Νέα σελήνη 9 κινήσεις που θα αλλάξουν την ζωή σας

astrologia-ioylios-2014

 9 κινήσεις που θα σας αλλάξουν την ζωή με την νέα σελήνη στον Υδροχόο

Η 8η Φλεβάρη φτάνει με την νέα σελήνη στον Υδροχόο, το ζώδιο της παρέας, των φιλανθρωπικών σκοπών και της τεχνολογίας. Είτε είστε συνδεδεμένοι στην εικονική πραγματικότητα είτε στην πραγματική ζωή, έχετε μία θαυμάσια ευκαιρία να βρείτε τους ομοϊδεάτες σας.

Μιλώντας για επικοινωνιακά όντα, η νέα σελήνη ξεκινάει επίσης την Κινέζικη Χρονιά του Πιθήκου. Συγκεντρώσεις με άτομα – ομοϊδεάτες, όπως και με διαφορετικούς αλλά συναρπαστικούς ανθρώπους- θα κρατήσουν τα πράγματα ζωηρά. Αλλά δεν θα είναι όλα ειρηνικά, με αγάπη και αρμονία.

 

Η νέα σελήνη  θα σχηματίσει στενό τετράγωνο  με τον θερμόαιμο Άρη στον Σκορπιό. Στον αέρα υπάρχει ένταση και ένα υπόγειο ρεύμα ανταγωνισμού. Λίγος «υγιής ανταγωνισμός» μπορεί να δώσει κίνητρο υπό την επιρροή της σελήνης, μπορεί για παράδειγμα να διοργανώσετε κάποιον φιλικό αγώνα για κάποιον καλό σκοπό.

zodia-taro-45

Απλά προσέξτε μην διαταράξουν τις σχέσεις της ομάδας περιττές αντιπαλότητες και δυσαρέσκειες. Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της προόδου, οπότε βρείτε έναν τρόπο να συμφωνήσετε πως διαφωνείτε όταν τα πράγματα γίνονται έντονα. Μπορούμε όλοι να συμβαδίσουμε; Η σελήνη στον Υδροχόο, λέει πως μπορούμε.

Εδώ παρουσιάζουμε 9 καινοτόμους τρόπους να αξιοποιήσετε την ενέργεια της νέας σελήνης:

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

1. Κάντε καινούριες φιλίες και καλλιεργείστε τις παλιότερες

Ο Υδροχόος κυβερνά τον εντέκατο οίκο του ζωδιακού κύκλου. Η νέα σελήνη μας ενθαρρύνει να βρούμε νέους ανθρώπους που σκέφτονται σαν εμάς και μπορούν να εξελίξουν τις ιδέες και τα όνειρα μας στο επόμενο επίπεδο. Σε ποιον τομέα της ζωής σας θα μπορούσατε να συμπράξετε.. ή απλά να περάσετε καλύτερα παρέα με άλλους; Πιέστε τον εαυτό σας έξω από την ζώνη ασφαλείας σας και παρακολουθείστε ένα εργαστήριο ή μία παρουσίαση βιβλίου. Εννοείτε πως θα υπάρχει η αίσθηση της «πρώτης μέρας στο σχολείο» για λίγο, αλλά κάποιοι από αυτούς τους ξένους, μπορεί να γίνουν οι αγαπημένοι σας άνθρωποι, όπως επίσης και χρήσιμες επαφές σας ή μέλη μιας ομάδας που σας εμπνέουν.

2. Γίνετε επικοινωνιακοί

Κανένας άνθρωπος δεν είναι μόνος και ο Υδροχόος μας θυμίζει την ανάγκη μας να μοιραστούμε την ενέργεια μας με άλλους υγιείς τρόπους- πέρα από τους συνεργάτες μας ή την τοπική μας καφετέρια. Ο καινοτόμος Υδροχόος θα μας εμπνεύσει να αναζητήσουμε νέους τρόπους να μοιραστούμε την καθημερινότητα μας με ανθρώπους σαν εμάς, σε ατμόσφαιρα που καλλιεργεί την δημιουργικότητα και την ατομικότητα μας.

