Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 08/02 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Εσείς και οι περιπέτειες σας, έχουν κουράσει τον σύντροφο σας και το μόνο που θα γίνει είναι, για ακόμη μια φορά να ακούσετε τα έντονα παράπονα του.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ταύρος
Τα λόγια σας είναι έντονα και έχουν τραβήξει την ερωτική προσοχή, μιας καινούργιας προσωπικότητας, που θα βρει την κατάλληλη ευκαιρία να σας πλησιάζει.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Οι εικόνες που θα δείτε θα σας εκπλήξουν. Το άτομο που σας ενδιαφέρει, θα κάνει κάτι πρωτότυπο, για να σας μιλήσει πιο ανοιχτά για τα αισθηματικά του προς εσάς.
Ερωτική έλξη: 8/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Πολλά αυτά που σας απασχολούν και πρέπει σήμερα – αύριο να τα συζητήσετε με τον άνθρωπο σας. Μόνο θετικά αποτελέσματα θα υπάρξουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Έχετε πολλά νεύρα και αυτό σας κάνει όχι και τόσο ευχάριστη παρέα στον άνθρωπο σας. Ότι και να σας φταίει, θα πρέπει θα να το διορθώσετε από κοινού και άμεσα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Κατεβάστε τους τόνους που έχετε σηκώσει μέσα στον δεσμό σας. Δεν βγάζει πουθενά αυτό. Μια σοβαρή συζήτηση μεταξύ συντρόφων θα ήταν ότι καλύτερο.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ζυγός
Τα λόγια που έχετε κάνει με το ταίρι σας, σίγουρα σας έχουν λυπήσει πολύ. Αυτό μέσα στις επόμενες ημέρες, θα πρέπει να το διορθώσετε.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Είσαστε μέσα στο μυαλό και την καρδιά ακόμη, κάποιου από το παρελθόν σας. Μέσα στην εβδομάδα, θα έχετε επικοινωνιακές αποκαλύψεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Τοξότης
Εσείς με τόσο καλά αστρολογικά, θα πρέπει να έχετε και την πιο ανεβασμένη διάθεση. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε κάντε την αλλαγή σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Υπάρχουν δύο άτομα που θέλουν να σας γνωρίσουν σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο. Αυτό που περιμένετε, είναι ο καλύτερος να σας κερδίσει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Υδροχόος
Μην ακουμπάτε συνεχώς το παρελθόν σας. Η περίοδος των εκλείψεων θα σας κάνει να βρείτε ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον, μέσα στον φιλικό σας κύκλο.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
‘Οτι και να ακούσετε σήμερα, απλά κλείστε τα αυτιά σας. Οι εκλείψεις και η πανσέληνος, ήδη μεγαλοποιούν και το πιο ασήμαντο θέμα. Ειδικά τα αισθηματικά.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις