Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 03/06 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Δεν έχετε σκεφτεί ακόμη, τι επιθυμείτε να κάνετε με τον σύντροφο σας, που μια είναι εδώ και μια κάπου άλλου! Σίγουρα δεν είναι αυτό που ονειρευτήκατε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Πολλά τα ευχάριστα, που θα σας φέρουν φίλοι και γνωστοί σας, που θα σας μιλήσουν για έναν παλιό σας έρωτα που ψάχνει για να σας βρει.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Τουλάχιστον δύο άτομα, θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους, για να κατακτήσουν την καρδιά σας. Αυτό είναι και κάτι που θα το απολαύσετε.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Με τα άστρα να σας υποστηρίζουν, το πιο πιθανό είναι να βρείτε τη χρυσή τομή, με τον άνθρωπο που αγαπάτε για να είστε μαζί και μόνιμα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Θα δεχτείτε προτάσεις και προσκλήσεις, από κάποια παλιά σας γνωριμία. Το πιο πιθανό είναι να προσπαθεί, να καταλάβει αν είστε μόνοι σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia - love

Παρθένος
Ακούστε και τη γνώμη των φίλων σας, που σας αγαπούν, για τη νέα γνωριμία που έχετε κάνει. Ίσως και να μην περάσει από την έγκριση τους.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Τα αισθηματικά δώρα και οι αναπάντεχες εκπλήξεις, που θα λάβετε από τον άνθρωπο σας, θα σας δικαιώσουν για όλα αυτά που τόσο καιρό παλεύετε.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Ο σκοπός που έχετε βάλει, είναι να τραβήξετε την ερωτική προσοχή κάποιου…! Το έχετε καταφέρει. Μέσα σε αυτόν το Σ / Κ, θα έχετε και τα πλησιάσματα!
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Αφήστε την καρδιά σας, να ερωτευτεί. Μπορεί να έχετε περάσει πολλά στο παρελθόν, αλλά η εποχή του Καλοκαιριού, θα σας βάλει και πάλι στο παιχνίδι.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Είστε μέσα σε ένα μπέρδεμα. Από τη μια ένας καινούργιος σύντροφος, επιθυμεί την αποκλειστικότητα σας, και από την άλλη, ένα παλιός έρωτας, σας ψάχνει.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Ένα υπέροχο Σ / Κ, που έχει να σας δώσει πολλά. Καινούργια φλερτ σας κυκλώνουν. Επίσης μια οικονομική είδηση θα σας φτιάξει τη διάθεση.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Και εσείς οι ίδιοι, βλέπετε ότι δεν καταλήγετε κάπου μέσα από καυγάδες και εντάσεις. Μιλήστε αυτές τις καλές αστρολογικά ημέρες, με τον άνθρωπο σας, και όλα θα λυθούν.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia-zodia-astrologia-65