Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 04/03 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Δεν είστε και από τα πιο υπομονετικά παιδιά του ζωδιακού. Αυτό που έχετε μέσα στο μυαλό σας θα το κάνετε. Πάντως για απόψε, μια ιδιαίτερη προσωπικότητα θα σας πλησιάσει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Δεν έχετε και πολλή υπομονή πια για αυτά που επιθυμείτε να κάνετε. Θα τα ανακοινώσετε στον άνθρωπο σας και θα συνεχίσετε την υλοποίηση τους.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Μια διαφορετική βραδιά που κάποιος, θα χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σας. Ίσως και συσχετίζεται με το παλιό και άτυχο παρελθόν σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Μια είδηση που θα πέσει στα αυτιά σας θα σας κάνει και θα χαρείτε ιδιαίτερα. Κάποιος που τόσο καιρό, σας αποφεύγει, τώρα έρχεται και σας κάνει ερωτική εξομολόγηση.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Μην λέτε απολύτως τίποτα αυτές τις ημέρες. Και εσείς οι ίδιοι αντιλαμβάνεστε ότι το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο μέσα στην σχέση σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Τα χαμόγελα επιστρέφουν και εσείς είστε αυτοί που θα δεχτείτε τις επόμενες ημέρες, δώρα, ειδήσεις αγάπης αλλά πολύ καλό κόσμο, στην καθημερινότητα σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Με τις ματιές τις κλεφτές που ρίχνετε, έχετε ήδη αποκαλύψει το ερωτικό σας ενδιαφέρον στον άνθρωπο που σας απασχολεί. Θα έχετε σίγουρα και τις ανάλογες ανταποκρίσεις.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Πολλά τα ερωτικά μέτωπα που έχετε ανοίξει με το περίγυρο σας, και το μόνο που θα καταφέρετε τελικά,, είναι τελικά να εκθέσετε τον εαυτό σας. Προσοχή.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Μετά από πολλές συζητήσεις αλλά και διαπραγματεύσεις, θα καταφέρετε αυτό το Σ/Κ, να λύστε τις εκκρεμότητες μέσα στον αισθηματικό δεσμό σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Όλα αλλάζουν και σας κάνουν να αισθάνεστε δικαιωμένοι για τις αποφάσεις σας. Για τους μόνους, σίγουρα είναι στα προσεχώς ένας νέος έρωτας.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Όλο αυτό το Σ / Κ, θα είναι γεμάτο εκπλήξεις, που θα σας ανεβάσουν την διάθεση. Μέσα σε όλα αυτά και ένα πικάντικο φλερτ που θα σας πλησιάσει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Δεν έχετε Πλέον πολλά να πείτε στον άνθρωπο σας. Η τελική απόφαση για την σχέση σας, είναι στα δικά του χέρια. Λίγη υπομονή και όλα θα διορθωθούν.
Ερωτική έλξη: 8/10