Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 03/02 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Η ποιότητα της ερωτικής σας ζωής, δεν είναι και η καλύτερη. Είναι όμως, μια συζήτηση η οποία θα ξεκινήσει, από το ταίρι σας. Συμπληρώστε και την δική σας θέση.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Το να πιέζετε μέσα από επικοινωνίες και συναντήσεις, το άτομο που σας ενδιαφέρει, μόνο το αντίθετο αποτέλεσμα θα πετύχετε. Αφήστε και κάτι για τον άλλον.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Έχετε δύο διαφορετικά άτομα μέσα στο κεφάλι σας και το μόνο που επιθυμείτε, είναι κάποιο από τα δύο να κάνει μια κίνηση, για να ξεκαθαρίσουν όλα.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Δεν έχει σημασία για εσάς η χιλιομετρική απόσταση. Οι μέρες σας στηρίζουν για να συναντηθείτε και να μιλήσετε για το κοινό σας πρόγραμμα, στο άμεσο μέλλον.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Από το πρωί θα έχετε αρκετές ευχάριστες προτάσεις από ένα άτομο που εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, σας έχει δείξει την ερωτική του προτίμηση.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Είσαστε σε μια ευχάριστη περίοδο της καθημερινότητας σας. Αυτό το Σ/Κ θα έχετε και αρκετές εκπλήξεις από το συντροφικό σας ταίρι.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Για εσάς κοντράρονται τουλάχιστον δύο διαφορετικά άτομα. Αυτό είναι και κάτι που θα κορυφωθεί μέσα στο Σ / Κ. Κάντε άμεσα τις επιλογές σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Οι δράσεις από το παρελθόν, ενός πρώην συντρόφου σας, θα σας κάνουν και πάλι να μπείτε στην λογική και ευχάριστη διάθεση για επανασύνδεση.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Θα πρέπει να περιορίσετε τα λόγια σας. Ίσως και κάποιος να έχει ενοχληθεί από το έντονο σας ύφος. Κρατήστε μια πιο διακριτική στάση. Όλα μπορούν να ανατραπούν.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Εσείς γενικότερα δεν έχετε χρόνο για να χάνετε με άτομα, που δεν είναι κοντά στις προσωπικές σας προδιαγραφές. Τουλάχιστον το Σ/Κ, θα έχει νέες γνωριμίες.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Μπορείτε να φύγετε από τις στενωπούς της πίεσης, που σας έχει προκαλέσει ο σύντροφος σας, για να του δώσετε κάποιες απαντήσεις. Μιλήστε ανοιχτά και βάλτε τα όρια σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Έχετε κερδίσει τις εντυπώσεις και το ξέρετε. Μέσα στις επόμενες ώρες – μέρες, θα έχετε και καινούργιες προτάσεις για κάτι περισσότερο, από ένα νέο πρόσωπο.
Ερωτική έλξη: 8/10