Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 05/04 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Όλες οι σκέψεις σας είναι γύρω από το να βρείτε τους τρόπους εκείνους, που θα σας κάνουν αρεστούς, στο άτομο που τώρα τελευταία έχετε γνωρίσει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Δεν έχετε πολλά να πείτε, στον πρόσωπο που κατά καιρούς εισβάλει από το παρελθόν σας, και σας αναστατώνει το στρωμένο παρόν. Απλά, κλείστε του την πόρτα.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Υπάρχουν δύο διαφορετικά άτομα, που σας πολιορκούν. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα σας γοητεύει αλλά, θα πρέπει και εσείς άμεσα να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Από το πρωί, θα αρχίσετε να δέχεστε προτάσεις και προσκλήσεις για βραδινή ψυχαγωγία. Αν είστε μόνοι, επιλέξτε καινούργιους χώρους και πρόσωπα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Η μοναξιά δεν θα πρέπει να σας κάνει, να σκεφτείτε να γυρίσετε πίσω σε ερωτικές υποθέσεις του παρελθόντος. Όποιος θέλει, μπορεί να ψάξει και να σας βρει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Είσαστε μέσα στην καρδιά κάποιου, που μέχρι το τέλος αυτού του μήνα, θα θελήσει να σας πλησιάσει και να σας κάνει μια σοβαρή ερωτική εξομολόγηση.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Πολλά τα εμπόδια που βρίσκετε, και κάθε είδους στο δρόμο, για το άτομο που τις τελευταίες ημέρες έχει τραβήξει την ερωτική σας προσοχή. Ωστόσο, μην σταματάτε.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Ο έρωτας είναι ένα ανοιχτό παράθυρο για εσάς. Αυτό σημαίνει ότι πια είστε σε όλα σας έτοιμοι, για να υποδεχτείτε μια καινούργια προσωπικότητα που θα σας συμπληρώσει ιδανικά.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Απριλιου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Είσαστε πάρα πολύ μπλεγμένοι μέσα σε αισθηματικές υποθέσεις, που τελικά, δεν σας κάνουν ευτυχισμένους. Ενεργοποιηθείτε και βρείτε την έξοδο, άμεσα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Κάποιος που και εσείς γνωρίζετε, θέλει να σας γνωρίσει σε ένα πιο προσωπικό βαθμό. Αν είστε ελεύθεροι, θα πρέπει να ανοίξετε έναν διάδρομο.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Το συντροφικό σας ταίρι έχει πολλά μαζεμένα παράπονα που θα σας τα εκφράσει τις επόμενες ημέρες. Σίγουρα ακούστε με προσοχή και κάντε τις διορθώσεις σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Όταν η ερωτική χημεία υπάρχει, όλα τα εμπόδια εύκολα απομακρύνονται. Η καινούργια γνωριμία που υπάρχει στην ζωή σας, σύντομα θα γίνει μεγάλη αγάπη.
Ερωτική έλξη: 8/10