Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 01/01 Κυριακή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το νέο Έτος !!!!

Κριός
Δεν έχετε και πολλά περιθώρια χρόνου. Το άτομο που σας ενδιαφέρει δεν θα σας περιμένει για πολύ. Αν πραγματικά θέλετε, κάντε άμεσα την επικοινωνιακή σας κίνηση.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Πολύς ο κόσμος, που θα σας θυμηθεί και θα θελήσει να σας μιλήσει και να σας πλησιάσει. Μέσα σε αυτούς και ένα ξεχωριστό άτομο, που ήδη σας έχει ερωτευτεί.
Ερωτική έλξη: 8/10

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι
Μην είστε υπερβολικοί, με τις επικοινωνίες αυτές τις ημέρες. Αφήστε και τους τρίτους, να κάνουν την κίνηση τους και να σας ψάξουν από μόνοι τους.
Ερωτική έλξη: 9/10

Καρκίνος
Είναι μια ιδιαίτερη μέρα, που κάποιος θα εξαπολύσει ερωτικά βέλη προς την καρδιά σας. Αν είστε ήδη σε σχέση, προσέχετε τι θα πείτε και τι θα κάνετε.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Οι σκέψεις 2 ατόμων είναι γύρω σας. Μετρήστε ανάποδα. Σας έρχονται ερωτικές εξομολογήσεις που θα σας κάνουν να χάσετε πραγματικά την λαλιά σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Αφήστε στην άκρη το κινητό σας. Μην κουράζετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ίσως και μια μικρή απομάκρυνση, να ανανέωνε τον δεσμό σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Πολύς ο κόσμος και οι προσκλήσεις που σας έρχονται. Σκεφτείτε και διαλέξτε την καλύτερη. Υπάρχουν εκπλήξεις που θα σας συναρπάσουν.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Υπάρχει ένα πρόσωπο, που επιθυμεί να σας γνωρίσει σε πιο ιδιαίτερο βαθμό. Σήμερα – αύριο, θα έρθουν και οι σχετικές επικοινωνιακές αποκαλύψεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Τοξότης
Αν δεν ξέρετε ποιον και τι ζητάτε αυτήν την εποχή, τότε καλύτερα και ασφαλέστερα, ασχοληθείτε με την προσωπική σας εξέλιξη. Οι φίλοι σας είναι επίσης κοντά.
Ερωτική έλξη: 9/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως
Μια σειρά από λόγια έχουν γίνει με τον άνθρωπο σας που σας έχουν πικράνει. Οι μέρες δίνουν την ευκαιρία για σωστό διάλογο και λύσεις.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Το αγαπημένο σας ταίρι, έχει πολλά παράπονα το τελευταίο χρονικό διάστημα από εσάς. Μάλλον, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, για να σκεφτείτε τις λύσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Πολλά πρόσωπα αυτές τις ημέρες, που σας θέλουν κοντά τους. Διαλέξτε σύμφωνα με τα προσωπικά σας κριτήρια και περάστε όμορφες στιγμές.
Ερωτική έλξη: 8/10