Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 04/02 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Τα πύρινα σας νεύρα θα πρέπει πραγματικά να συμμαζευτούν. Σίγουρα πολλά αυτά που σας αδικούν, αλλά θα πρέπει άμεσα να τα διαχειριστείτε με διπλωματία.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ταύρος
Έχετε κερδίσει την καρδιά κάποιου, μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο. Μέσα σε αυτό τον Σ /Κ, θα έχετε και τις σχετικές αισθηματικές αποκαλύψεις. Λίγη υπομονή.
Ερωτική έλξη: 7/10

 

Δίδυμοι
Είσαστε πολυλογάδες και το ξέρετε. Αυτό μπορεί να αποκαλύψει κρυφά μυστικά. Για τις επόμενες ημέρες, κρατήστε χαμηλούς τόνους σε όλα.
Ερωτική έλξη: 8/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Από τις πρώτες πρωινές ώρες, θα έχετε ευχάριστες προτάσεις, από κάποιον που εδώ και καιρό, σας έχει βάλει στο ερωτικό τους στόχαστρο.
Ερωτική έλξη: 9/10

Λέων
Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για αλλαγές μέσα στην σχέση σας. Αυτό το Σ/Κ, θα μπορέσετε να κάνετε κάποιες συζητήσεις που θα σας λύσουν τελικά το πρόβλημα.
Ερωτική έλξη: 10/10

Παρθένος
Μην κυνηγάτε κανέναν. Μην δείχνετε την αγωνία σας. Έχετε περάσει τα μηνύματα σας, σε αυτόν του θέλετε και αυτό που μένει είναι να ακούσετε τις δικές του προτάσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ζυγός
Εσείς και το ερωτικό σας ταμπεραμέντο έχετε κερδίσει το δύσκολο ενδιαφέρον μιας καινούργιας προσωπικότητας, που πια σας έρχεται με πρόταση για κάτι περισσότερο.
Ερωτική έλξη: 9/10

Σκορπιός
Είναι μια δύσκολη ημέρα, που θα δείτε τον άνθρωπο σας, να θέλει να σας πλησιάσει και να σας εκμυστηρευτεί κάποια πράματα που τον ενοχλούν σε εσάς.
Ερωτική έλξη: 9/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Δύο είναι οι καρδιές που χτυπούν δυνατά, για εσάς. Ίσως το ένα πρόσωπο να μην το υποψιάζεστε καν. Αυτό είναι και κάτι, που θα σας αποκαλυφθεί σήμερα – αύριο.
Ερωτική έλξη: 7/10

Αιγόκερως
Μέσα από την εργασιακή σας καθημερινότητα, έχει δημιουργηθεί, μια ερωτική διάθεση με ένα συγκεκριμένο άτομο. Θέμα ημερών, οι ερωτικές εξομολογήσεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

Υδροχόος
Πολλές οι πόρτες που κρατάτε ανοιχτές με το παρελθόν σας. Αυτό σαν κατάσταση, μέσα στο Σ/Κ, θα βγάλει επικοινωνίες αλλά και συναντήσεις.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ιχθείς
Αποφύγετε τις περιττές εντάσεις και τα λόγια αυτές τις δύο ημέρες. Τα αστρολογικά σας έχουν δημιουργήσει μια περίεργη διάθεση, που ίσως και να οδηγήσει σε ερωτικούς καυγάδες.
Ερωτική έλξη: 9/10