zodia-zvdia-oroskopio-11
3. Μοιραστείτε

Η κοινωνική δικαιοσύνη είναι το κουμπί του μαχητή Υδροχόου. Υπάρχει κάποιος φιλανθρωπικός σκοπός στον οποίο θα θέλατε να δωρίσετε, ακόμα και αν πρόκειται για λίγα από αυτά που σας περισσεύουν; Μπορείτε να προσφέρετε λίγες εθελοντικές ώρες εργασίας μέσα στην βδομάδα σας; Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου φτάνει και για τους περισσότερους είναι μια επίπονη και ενοχλητική υπενθύμιση της «συμβατικής» αγάπης, που κανένας δεν μπορεί να ανταποκριθεί πλέον. Αντί να δώσετε τον χρόνο και τα χρήματα σας στον θεό Έρωτα, διοργανώστε μια φιλανθρωπική εκδήλωση για την αγάπη στην ανθρωπότητα, που θα σας κάνει να νιώσετε πολύ καλύτερα. Χρησιμοποιείστε την ενέργεια του Υδροχόου και πολύ σύντομα θα έχετε επιστρατεύσει έναν DJ, έναν μπάρμαν, ένα χώρο εκδηλώσεων, μαζί με μια τεράστια ομάδα ανθρώπων που σκέπτονται σαν εσάς, που πιστεύουν σε έναν ανώτερο σκοπό από λουλούδια και σοκολάτες.

4. Κάντε κάτι που δεν περιμένει κανείς

Ο Υδροχόος εχει κυβερνητη  τον Ουρανό, τον πλανήτη των αναπάντεχων γεγονότων, των ανακαλύψεων και των ριζικών αλλαγών. Όλοι έχουμε ακούσει ρητά του τύπου «ένα βήμα την φορά» και «πρόοδος, όχι τελειότητα», αλλά κάποιες φορές καλό είναι τα πράγματα να γίνονται βίαια και η θεραπεία με ηλεκτροσόκ μπορεί και να βοηθήσει. Με την νέα σελήνη στον Υδροχόο, μια αλλαγή πλεύσης μπορεί να χρειάζεται. Υπάρχει κάτι που σας κουράζει; Κόψτε το τώρα! Κερδίστε πολύτιμο χρόνο βγάζοντας τα περιττά από την ζωή σας και δείτε τι μπορεί να χωρέσει εκεί μέσα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να επιστρέψτε πίσω αργότερα, αλλά και να το κάνετε θα το κάνετε με τρόπο επαναστατικό.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

5. Χορέψτε στους ρυθμούς του ψηφιακού κόσμου

Μην ξεχνάμε όμως και την σημασία της online κοινότητας. Η ειδίκευση στις ψηφιακές τέχνες γίνεται όλο και περισσότερο ανάγκη, παρά επιλογή στους χώρους εργασίας του σήμερα. Η νέα σελήνη στον Υδροχόο μας ενθαρρύνει να βρούμε το εσωτερικό μας «φυτό» και να οξύνουμε τις γνώσεις των προγραμμάτων, των κοινωνικών μέσων δικτύωσης και τις υπερδυνάμεις που μια εταιρεία βασιζόμενη στον κυβερνοχώρο μπορεί να προσφέρει. Ίσως ήρθε η ώρα να ανοίξουμε αυτόν τον οδηγό εκμάθησης και να μάθουμε τα λεπτότερα σημεία του WordPress ή τα βασικά του blogging. Και πως αυξάνουμε τους Snapchat ακόλουθους μας ή κερδίζουμε τους Facebook φαν μας στο όνομα της αφθονίας; Είναι το Etsy ή eBay βιώσιμος τρόπος να αυξήσουμε το εισόδημα μας; Αυτά είναι θέματα που αξίζουν την έρευνα μας.

6. Δοκιμάστε ένα ομαδικό άθλημα

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σαγηνευτικό από κάποιον που ζει το τώρα και είναι απολύτως άνετος με τον εαυτό του. Αλλά με την όλο και μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινωνία μας, μπορεί να καταλήξουμε να νιώθουμε σαν ένας τεράστιος εγκέφαλος, αποσυνδεδεμένοι από τον λαιμό μας και κάτω, εκτός βέβαια από τα χέρια μας που δακτυλογραφούν μανιωδώς. Πως ξαναποκτούμε την σύνδεση με το γήινο σώμα μας; Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον το γεγονός πως ο Υδροχόος πέρα από κυβερνήτης της τεχνολογίας, είναι επίσης πολύ ενεργό και αθλητικό ζώδιο. Τα ομαδικά αθλήματα και τα γκρουπ γυμναστικής, εμπίπτουν στον τομέα κυριαρχίας του, ένας ακόμα λόγος να ενώσουμε δυνάμεις μας με τους φίλους μας για να πετύχουμε τον στόχο μας.

 

Αν είστε αθλητικοί τύποι μπορεί να ακολουθήσετε μια ομάδα ποδοσφαίρου ή βόλεϊ για να περάσετε τις κρύες μέρες του χειμώνα. Η μήπως να γραφτείτε στο τοπικό σας γυμναστήριο; Είναι μια τέλεια δικαιολογία για να κοινωνικοποιηθείτε λίγο, ενώ αφήνετε λίγο περισσευούμενη ενέργεια να ρέει. Η ανθρωπιστική ενέργεια του Υδροχόου λατρεύει έναν καλό σκοπό. Μήπως να διοργανώνατε κάποιον αγώνα με συναδέλφους για να μαζέψετε χρήματα για κάποια φιλανθρωπική οργάνωση; Η νέα σελήνη επίσης μας ενθαρρύνει να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία για να πετύχουμε τους στόχους μας. Κατεβάστε μια εφαρμογή και προσφέρετε στον εαυτό σας έναν υψηλής τεχνολογίας εκπαιδευτή για να ανεβάσει τα επίπεδα της απόδοσης σας.

zwdia-zodia-tarw
7. Ενημερωθείτε για τις καινοτομίες της τεχνολογίας

Αυτή η νέα σελήνη σας προτρέπει να μάθετε για τις νέες τεχνολογίες που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2016. Αμάξια χωρίς οδηγό, γυαλιά εικονικής πραγματικότητας και η εξέλιξη της τεχνολογίας στα καθημερινά αντικείμενα.

8. Ενεργοποιείστε τον ακτιβισμό σας

Με την νέα σελήνη στον Υδροχόο σκεφτείτε την θέση σας στην κοινωνία, ή που θα θέλατε να κάνετε την διαφορά για φέτος. Είναι μια καλή στιγμή να συσπειρώσετε κόσμο χρησιμοποιώντας τα κοινωνικά δίκτυα, οργανώνοντας μία μάζωξη ή διοργανώνοντας μια εκδήλωση ευαισθητοποίησης για κάποιον σκοπό. Ο Υδροχόος συνδέεται με την πολιτική και την φιλανθρωπική ηγεσία. Με αυτή τη νέα σελήνη δώστε βάση στα θέματα που σας απασχολούν περισσότερο.

zwdia

Με όλο το χάος που επικρατεί στον κόσμο χρειαζόμαστε ανθρώπους να μιλήσουν για την ειρήνη και την ενότητα πιο πολύ από ποτέ. Και χρειάζεται να μιλήσουμε και μεταξύ μας. Κάποια από τα οράματα μας μπορεί να μην φαίνονται ρεαλιστικά, αλλά όπως είπε και ο Nelson Mandela «πάντα φαίνετε αδύνατο, μέχρι να γίνει». Και μιας και ο Υδροχόος είναι το ζώδιο του μέλλοντος, είναι η στιγμή να επεκτείνουμε την φαντασία μας πέρα από το οικείο.

9. Πατήστε γερά στα πόδια σας

Αυτή η περίεργη ενέργεια μπορεί να σας δημιουργεί ανησυχία, οπότε μην ξεχνάτε τις ρίζες σας. Κρατήστε τα πόδια σας σε σταθερό έδαφος και αφεθείτε σε νέες διαστάσεις. Είναι πολύ εύκολο να χαθείτε στις σκέψεις ή τα όνειρα σας, γι’ αυτό σταθεροποιηθείτε πριν ταξιδέψετε με τον πύραυλο του Υδροχόου

zwdia-3-zodia