Νέοι έρωτες για τον Μάιο

sex-orgasmoi

Νέοι έρωτες για τον Μάιο

Παραγωγικός ο νέος μήνας για την αγάπη. Οι όψεις του πλανήτη των συναισθημάτων πάνω στο τρέχον ζώδιο, τον Ταύρο θα δώσει καινούργιες αγάπες που θα έχουν τις προδιαγραφές για κάτι μόνιμο. Σίγουρα, ευνοούνται και οι επανενώσεις συναισθημάτων.

 

 

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας:

Κριός: Εσείς δεν είστε ποτέ μόνοι σας. Οι μέρες με την Αφροδίτη πια να σας έχει εγκαταλείψει, μόνο σε καλό μπορούν να σας βγουν. Θα μειώσετε τις περιπέτειες και θα επικεντρωθείτε μόνο σε ότι αξίζει, και πλησιάζει τις προδιαγραφές σας σαν άτομα. Μετά την νέα σελήνη του μήνα, πιθανόν να δεχτείτε και ερωτικές κρούσεις από το παρελθόν, που όμως δεν θα σας δελεάσουν… και πάλι.
Ερωτικές ημέρες: 10 και 19 Μαΐου

zodia-taro-45

Ταύρος: Είσαστε εσείς, ο Ήλιος, η Ερμής και η Αφροδίτη! Συνωστισμός! Φυσικά, και μπορείτε να επιλέξετε όποιον θέλετε και να τον έχετε. Οι μέρες μέχρι και τις 12 – 05, είναι άκρως σημαντικές καθώς πολύς κόσμος θα περάσει από τα μάτια σας, και θα θελήσει να σας κερδίσει. Προσέξτε τι σας τάζουν και σίγουρα τι αληθινά… επιθυμείτε και εσείς.
Ερωτικές ημέρες: 12 και 20 Μαΐου

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Δίδυμοι: Είσαστε στο έλεος του ανάδρομου κυβερνήτη σας μέχρι και να ξεκινήσει επίσημα ο ζωδιακός σας μήνας. Αυτό δεν είναι βέβαια και η κατάλληλη εποχή, για να μπείτε σε μια καινούργια σχέση, αλλά αντιθέτως, για να ξεκαθαρίσετε μέσα στο χαοτικό μυαλό σας, αυτό που πρέπει να προσπεράσετε σαν άσχημες μνήμες και βιώματα, από το παρελθόν σας.
Ερωτικές ημέρες: 14 και 22 Μαΐου

Καρκίνος: Αν είσαστε μέσα σε διαδικασίες χωρισμού, τότε επισπεύσετε τις δράσεις. Είσαστε κάτω από άσχημες αστρολογικές συνθήκες, που μόνο να σέρνουν και να καθυστερούν ληγμένες ιστορίες αισθημάτων μπορούν πια. Ανοίξτε τα μάτια σας και ψάξτε να βρείτε κάτι που μπορεί πραγματικά, να σας κάνει να δείτε την όμορφη πλευρά της ζωής. Εκδρομές και μικροαποδράσεις είναι στο πρόγραμμα.
Ερωτικές ημέρες: 05 και 30 Μαΐου

Λέων: Είσαστε σε φάση ενδοσκόπησης, για όλα τα πεπραγμένα αυτού του χρονικού διαστήματος. Η μοναξιά σας δικαιώνει και σας ισορροπεί σε πολλά. Από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαίου, και μετά μπορείτε να ελπίζετε σε μεγάλες αλλαγές. Έχετε καταπληκτικές όψεις του Ουρανού με τον κυβερνήτη σας με αποτέλεσμα, να έλξετε νέα πρόσωπα, που θα σας ξαναβάλουν στο παιχνίδι της Αγάπης.
Ερωτικές ημέρες: 06 και 19 Μαΐου

tarw-taro-xartomanteia

Παρθένος: Το κλίμα μυστικότητας που κρατάτε στην ζωή σας, και κάτω από τον φόβο του ανάδρομου Ερμή, μόνο ως υπερβολή μπορεί να χαρακτηριστεί. Απελευθερώστε τον εαυτό σας και μην κρύβεστε από τον κόσμο που επιθυμεί να σας γνωρίσει, σε προσωπικό επίπεδο. Ίσως σε όλη αυτήν την στάση που κρατάτε, να παίζει ρόλο και μια ελπίδα, για κάποια επιστροφή αγαπημένου προσώπου από το παρελθόν. Ο χρόνος θα δείξει.
Ερωτικές ημέρες: 10 και 25 Μαΐου

Ζυγός: Συνεχίζετε να είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια των ημερών. Όλες οι όψεις της Αφροδίτης και του Ερμή, τείνουν να σας κάνουν κάθε μέρα και πιο δημοφιλείς στους κύκλους σας. Αν αυτό μέχρι τα τέλη του Μαίου το εκμεταλλευτείτε, σίγουρα θα εντοπίσετε άτομα που ταιριάζουν στις δύσκολες προδιαγραφές σας, και μακριά πια από τις περιπέτειες του παρελθόντος.
Ερωτικές ημέρες: 14 και 20 Μαΐου

taro-oroskopio-54

Σκορπιός: Οι ρυθμοί σας είναι χαλαροί και η ψυχολογία σας στα καλύτερα της. Είσαστε αρκετά πια απομακρυσμένοι από τις λάθος καταστάσεις και τους ακόμη πιο λάθος ανθρώπους του παρελθόντος. Οι μέρες γύρω από την Πανσέληνο του μήνα, σας κάνουν το επίκεντρο πολύ νέου κόσμου, που θα επιδιώξει και πιο ιδιαίτερες επαφές μαζί σας.
Ερωτικές ημέρες: 08 και 27 Μαΐου

Τοξότης: Πολλά τα ανομολόγητα συναισθήματα, που υπάρχουν μέσα στην καρδιά σας και δεν ξέρετε πως να τα εκφράσετε στο άτομο που τα έχει προκαλέσει. Αφήστε την εποχή και την διάθεση σας να σας δείξει πως πρέπει να κινηθείτε. Για τους τελείως μόνους, είσαστε κοντά σε μια νέα γνωριμία που θα προκαλέσει το μυαλό σας.
Ερωτικές ημέρες: 09 και 11 Μαΐου

Αιγόκερως: Δεν συμφωνείτε τελικά με κανέναν και σε τίποτα. Λίγο το δύσκολο του ζωδιακού σας χαρακτήρα, λίγο ο ανάδρομος Πλούτωνας μέσα στον οίκο σας, όλα τείνουν να σας δημιουργούν μια ψυχική ένταση. Από τις 08 του Μαίου και μετά, θα εισπράξετε μεγαλύτερη θέρμη αισθημάτων, από το άτομο για το οποίο και ενδιαφέρεστε με αποτέλεσμα, να έρθετε σε μια καλύτερη ισορροπία.
Ερωτικές ημέρες: 02 και 23 Μαΐου

Υδροχόος: Απρόσμενες και ευχάριστες οι ερωτικές σας επιτυχίες, από τις πρώτες ημέρες του Μαίου. Ο κυβερνήτης σας σε καταπληκτικές όψεις με τον Δία, σας φανερώνουν πολύ κόσμο που κάποιον συμβατό θα εντοπίσετε τελικά. Όλος ο μήνας, σας δίνει τις ευκαιρίες για να ψυχαγωγηθείτε και παράλληλα να βρείτε κάτι που να συμπληρώνει το μυαλό και την καρδιά σας.
Ερωτικές ημέρες: 03 και 10 Μαΐου

Ιχθείς: Είσαστε στην ταλαιπωρία. Έχετε μπει, έχετε βγει από σχέσεις και όλο αυτό επί δέκα! Ο Μάιος επιτέλους θα σας δώσει τις αφορμές για απομακρυνθείτε οριστικά, από άτομα που δεν σας ταιριάζουν πια. Αυτό έχει την ισχύ του ακόμη και για γάμους. Χειριστείτε τα νέα πρόσωπα που θα σας έρθουν με προσοχή, και χωρίς να χάνεστε σε πρόσκαιρες περιπέτειες.
Ερωτικές ημέρες: 01 και 28 Μαΐου