότυπες λύσεις σε κοσμικά προβλήματα. Και ενόσω κάποιες ιδέες φαντάζουν ευφυέστατες στην θεωρία, στην πράξη είναι μη εφαρμόσιμες.

Αυτή είναι μια Νέα Σελήνη με ανεξάντλητες πιθανότητες, συνοδεύεται όμως από μια προειδοποίηση: μπορούμε να φτάσουμε τα όρια πολύ πιο μακριά απ’ όσο νομίζουμε, μόνο αν έχουμε στήσει μια πρακτική πορεία από την αφετηρία.

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο – Πώς επηρεάζει όλα τα ζώδια

ζώδια κριός

Αδημονείτε να κάνετε προόδους και να ασχοληθείτε με κάτι καινούργιο, όμως όλα θα πάνε σαφώς καλύτερα μακροπρόθεσμα αν ακολουθήσετε πιο χαλαρό ρυθμό. Ενδέχεται να νιώσετε ενοχλημένοι αν προσπαθείτε να αναμείξετε πολλά άτομα στα προσωπικά σας θέματα, αντί να προσπαθήσετε να κινηθείτε μόνοι.
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ταράζει στον 11ο Οίκο σας των μακροπρόθεσμων στόχων και σας δίνει έμπνευση να αναζητήσετε πρακτικές προοπτικές στον σχεδιασμό των μελλοντικών σας σχεδίων. Ευτυχώς, αν θέσετε το όραμά σας κάπως πιο μακριά στον ορίζοντα, θα δείτε ότι καταφέρατε να εξοικονομήσετε πολύ περισσότερη ενέργεια για όταν θα την έχετε πραγματικά ανάγκη.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζώδια ταύρος

Μια ασυνήθιστη ιδέα σας στον επαγγελματικό χώρο θα τους ξαφνιάσει όλους, γιατί δεν είναι ιδίων του χαρακτήρα σας να κάνετε τολμηρά σχέδια. Όμως η πολυμήχανη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, ενεργοποιεί τον 10ο Οίκο σας της εξουσίας. Ακόμη και οι πιο απρόσμενες θέσεις σας δεν θα φαντάζουν τρελές, γιατί το μυαλό σας θα λειτουργεί πιο πρακτικά απ’ όσο συνηθίζετε. Ευτυχώς θα έχετε την απαραίτητη αντοχή να τελειώσετε ό,τι ξεκινήσετε. Όπως και να ‘χει όμως, κινηθείτε με σοφία και φροντίστε να μην αναλάβετε πιο πολλές ευθύνες από όσες μπορείτε να διεκπεραιώσετε, πριν να είναι αργά. Να διαθέσετε την προσοχή σας μόνο σε αξιόλογα θέματα.

 

ζώδια δίδυμοι

Δεν είναι πρωτόγνωρο για εσάς τους εκκεντρικούς Διδύμους να αλλάζετε λωρίδα πορείας στο μέσο μιας εργασίας. Εικόνες από το μέλλον φαίνεται να κυριαρχούν στη φαντασία σας με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο να εισβάλει στον 9ο Οίκο σας των μεγάλων ιδεών. Νιώθετε τώρα ενθουσιώδεις να δοκιμάσετε εντελώς νέα μονοπάτια στην κατάκτηση των στόχων σας. Είστε έτοιμοι να κάνετε πλήρη αναθεώρηση των σχεδίων σας, όμως κανείς δεν κάνει τέτοιες ταλαντεύσεις εύκολα. Μην περιμένετε να σας ακολουθήσουν τα πλήθη, αν δεν αναλύσετε κάθε λογικό επιχείρηση για τη νέα σας έμπνευση!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζώδια καρκίνος

Το να δουλεύετε με άλλους γίνεται όλο και πιο περίπλοκο και σας εκθέτει, αν δεν έχετε ξεκαθαρίσει τα σχέδιά σας από την αρχή. Μπορεί οι συνεργάτες σας να επικροτούν τις πρωτοβουλίες σας, ενδέχεται όμως να διαφωνούν με τις προτεραιότητες που θέτετε καθώς η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο κλονίζει την ενέργειά σας στον 8ο Οίκο των αποθεμάτων σας. Δυστυχώς δεν μπορείτε ποτέ να ξέρετε πότε σταματούν οι άλλοι να σας στηρίζουν και αρχίζουν να σας αμφισβητούν, αφού αρχικά όλοι φαίνονται ενθουσιώδεις. Επιδείξτε μεγάλη προσοχή στο επόμενο βήμα σας και μην στηρίζεστε στους συνήθεις συμμάχους για πιο πολλά πράγματα από όσα είναι πρόθυμοι να δώσουν.

 

ζώδια λέων

Ο διαχωρισμός του υπαρκτού κόσμου από τη φαντασία σας είναι κάτι πολύ πιο περίπλοκο από όσο ακούγεται. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ενεργοποιεί τον 7ο Οίκο σας που σχετίζεται με τους άλλους, και θα δείτε τις σχέσεις σας να συνεχίζουν να σας προκαλούν συναισθηματικά. Οι πιο κοντινοί σας άνθρωποι γίνονται κάτι σαν τους παραμορφωτικούς καθρέφτες στα τσίρκο, αναγκάζοντάς σας να ξεχωρίσετε πια το πραγματικό από αυτό που πιστεύετε ότι βλέπετε. Μην στηριχτείτε αποκλειστικά στις πέντε αισθήσεις σας, θα είναι πιο αποδοτικό αν επιστρατεύσετε για βοήθεια τη διαίσθησή σας.

zodia-zvdia-75

ζώδια παρθένος

Ίσως έχετε μια ασυνήθιστη αίσθηση εξάρτησης από την προβλεψιμότητα των καθημερινών σας ενασχολήσεων, αλλά σήμερα κάποιος συνεργάτης σας θα καταφέρει να σας αλλάξει τα δεδομένα.
Όποια σταθερότητα θεωρούσατε ότι υπάρχει στον εργασιακό σας χώρο, θα απειληθεί προσωρινά από την ένταξη της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο στον 6ο Οίκος σας της εργασίας. Όμως αντί να αντιδράσετε άμεσα προκειμένου να τα βάλετε όλα πάλι στη θέση τους, αφήστε να καταλαγιάσει η ένταση πριν κάνετε κάποια σημαντική κίνηση. Αυτή η περίοδος δεν αφορά άσκηση στην ταχύτητα των αντιδράσεών σας, αφορά μάθημα υπομονής.

 

ζώδια ζυγός

Νιώθετε λες και η ικανότητά σας στην έκφραση να έχει περιοριστεί από ένα φράγμα κοινωνικής αποδοχής. Επιτέλους το φράγμα στο ποτάμι της δημιουργικότητάς σας μπορεί να σπάσει, κάνοντάς σας να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε σωρεύσει ένα χείμαρρο σημαντικών ιδεών και οραμάτων. Η εκλεκτική Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στήνει χορό στον 5ο Οίκο σας του αυθορμητισμού, δίνοντάς σας την έμπνευση να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με τον τρόπο που μπορούν να τις κατανοήσουν οι άλλοι. Έχετε την αναμφισβήτητη ανάγκη να σας δουν και να σας εκτιμήσουν, γι’ αυτό μη διστάσετε και αφήστε τη φαντασία σας να δράσει όπως πρέπει επί σκηνής! Τώρα θα λάμψετε!

zwdia-zodia-tarw

ζώδια σκορπιός

Νιώθετε τον πειρασμό να σπαταλήσετε την ενέργειά σας στο να αντισταθείτε στους δεσμούς σας με το παρελθόν, καθώς η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στρέφει την προσοχή σας στον 4ο Οίκο σας των προσωπικών αφετηριών. Εντούτοις η τακτική σας της αποφυγής μπορεί τελικά να επιφέρει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Μην μπείτε καν στον κόπο να δραπετεύσετε από τις οικογενειακές εντάσεις, ακόμη κι αν δεν έχετε καμία ρεαλιστική επαφή με κανέναν. Το ευχάριστο είναι ότι μόλις αναγνωρίσετε ότι οι ιστορικοί σας δεσμοί είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σας, θα είναι πιο εύκολο να ελέγξετε τα συναισθήματά σας χωρίς να πέσετε πάλι στην παγίδα της άρνησης.

