Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 07/06 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Δεν έχετε τόσο μεγάλη στεναχώρια και άγχος πια για κάποια χαμένη αγάπη – σχέση. Οι μέρες που τρέχουν και για όλον τον Ιούνιο, σας βάζουν μέσα σε καινούργιες γνωριμίες.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Αυτά και αυτόν που επιθυμείτε, θα σας χτυπήσουν την πόρτα μέσα στις επόμενες ημέρες. Ετοιμαστείτε για προτάσεις… που θα σας αφήσουν άφωνους.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Εσείς μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας και αυτές να έχουν το τελικό αποτέλεσμα που ζητάτε. Ακόμη και εκείνη δύσκολη επανασύνδεση, σας πλησιάζει.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Θα πρέπει άμεσα να βάλετε ένα στόπ σε όλα αυτά που σας δυσαρεστούν. Είτε αυτά λέγονται φιλίες ή έστω και προβληματικές καταστάσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Κάποιος σας είναι ευγνώμων, και πρόκειται να σας το δείξει, μέσα από πράξεις. Ένας μεγάλος έρωτας σας προσεγγίζει και σας γεμίζει την καρδιά. Και αυτό θα είναι μόνιμο.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia - love

Παρθένος
Έχετε μεγάλες πιθανότητες να βρείτε και πάλι την χρυσή τομή με τον άνθρωπο σας, αυτές τις ημέρες. Ωστόσο, αφήστε τους άλλους εκτός.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Έχει δημιουργηθεί μέσα στην σχέση σας, ένας άσκοπος διάλογος για το παρελθόν και εντάσεις, που σίγουρα δεν θα σας φέρουν πιο κοντά.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Θα δεχτείτε ευθείες προτάσεις από τουλάχιστον 2 νέα άτομα, που σας ζητούν την ερωτική σας προσοχή. Προσοχή εσείς οι ήδη δεσμευμένοι, μην κάνετε τα γνωστά σας πειράματα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Ο σκοπός που έχετε άμεσα να ξεκαθαρίσετε την θολή κατάσταση μέσα στον δεσμό – γάμο σας, θα πρέπει να περιμένει, για μετά την πανσέληνο (09 / 06).
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Τα μάτια σας έχουν θλίψη, για την έλλειψη ενδιαφέροντος, από την μεριά του ανθρώπου σας. Ίσως και να πρέπει να μιλήσετε πιο ανοιχτά.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Αυτά που έχετε δρομολογήσει μέσα στον Ιούνιο, από τις επόμενες ημέρες, θα αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα. Επίσης και χρήμα, θα πέσει στους δρόμους σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Να είσαστε σε μια ετοιμότητα, εσείς οι ελεύθεροι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εντός των επομένων ημερών, θα έχετε αφίξεις από το χαμένο σας παρελθόν.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia-zodia-astrologia-65