Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 01/04 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Δεν είστε και τόσο σίγουροι, για τα αισθήματα σας τελικά. Αυτό που έχει σημασία, είναι να μιλήσετε με τον σύντροφο σας και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Καλείστε να ακούσετε για ακόμη μια φορά το ένστικτο σας. Πολλά αυτά που σας τάζουν και πρέπει να ξεχωρίσετε, ποιος σας αγαπά και ποιος απλά περνάει την ώρα του.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Είσαστε μπερδεμένοι στον αισθηματικό τομέα. Αυτό είναι κάτι σύνηθες για εσάς. Το περίεργο είναι, ότι αυτό, θα γίνει με πρωτοβουλία από το παρελθόν σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Από το πρωί θα έχετε πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις, από φίλους και γνωστούς, για ψυχαγωγία. Ίσως κάτι μέσα σε αυτό, να έχει και ερωτικές αποχρώσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Είσαστε από τα πιο δυνατά ζώδια, και αυτό δημιουργεί στον άνθρωπο σας, μια σιγουριά, που θα σας κάνει να σκεφτείτε μέσα στον Απρίλιο, να περάσετε σε δεσμεύσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Η τύχη αυτό το Σαβ/Κο, σας χαμογελά. Κάποιος που εδώ και καιρό σας θέλει, έχει την διάθεση να σας το φανερώσει σε πρακτικό βαθμό. Ακολουθούν εξελίξεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Η προσωπική σας γοητεία, έχει φέρει στην πόρτα της καρδιά σας, πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Μην κάνετε κάτι που θα δώσει νωρίς το πράσινο χρώμα.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Πολλά τα παράπονα που έχετε την εσώτερη ανάγκη να εκφράσετε στον άνθρωπο σας. Ίσως και να τα περιμένει. Σίγουρα θα υπάρξουν λεκτικές αντιπαραθέσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Όλη η μέρα του Σαββάτου, θα έχει εκπλήξεις από άτομα του οικείου σας περιβάλλοντος. Αυτό μπορεί να είναι και κάποια ερωτική εξομολόγηση.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Το τηλεφώνημα και η παρουσία ίσως, ενός παλιότερου σας φλερτ – ερωτικής γνωριμίας, θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα. Ανταποκριθείτε μόνο αν είστε ακόμη εργένηδες.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Ίσως και να έχετε πια μπερδευτεί με όλα αυτά που συμβαίνουν στην καθημερινότητα σας. Έχει έρθει το σωστό πλήρωμα του χρόνου για συζητήσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Είσαστε γλυκύτατοι και αυτό θα κάνει τον απόμακρο σύντροφο σας, να έρθει πιο κοντά σας, και να προσπαθήσει να βρει τον καλύτερο τρόπο για να είστε ευτυχισμένοι.
Ερωτική έλξη: 8/10