 

ζώδια τοξότης

Συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα ενδέχεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας αυτές τις μέρες, επειδή η επαναστατική Νέα Σελήνη στον Υδροχόο εντείνει την ενέργεια στον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας. Είναι πολύ πιθανό να προκαλέσετε κάποιον να χειριστεί το δικό σας θέμα «εξάρτησης έναντι ανεξαρτησίας». Πάντως φαίνεται ότι ο περίγυρός σας δεν έχει εικόνα του πόσο μπορεί να σας προσεγγίσει ή πόσο μακριά να μείνει. Αν το εξετάσετε πιο βαθιά, θα δείτε ότι απλώς ακολουθούν την δική σας πορεία. Καλό θα ήταν να πάψετε να στέλνετε αντικρουόμενα μηνύματα και να ανοίξετε την καρδιά σας.

ζώδια αιγόκερως

Η σκληρή δουλειά είναι το μέσο σας να πιστοποιήσετε την επάρκειά σας στους συνεργάτες σας, ενώ η υπερβολική παραγωγικότητα τονώνει την αυτοεκτίμησή σας. Ίσως όμως δεν είναι απαραίτητο να αναλάβετε πάρα πολλές ευθύνες προκειμένου να δείτε πόσο σας αγαπούν οι άλλοι, καθώς η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ενεργοποιεί στον 2ο Οίκο σας της αυτο-αξιολόγησης. Μην χάνετε χρόνο με αμφιβολίες για τις αντιλήψεις σας. Αποδεχθείτε ταπεινά την καλή σας τύχη στην εξέλιξη των πραγμάτων και εκμεταλλευτείτε τη σε κάθε ευκαιρία.

ζώδια υδροχόος

Είστε σαν ένας ζωντανό αλεξικέραυνο που προσελκύει δυνατές καταιγίδες όπου βρεθεί! Αν οι αστραπές δεν καταφέρουν να σας αφυπνίσουν, οι βροντές θα σας ανοίξουν τα μάτια για να σας αποκαλύψουν τι βρίσκεται στο πεδίο της ορατότητάς σας. Όπου και να στρέψετε τη σκέψη σας, αυτόματα το μυαλό σας στρέφετε σε αυτή την κατεύθυνση. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο πυροδοτεί τον 1ο Οίκο σας του εγώ, ενθαρρύνοντάς σας να δώσετε προσοχή στην παρούσα διαδρομή σας αλλά να παραμείνετε ετοιμοπόλεμοι στο να κάνετε όποια αλλαγή πορείας χρειαστεί.

 

ζώδια ιχθύες

Τη μία στιγμή όλα εξελίσσονται ικανοποιητικά, την επόμενη στιγμή οι σκέψεις σας περνούν σε άλλη διάσταση, καθώς η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο επηρεάζει τον 12ο Οίκο σας της φαντασίας. Είναι λες και κάποιος έχει ένα χειριστήριο και αλλάζει μέσα στο μυαλό σας τα κανάλια σκέψης τόσο γρήγορα, που δεν προλαβαίνετε καν να ολοκληρώσετε μια σκέψη! Ίσως να έχετε την αίσθηση ότι σας εγκατέλειψαν στην έρημο, χωρίς να έχετε τρόπο να επιστρέψετε στην αφετηρία. Σταματήστε να παλεύετε. Όταν αποδεχθείτε ότι οι αλλαγές είναι ένα αναπόφευκτο γεγονός, θα μπορέσετε να πάτε όπου σας ορίσουν τα όνειρά σας.

zwdia-3-zodia