Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 04/08 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Οι θεωρίες και τα δράματα δεν είναι για εσάς. Αυτό που έχει σημασία, είναι από την μεριά του ανθρώπου σας να γίνει, ένα πιο σοβαρό ξεκαθάρισμα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Κάποιος έχει το βλέμμα του καρφωμένο επάνω σας…. και το ξέρετε! Αν κάνετε λίγη υπομονή, μέσα στο Σαβ/Κο, θα έχετε και τις σχετικές εξομολογήσεις και πλησιάσματα.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Δεν είστε από τα παιδιά που έτσι εύκολα ξεχνάνε. Υπάρχουν πολλά μέσα στο μυαλό σας, που ακόμη σας πονούν και σας κάνουν να μην μπαίνετε ακόμη σε νέες σχέσεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Αν δεν έχετε κάτι ουσιαστικό και σοβαρό, να εισπράξετε από την νέα σας γνωριμία… δεν έχετε και κανέναν λόγο να περιμένετε και να επιμένετε.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Ο έρωτας σας δεν κρύβεται. Αντιθέτως έχει γίνει πλήρως αντιληπτός, από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Σας πλησιάζουν ερωτικές αποκαλύψεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia-zvdia-taro-00

Παρθένος
Αν δεν υπάρχουν κάποια θέματα, πια να λύσετε μέσα στην σχέση σας, και είστε ικανοποιημένοι, μάλλον έχει έρθει και η σωστή ώρα, για επισημοποιήσεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Από τις επόμενες ημέρες, που θα έχει κοπάσει η επήρεια της πανσελήνου, εσείς θα μπορέσετε να δείτε με μια πιο καθαρή ματιά, τα αισθηματικά σας θέματα.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Οι σκέψεις κάποιου από τον εργασιακό σας χώρο… έχουν ερωτικές αποχρώσεις. Αυτό έχει να κάνει και με κάτι που στο παρελθόν, αφήσατε ημιτελές.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Πανσεληνου και Εκλειψης Σεληνης  07/08  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Δύο διαφορετικές προτάσεις, σας έρχονται και θα σας προβληματίσουν. Η ερωτική σας ζωή, μέχρι να μπει το Φθινόπωρο, θα έχει θα έχει βρει την τελική της ευθεία.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Οι τάσεις φυγής που έχετε, είναι απόλυτα δικαιολογημένες. Αυτό έχει να κάνει με τις υποθέσεις, που μέσα στην σχέση σας, δεν μπορείτε και πια δεν θέλετε να λύσετε.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Δεν θέλετε σε καμία περίπτωση να εκτεθείτε, μέσα από λόγια – υποσχέσεις που θα δώσετε στον άνθρωπο σας. Αφήστε τον χρόνο να σας δείξει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Κάποιος που έχετε μεγάλο χρονικό διάστημα, να δείτε, έχει την ανάγκη να επικοινωνήσει μαζί σας, ίσως και να σας επισκεφτεί.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia