Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 01/03 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Ποιος μπορεί να σας αντισταθεί σε εσάς? Κανείς! Αυτό είναι και το δυνατό σας όπλο την Άνοιξη εσάς τον αδέσμευτων, για να βρείτε τον επόμενο σας σύντροφο.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Είσαστε μέσα στην εποχή που μπορεί να αναδείξει τα καλύτερα σας χαρακτηριστικά. Το πάθος για την ζωή αλλά και την μόνιμη αγάπη για τον άνθρωπο σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

 

Δίδυμοι
Κάποιος έχει ερωτική έλξη για εσάς. Αυτό είναι ένα πρόσωπο που σας έρχεται από τον φιλικό σας κύκλο και μέχρι το Σ / Κ, θα σας έχει αποκαλυφθεί.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Μην κοιτάτε συνεχώς με θλίψη το κινητό σας. Δεν υπάρχει πραγματικά κανένας λόγος να είσαστε τόσο πολύ αγχωμένοι, για κάποιον που σας δείχνει την απουσία του.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Έχετε πολλά μέσα στο μυαλό σας, που πρέπει μέσα σε αυτήν την εβδομάδα, να ολοκληρώσετε. Μην ξεχνάτε τον άνθρωπο σας, που θέλει την προσοχή σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Έχετε ήδη εξάγει τα συμπεράσματα σας, για το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αν κάνετε και λίγο υπομονή, θα μπορέσετε και να έρθετε πιο κοντά.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Κάποιος σας κοιτάζει επίμονα και σας δείχνει με τον τρόπο του ότι σας θέλει. Αυτό για εσάς είναι λίγο. Όταν κάνει και κάτι περισσότερο, τότε θα ασχοληθείτε και εσείς.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Πολλά τα ερωτικά παιχνίδια που έχετε εμπλακεί και κάποιος τελικά θα βγει χαμένος. Αν είστε ελεύθεροι ίσως και να προκύψει ένας νέος έρωτας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Άπειρες οι προτάσεις και τα δέλεαρ που απλώνονται στον δρόμο σας, και προσπαθούν να κερδίσουν την προσοχή σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας φτιάξει την ψυχολογία.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Μια μέρα που θα πρέπει να μείνετε απόμακροι από υποσχέσεις και ακραίες καταστάσεις. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα τρέξουν όλα θετικά και καλυτερεύουν.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Αποφασίστε τι θέλετε και πείτε το. Αυτό θα σας βάλει και σε μια πιο ήρεμη διάθεση για ολοκληρώσετε, και κάποιους πιο προσωπικούς στόχους σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Μια καλή είδηση θα φτιάξει την διάθεση σας και θα έχει να κάνει με κάποια παλιά σας αγάπη που ψάχνει τον τρόπο για να σας ξανακερδίσει.
Ερωτική έλξη: 8/10