Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 09/12 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Δεν είστε εσείς καθόλου ήσυχα παιδία, ποτέ και σε τίποτα. Ωστόσο για αυτό το Σαββατοκύριακο κάντε την προσπάθεια σας, για να μην δείξετε τον παρορμητικό σας χαρακτήρα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Περιορίστε την επικοινωνία, που έχετε αυτήν την εποχή μέσα από μηνύματα, φβ και σήματα καπνού. Αυτό το κάνουν τα παιδάκια, και έτσι δεν πρέπει να δείχνετε κάτι ανάλογο.
Ερωτική έλξη: 9/10

 

Δίδυμοι
Δύσκολα είναι τα πράματα, και ήδη σκέφτεστε τον τρόπο, για να εξημερώσετε καταστάσεις και χαρακτήρας. Τι βραδινές ώρες θα έχετε κρούσεις από το παρελθόν
Ερωτική έλξη: 10/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Εσείς, χωρίς όμως να το θέλετε έχει μπει, μέσα στο μυαλό και την καρδιά ενός ατόμου, από τον χώροι της εργασίας σας, ή του κοινωνικού σας περιβάλλοντος.
Ερωτική έλξη: 7/10

Λέων
Σας έρχονται μέσα στις επόμενες ώρες ανακοινώσεις που θα σας ταράξουν ευχάριστα. Κάποιος που σας θέλει, είναι έτοιμος να σας εξομολογηθεί έρωτα.
Ερωτική έλξη: 10/10

Παρθένος
Είσαστε ιδιαίτερα εκνευρισμένοι με τον άνθρωπο σας. Όντως δεν κάνει τίποτα παραπάνω από τα βασικά, για να σας έχει ικανοποιημένους. Επίσης, ξεχάστε τις ματιές στο παρελθόν
Ερωτική έλξη: 10/10

Ζυγός
Το να κοιτάτε συνεχώς το κινητό σας, και να εύχεστε να έρθει μήνυμα από αυτόν…δεν είναι και ότι καλύτερο! Είναι πιθανόν μέσα στις νυχτερινές ώρες, αυτό να γίνει και όχι μόνο.
Ερωτική έλξη: 7/10

Σκορπιός
Δεν έχει ενδιαφέρον να πιέζετε συνεχώς κάποιον για να σας απαντήσει άμεσα. Επωφεληθείτε των καλών ημερών και δώστε μια νότα ερωτισμού στην ατμόσφαιρα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Τοξότης
Από τις πρώτες πρωινές ώρες θα δείτε ότι, ειδήσεις που καρτερούσατε έρχονται και συμπληρώνουν το παζλ, για το άτομο που ενδιαφέρεστε αισθηματικά.
Ερωτική έλξη: 7/10

Αιγόκερως
Σήμερα και το Σ/Κ θα δεχτείτε μια σειρά από ερωτικές – πικάντικες προτάσεις, από κάποιο άτομο που ανήκει στο φιλικό – επαγγελματικό σας κύκλο.
Ερωτική έλξη: 9/10

Υδροχόος
Κλείστε τα αυτιά σας, σε όλα αυτά που θα ακούσετε τις επόμενες ώρες. Πολλά τα λόγια, που θα γίνουν ανάμεσα σε δύο άτομα για εσάς και την καρδιά σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ιχθείς
Οι απαντήσεις που τόσο καιρό ψάχνετε είναι ένα βήμα, πριν πέσουν επάνω σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει, να πάρετε και τις τελικές σας αποφάσεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις