Νεα Σεληνη στον Ταύρο 6/05, Ευκαιρίες για χωρισμένους

nea-selini-ydroxoos

Νέα Σελήνη στον Ταύρο 06/05- Ευκαιρίες για χωρισμένους

Η νέα σελήνη του Μαίου συντελείται την Παρασκευή στις 06-05, στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού (16ο 41’), στις 22:29 μμ. Επηρεάζονται όλα τα ζώδια της Γης και του Αέρα. Ένα ιδιαίτερα δύσκολο αστρολογικό φαινόμενο και κάτω από πέντε ανάδρομους πλανήτες, να οριοθετούν και να ορθολογίζουν συναισθήματα και οικονομικές επενδύσεις.

 

 

Θετικές επιρροές στους γεννημένους στις: 05/01, 20/01, 03/02, 14/02, 10/03, 17/03, 07/04, 09/04, 18/04, 10/05, 22/05, 03/06, 02/07, 17/07, 05/08, 11/08, 04/09, 15/09, 12/10, 03/11, 17/11, 20/12, και οι ζωδιακοί συνδυασμοί:

Κριός με ωροσκόπο Τοξότης
Ταύρος με ζενίθ σε υδάτινο ζώδιο
Καρκίνος με ανάδρομο Ερμή
Λέων με ωροσκόπο σε αέρινο ζώδιο
Παρθένος με στέλιουμ σε πύρινο ζώδιο
Ζυγός με Άρη σε γήινο ζώδιο
Σκορπιός με Αφροδίτη σε Τοξότη
Τοξότης με Ποσειδώνα ανάδρομο
Αιγόκερως με ωροσκόπο σε Παρθένο
Ιχθείς με σελήνη σε υδάτινο ζώδιο

zodia-taro-45

tarw-taro-xartomanteia

Αναλυτικά τα ζωδια:

Κριός: Κυριαρχείτε αυτήν την εποχή σε οτιδήποτε και αν κάνετε. Εσείς οι ελεύθεροι μπορείτε να ασχοληθείτε πιο ενεργά με τις κοινωνικές σας δράσεις, όπου και μετά τις 07/05, θα έχετε κάτι παραπάνω να περιμένετε σε αισθηματικό επίπεδο. Αυτοί που έχουν βρει τον έρωτα της ζωής τους, θα μπορέσουν μέσα σε αυτόν τον μήνα, να μιλήσουν και για κάτι πιο σοβαρό.
Ερωτική ώρα: 15:00

Ταύρος: Έχετε αντιληφθεί ότι το συντροφικό σας ταίρι, δεν είναι τόσο εξωστρεφές όσο τυχόν να ήταν το προηγούμενο διάστημα. Δεν χρειάζεται να προβείτε σε επιθετικές – απαιτητικές συμπεριφορές. Από την ώρα που ο ανάδρομος Ερμής, γυρίσει και πάλι σε ορθή πορεία όλα θα τα δείτε να πηγαίνουν σύμφωνα με τα ζητούμενα σας.
Ερωτική ώρα: 12:00

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Δίδυμοι: Δεν είστε και στην καλύτερη φάση της περιόδου. Ο κυβερνήτης σας σε όψεις με την σελήνη στον γειτονικό Ταύρο, σας αναστατώνουν συναισθηματικά, και ίσως σας έρθει η ανάγκη να μιλήσετε με κάποιον από το παρελθόν σας. Οι μέρες μέχρι και την Κυριακή, χρειάζονται προσοχή και μέτρο, ακόμη και στα έξοδα σας.
Ερωτική ώρα: 17:00

Καρκίνος: Ποικιλία κόσμου φέρνει η νέα σελήνη στο ζώδιο σας. Αυτό βέβαια είναι κάτι που ίσως να εύχεστε. Είσαστε κάτω από έντονο συναισθηματικό στρες, και αυτό σίγουρα σας αποπροσανατολίζει στις δράσεις σας. Από την Παρασκευή θα δείτε περισσότερη κινητικότητα από τα τρίτα πρόσωπα.
Ερωτική ώρα: 20:00

Λέων: Ίσως να είστε και οι πιο ανέμελοι των ημερών. Έχετε καταπληκτικές όψεις μέχρι και την ερχόμενη εβδομάδα, που θα σας κάνουν το επίκεντρο και για νέο κόσμο, αλλά και ένα απωθημένο για το δύσκολο παρελθόν σας. Αποφασίστε στους δικούς σας χρόνους και μην λογοδοτείτε, σε όσους σας έχουν πληγώσει.
Ερωτική ώρα: 11:00

Παρθένος: Άπειρες οι ευκαιρίες για όλα τα παιδιά του Ερμή, έστω και σε ανάδρομη κίνηση. Από σήμερα και μέχρι την πανσέληνο του Μαίου, έχετε στην διάθεση σας άψογη ψυχολογία και δυναμική, έτσι ώστε να κατακτήσετε τους αισθηματικούς σας στόχους, όσο δύσκολοι και περίπλοκοι και αν είναι. Ακόμη και χωρισμένοι σύντροφοι, θα καταφέρουν να επανασυνδεθούν.
Ερωτική ώρα: 14:00taro-oroskopio-54

Ζυγός: Πολλές οι αντιθέσεις που πρέπει να λειάνετε μέσα σε δεσμούς και γάμους. Έχουν μαζευτεί πολλά από το παρελθόν, και τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή, για να τα ξεκαθαρίσετε όλα και μόνιμα. Οι όψεις του κυβερνήτη σας με την νέα σελήνη από τον Ταύρο, σας ενισχύει και σας δικαιώνει στα αιτούμενα σας.
Ερωτική ώρα: 13:00

Σκορπιός: Η επίδραση που υπάρχει πάνω σας και πάνω στην σχέση σας, από τον σύντροφο σας, είναι αυτό που αναμένατε όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Είστε οι ευνοημένοι των πλανητών και αυτό θα συνεχιστεί, και ακόμη καλύτερα μέσα στις επόμενες εβδομάδες, Πολλή τύχη και στους αδέσμευτους.
Ερωτική ώρα: 14:00

Τοξότης: Πολλά αυτά που θα ανακαλύψετε και θα σας δυσαρεστήσουν. Είτε για το συντροφικό σας ταίρι, είτε για κάποιο οικογενειακό σας πρόσωπο. Η νέα σελήνη σας φέρνει μπροστά σε αποφάσεις ζωής. Όσοι έχουν ερωτική σχέση σε χιλιομετρική απόσταση, θα έχουν μικρές εντάσεις και διενέξεις για την κοινή τους πορεία.
Ερωτική ώρα: 16:00

Αιγόκερως: Πολλά αυτά που σας λείπουν από την προσωπική σας ζωή. Ακόμη και οι Αιγόκεροι, που έχουν σχέση, αυτήν την περίοδο αισθάνονται πάρα πολύ μόνοι. Αναζητήστε τα βαθύτερα αίτια που σας κρατάνε μακριά, από την ολοκλήρωση των επιθυμιών σας. Επίσης, αποφύγετε την συζήτηση των ιδιωτικών σας θεμάτων με φίλους – γνωστούς.
Ερωτική ώρα: 15:00

Υδροχόος: Σαφώς και έχετε περάσει πια σε ένα άλλο επίπεδο αισθηματικής κατάστασης. Τα δύσκολα έχουν τερματιστεί, και στο τώρα το μόνο που μπορείτε να εισπράξετε από τον σύντροφο σας, είναι θέρμη – στήριξη και κατανόηση. Ακόμη και αυτοί που βαδίζουν μόνοι, είναι ζήτημα μερικών ημερών να έρθουν σε επαφή με μεγάλη αγάπη.
Ερωτική ώρα:21:00

Ιχθείς: Κινήστε στο παρασκήνιο. Αυτό είναι κάτι που με την νέα σελήνη και μέχρι την ορθοδρόμηση του Ερμή, να σας ρίξει φως και να αποκαλυφθείτε σε ακατάλληλα άτομα. Προσοχή λοιπόν, αν διατηρείτε παράλληλες διαδρομές με ήδη δεσμευμένο άτομο, κρατήστε αυτές τις ημέρες χαμηλούς τόνους και περιορίστε επικοινωνίες και υπερβολικές μετακινήσεις.
Ερωτική ώρα: 22:00