Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 03/03 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Δεν ξέρετε και εσείς τι έχετε τάξει και που. Μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να κάνετε την σοβαρή σας κίνηση και λόγο για να λύστε απορίες.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Κοντεύετε να ματιάσετε το κινητό σας. Δεν χρειάζεται να έχετε τόσο πολύ άγχος για το άτομο που σας ενδιαφέρει. Όταν θελήσει θα σας βρει το ίδιο.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Αυτός ο Άρης που κάνει εξαιρετικές όψεις με τον κυβερνήτη σας, σίγουρα σας βάζει και στο ερωτικό επίκεντρο νέων και πικάντικων γνωριμιών.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Η θέληση σας για να σώσετε μια σχέση, είναι υπερβολική και το μόνο που καταφέρνετε είναι να γίνεστε δεδομένοι και προβλέψιμη στον άνθρωπο σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Οι σκέψεις σας συναντούν τις σκέψεις του ατόμου που έχετε ερωτευτεί. Αυτό μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα έχει και γίνει και πράξη. Πολλές και οι εξελίξεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Ο λόγος σας ο κάθετος, έχει πληγώσει τον άνθρωπο σας, που δείχνει να θέλει άμεσα να βρει λύσεις στα προβλήματα που έχετε από κοινού δημιουργήσει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Μην δείχνετε την ζήλια σας τόσο έντονα. Αυτό είναι και κάτι που κάνει τον άνθρωπο σας, να στέκεται μακριά σας. Μην το κάνετε…κάποιος θα βαρεθεί.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Τα ερωτικά σας δεν είναι για να τα μαθαίνουν και οι τρίτοι. Αυτό είναι κάτι που δεν θα σας βοηθήσει, σε τίποτα. Λύστε τις διαφορές σας, χωρίς ανακοινώσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Η ενέργεια σας είναι τόσο ανεβασμένη που αυτό που θέλετε, είναι να πάτε πίσω στο πρόσφατο παρελθόν σας, και να δώσετε μια ακόμη μάχη επανασύνδεσης.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Αυτό που σας έχει μείνει, είναι μόνο κάποιες αναμνήσεις από το παρελθόν, και μια πληγωμένη καρδιά. Ανεβάστε τους ρυθμούς και απολαύστε την ζωή σας.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Μπορεί στο τώρα να έχετε λάβει όλα τα μέτρα για να μην μπλέξετε με ακατάλληλα άτομα, αλλά ο Άρης από τον Ταύρο έχει άλλα σχέδια για εσάς.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Για μια ερωτική ιστορία που είναι εντός και εκτός της ζωής σας, το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα χρειαστεί να σκεφτείτε και να πάρετε τις αποφάσεις σας.
Ερωτική έλξη: 8/10