Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 02/08 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Είσαστε κάτω από σοβαρές αμφιβολίες για τι κάνει ο άνθρωπος σας, πίσω από την πλάτη σας. Ο μόνος σωστός τρόπος, είναι να τον ρωτήστε στα ίσια!
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Οι σκέψεις του ανθρώπου σας, είναι πια να κάνει και άμεσα τις κινήσεις του, για να αναθερμάνει το κλίμα, μέσα στον ερωτικό σας δεσμό, που είναι πολύπαθος.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Από το μεσημέρι της ημέρας και μετά, θα σας έρθουν κάποιες επικοινωνίες, που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα και απροσδόκητα. Κάποιος από το παρελθόν… σας αναζητά.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Άλλα θέλετε και άλλα κάνετε. Αυτό είναι και κάτι που δηλώνει την ανασφάλεια σας, σε όλους τους τομείς της καθημερινότητα σας. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Μια ξαφνική πρόταση θα σας έρθει από τον άνθρωπο σας, που επιθυμεί να σας πει κάποια πράματα – αποκαλύψεις, που θα σας ικανοποιήσουν τελικά.
Ερωτική έλξη: 8/10

tarw-zwdia

Παρθένος
Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσετε τους διαξιφισμούς με τον άνθρωπο σας, και να περάσετε σε πράξεις που θα σας φέρουν τελικά πολύ πιο κοντά σε όλα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Δύο άτομα, επιθυμούν να κατακτήσουν την καρδιά και την αγάπη σας. Σίγουρα μην βιαστείτε να πείτε … ναι! Δώστε χρόνο σε όλες τις πλευρές.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Ζητάτε άμεσες απαντήσεις και δεσμεύσεις από τον άνθρωπο σας, που ακόμη έχετε σωρεία δικών του προβλημάτων για να λύσει. Αφήστε τον να το κάνει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Θα σας έρθουν ειδήσεις, από έναν φίλο σας, που θα αφορούν μια παλιά σας ερωτική περιπέτεια, που τώρα σας ψάχνει για επανένωση.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Κάτω από αυτόν τον αστρολογικό ουρανό, εσείς μπορείτε σχετικά εύκολα πια, να κατακτήσετε όλους τους στόχους σας. Μέχρι και εκείνη την ιδιαίτερη επανασύνδεση που ζητάτε.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Αφήστε τους άλλους πρώτα, να κάνουν τις κινήσεις και τις επικοινωνίες τους, για εσάς. Θα σας είναι πιο εύκολο να βγάλετε τα ασφαλή σας συμπεράσματα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Κάποιος που έχει μέσα στην καρδιά του έναν έναν μεγάλο έρωτα για το πρόσωπο σας, επιθυμεί να σας κάνει την ερωτική του εξομολόγηση.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia-fotia