Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 09/06 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Είσαστε λίγο ανήσυχοι με αυτά που έχετε ακούσει από τον άνθρωπο σας, και τις αλλαγές που επιθυμεί να κάνει στα εργασιακά του δρώμενα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Με την Αφροδίτη να σας πραγματοποιεί όλες τις ευχές και τις επιθυμίες σας, εσείς θα καταφέρετε μέσα στις επόμενες ημέρες, να φέρετε και πάλι αυτόν που αγαπάτε δίπλα σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

 

Δίδυμοι
Αδυνατείτε να κάνετε συμμαχία, με άτομα που σας έχουν πικράνει στο παρελθόν. Ωστόσο, να είστε σε μια ετοιμότητα, καθώς κάποιοι θα σας ψάξουν.
Ερωτική έλξη: 10/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Οι εξελίξεις τρέχουν και εσείς… αρμενίζετε. Μέσα σε αυτό το Σαβ/ Κο, εσείς θα δεχτείτε επικοινωνίες και επισκέψεις από τα παλιά, που μάλλον θα σας αναστατώσουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Δύο ερωτευμένες καρδιές, χτυπούν δυνατά για εσάς. Αυτό δεν είναι μυστικό, αλλά αν έχετε απορίες, αυτές θα λυθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia-768

Παρθένος
Το μυαλό και τα συναισθήματα σας, δεν κάνουν ανακωχή. Άλλα ζητάτε, άλλα σας συμβαίνουν και άλλοι θέλουν κάτι από εσάς. Συντονιστείτε λοιπόν!
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Το άτομο που αγαπάτε, έχει σκοπό, μέσα στις επόμενες ημέρες, να σας μιλήσει πιο ανοιχτά για όλα αυτά που έχουν γίνει και για τα μελλοντικά του προγράμματα.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Μια νέα αρχή προσπαθείτε να κάνετε… μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που μέσα στον Ιούνιο, θα το καταφέρετε. Τα άστρα είναι υπέρ σας σίγουρα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Σκοτεινές σκέψεις περνάνε από το μυαλό σας, και δεν είστε και πολύ αισιόδοξοι, για αυτά που θα έρθουν. Αφήστε και ένα βάρος και στον δικό σας άνθρωπο επιτέλους.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο, που μόνο σας δημιουργεί εντάσεις, και λόγια. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει από την δική σας πλευρά να το σταματήσετε.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Υπάρχει κινητικότητα γύρω σας. Αυτό είναι και κάτι που στους πιο πολλούς του ζωδίου, θα φέρει καινούργιες επαφές και άτομα, που θα σας γοητεύσουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Να πάτε πίσω στο παρελθόν ή να βρείτε κάτι νέο, είναι το ερώτημα! Το καλύτερο θα ήταν να ανοίξετε τα μάτια σας, και να πάτε πιο κάτω.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia-zodia-astrologia-65