Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 06/01 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Αυτό το πύρινο σας πάθος, έχει δημιουργήσει και σε εσάς και στον άνθρωπο σας, μια σειρά από προβλήματα. Σήμερα – αύριο, αναμένονται διευκρινήσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Από τις πρωινές ώρες, θα νιώσετε ότι κάποιος σας σκέφτεται έντονα. Μέχρι το βράδυ, δεν αποκλείεται να έχετε επικοινωνίες ή συναντήσεις, εν τω προκειμένω!
Ερωτική έλξη: 9/10

 

Δίδυμοι
Σηκώστε να μανίκια σας. Όλο το Σαβ/κο, έχει πολλά να σας παρουσιάσει. Μην εκπλαγείτε μέσα από δράσεις αχαριστίας και προδοσίας.
Ερωτική έλξη: 10/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Με την πανσέληνο να πλησιάζει, εσείς πρέπει να μην πείτε, αλλά ούτε και να κάνετε πολλά. Αφήστε τα πράματα όπως είναι. Νέοι έρωτες για του solo.
Ερωτική έλξη: 7/10

Λέων
Έχετε ερωτευτεί το κινητό σας. Ασχολείστε συνεχώς και αυτό είναι κάτι που στα μάτια του συντρόφου σας, πιθανόν και να δείχνει ένοχο. Αλλάξτε το.
Ερωτική έλξη: 9/10

Παρθένος
Πολλές οι ίντριγκες που θα πέσουν στην αντίληψη σας, το άμεσο διάστημα και μέσα από τους κοινωνικούς – φιλικούς σας κύκλους. Κρατήστε χαμηλούς τόνους.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ζυγός
Από τις μεσημεριανές ώρες και μέχρι το βράδυ, θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις αλλά και προσκλήσεις, από ένα άτομο που πραγματικά σας ενδιαφέρει πάρα πολύ.
Ερωτική έλξη: 8/10

Σκορπιός
Οι εξελίξεις τρέχουν. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχετε πάρει σημαντικές αποφάσεις, για να αφήσετε στο παρελθόν σας, όλους αυτούς που σας έχουν πληγώσει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Είσαστε στο ερωτικό στόχαστρο κάποιου, που σας έχει γνωρίσει μόνο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μέσα στις επόμενες ώρες θα έχετε και τις αποκαλύψεις.
Ερωτική έλξη: 7/10

Αιγόκερως
Μαζέψτε τα μυαλά και τα λόγια σας. Είσαστε εκτεθειμένοι σε τρίτα μάτια και αυτό είναι κάτι που ίσως και να σας απομονώσει, ή να κάνει κάποιους να στεναχωρηθούν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Υδροχόος
Κυβερνάτε την καρδιά του ατόμου που έχετε στην ζωή σας. Μέσα σε αυτό τον Σ/Κ, θα έχετε και ερωτικές εξομολογήσεις από την πλευρά του, που θα σας ικανοποιήσουν.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ιχθείς
Κρατήστε την ανάσα σας. Ο ανάδρομος δρα υπέρ σας και σας παρουσιάσει τις επόμενες ημέρες, κάποια παλιά σας αγάπη, που θέλει να σας ξανακατακτήσει.
Ερωτική έλξη: 10 /10