Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 08/04 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Δεν χρειάζεται να πείτε πολλά. Το άτομο που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο, έχει ήδη αντιληφθεί, τι ζητάτε. Αυτό το Σ.Κ, θα γίνουν πολλά και ενδιαφέροντα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Μην σκοτίζετε το μυαλό σας, με άτομα που μόνο τον χρόνο τους, περνάνε μαζί σας. Αν σας το έχουν αποδείξει και στο παρελθόν, τότε το πρόβλημα είναι δικό σας!
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Κάποιος που έχει τρυφερά συναισθήματα για εσάς, θα τολμήσει να σας πλησιάσει μέσα στις επόμενες ώρες – ημέρες… και να σας μιλήσει πιο ανοιχτά.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Αν τελικά δεν αισθάνεστε όπως αισθάνεται ο άνθρωπο σας, ίσως και να πρέπει πια να μιλήσετε και να λύσετε την σχέση, ή όλα αυτά που σας χωρίζουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Το να μένετε μέσα σε σχέσεις χωρίς να έχετε κάποιο όφελος, σίγουρα μόνο σε αδράνεια και ανασφάλεια, μπορεί να σας οδηγήσει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Οι σκέψεις κάποιου παλιού σας έρωτα, είναι γύρω σας. Μέσα στις επόμενες γιορτινές ημέρες, θα έρθουν και τα νέα του, ίσως και μια ξαφνική εμφάνιση του.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Η γοητεία σας έχει τρελάνει κάποιον από τον φιλικό – κοινωνικό σας χώρο, και που έχει ήδη ετοιμάσει τον τρόπο, που θα σας προσεγγίσει και θα σας κερδίσει.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Ότι και να ψάχνετε, έτσι όπως το ψάχνετε, δεν θα το βρείτε. Σίγουρα τα ανάδρομα των πλανητών δεν βοηθούν, αλλά και αυτός ο εγωισμός σας θα πρέπει να μετριαστεί.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Πολλά τα ζητήματα μέσα στην σχέση σας, που πρέπει μέσα σε αυτό το Σαβ/Κο, να επιλύσετε. Δεν υπάρχουν άλλες πολυτέλειες, για καθυστερήσεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Οι προτάσεις που θα σας γίνουν, σίγουρα θα σας γοητεύσουν. Από την καινούργια εβδομάδα, θα έχετε και κάποια καλά οικονομικά νέα, που τα περιμένατε.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Έχετε κοινό – φίλους, που σας ακολουθούν. Αυτό που έχει σημασία, είναι να βρείτε ποιος όλους από αυτούς, που το εξελίσσουν και ερωτικά, πιθανόν να σας ταιριάζει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Πολλά τα ερωτευμένα μάτια και καρδιές, που θα πέσουν τις επόμενες ημέρες, επάνω σας. Εσείς οι εν σχέση, εγκρατηθείτε για ακόμη μια φορά.
Ερωτική έλξη: 8/10