Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 05/08 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Πολλά τα σχόλια και τα κουτσομπολιά που θα πέσουν στον δρόμο σας, και έχουν να κάνουν με μια παλιά σας γνωριμία, που θέλει να σας ξανα – συναντήσει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Όλα έχουν τελικά κάποιον λόγο που γίνονται. Αυτό θα πρέπει να το σκεφτείτε, πριν να πάτε και να μιλήσετε σε κάποιον πρώην σας, για επανασύνδεση.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Είσαστε ερωτευμένοι και σας φαίνεται. Αυτό που έχει σημασία, είναι να περιμένετε και από την άλλη πλευρά, κάτι σχετικό … που θα σας κάνει να αισθανθείτε ασφαλείς.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Αυτό το Σαβ/Κο, θα γίνουν πολλά. Αυτό που έχει σημασία, είναι να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τον άνθρωπο σας, πιο σωστά και να πάρετε τις αποφάσεις σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Είσαστε σε μια ιδιαίτερη φάση της καθημερινότητας σας, και αυτό έχει να κάνει με την μοναξιά που αισθάνεστε, ακόμη και μέσα στον ίδιο σας τον δεσμό. Πάρτε άμεσα τις αποφάσεις σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia-66

Παρθένος
Είναι σημαντικό να μπορείτε να ξεκαθαρίσετε αυτήν την εποχή, από το άσχημο παρελθόν σας, και τελικά να είστε μόνιμα, με αυτόν που πραγματικά αγαπάτε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Αν δεν υπάρχουν τώρα οι οικονομικές συνθήκες για να περάσετε με τον άνθρωπο σας, σε κάτι πιο επίσημο και δεσμευτικό, καλό θα ήταν να περιμένετε την νέα σεζόν.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Αν μπορείτε να κάνετε κάτι περισσότερο για τον σύντροφο σας, απλά κάνετε το και μην περιμένετε κάποια άμεση ανταπόκριση. Οι εκπλήξεις θα έρθουν περί τα τέλη του Αυγούστου.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Πανσεληνου και Εκλειψης Σεληνης  07/08  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Αν τελικά αυτό που σιγά – σιγά αντιλαμβάνεστε …από τον άνθρωπο με τον οποίο είστε μαζί, είναι κάτι που λέει, ότι δεν ταιριάζετε, ίσως και να πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Από τις πρωινές ώρες, θα έχετε κάποιες ειδοποιήσεις – επικοινωνίες, που θα σας έρθουν, από μια πρόσφατη σας γνωριμία, που επιθυμεί να σας ξαναδεί.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Είναι αμοιβαίο αυτό που αισθάνεστε για τον άνθρωπο σας. Οι αποδείξεις θα έρθουν μέσα στις επόμενες ημέρες, που θα ακούσετε κάτι ξεχωριστό από αυτόν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Οι ερωτικές σκέψεις μια ερωτοφιλίας, που έχετε, θα γίνουν επικοινωνίες, και θα τις έχετε λίαν συντόμως. Μην δεχτείτε τα πάντα όμως άμεσα.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia - love