Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 07/04 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Μην κάνετε τίποτα. Υπάρχει ένα καινούργιο άτομο, στην ζωή σας, που σας δείχνει με πολλούς τρόπους το ερωτικό ενδιαφέρον του. Έπεται και συνέχεια!
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Είσαστε μέσα στην καρδιά κάποιων παλιών σας εραστών. Αυτό θα το διαπιστώσετε μέσα στις επόμενες ημέρες, που θα τους ακούσετε ή θα τους δείτε ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση.
Ερωτική έλξη: 10/10

 

Δίδυμοι
Είσαστε πλασμένοι για να ανακατεύετε και να προκαλείτε πανικό στο πέρασμα σας. Όντως αυτήν την εποχή, έχετε κερδίσει πολλά βλέμματα.
Ερωτική έλξη: 10/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Μια συζήτηση θέλει να σας κάνει ο άνθρωπος σας, αυτό το Σ.Κ. Μια παλιά σας ιστορία ακόμη σας ενοχλεί και πλέον αυτό, θα πρέπει να παύσει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Λέων
Πολλά τα καλά της περιόδου που θα σας δώσουν, μια πολλή καλή ψυχολογία, μια πιο δυνατή οικονομική κατάσταση, και έναν νέο έρωτα.
Ερωτική έλξη: 7/10

Παρθένος
Είσαστε μέσα σε πολλές και σοβαρές σκέψεις. Από την μια το παρελθόν, που δεν έχετε ξεπεράσει και από την άλλη, ένα φρέσκο χαμόγελο που σας γοητεύει.
Ερωτική έλξη: 7/10

Ζυγός
Ετοιμαστείτε… σας έρχεται! Αυτό που έχει σημασία είναι να βρείτε την δική σας ισορροπία. Τουλάχιστον δυο ερωτικές προτάσεις, θα σας έρθουν άμεσα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Σκορπιός
Δεν χρειάζεται ούτε να παρακαλάτε, ούτε να στήνετε συναντήσεις και επικοινωνίες, για να γίνεστε αρεστοί σε κάποιον πρώην σύντροφο σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αστρολογια Αναδρομος Κρονος μερος Α 

Αστρολογια Αναδρομος Κρονος μερος Β

Τοξότης
Τα αποθέματα ενέργειας σας έχουν χτυπήσει κόκκινο. Αν και εσείς αισθάνεστε ότι η παρούσας αισθηματική σας σχέση, δεν εξελίσσεται, τότε σκεφτείτε και την φυγή.
Ερωτική έλξη: 10/10

Αιγόκερως
Το μυαλό σας είναι ακόμη κολλημένο, σε κάτι από το παρελθόν. Αυτό συμβαίνει όμως εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχει έρθει η ώρα για αλλαγές.
Ερωτική έλξη: 9/10

Υδροχόος
Η διάθεση σας είναι ανεβασμένη και το μόνο που χρειάζεται, είναι να την κρατήσετε έτσι. Αυτό μπορεί και να σημαίνει και την παράταση της μοναξιάς σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Εσείς και τα μάτια σας έχετε βάλει φωτιά σε κάποια καινούργια γνωριμία, που έχει όλη την καλή διάθεση, να σας γνωρίσει σε έναν πιο προσωπικό βαθμό, τουλάχιστον για αρχή.
Ερωτική έλξη: 8/10