Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 10/01 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Τυπικά και μακριά κρατηθείτε αυτές τις δύσκολα αστρολογικές ημέρες, από άτομα που μεν σας πλησιάζουν, αλλά δεν έχουν και κάτι ουσιαστικό να σας προσφέρουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Μια καλή είδηση θα σας έρθει μέσα στο Σ / Κ, και θα έχει να κάνει με κάποιον πρώην σας, που στο τώρα, ζητά να σας δει και να κάνει μια πιο ξεκάθαρη κουβέντα μαζί σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Εσείς και ένα ακόμη άτομο, διεκδικείτε την ίδια καρδιά. Αν αυτό είναι σε άγνοια σας…δικαιολογήστε, αν το ξέρετε, καλύτερα και άμεσα να απομακρυνθείτε.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Οι πρωινές ώρες θα σας φέρουν προτάσεις για ψυχαγωγία. Ειδικά εσείς οι αδέσμευτοί, κάτω από την έκλειψη, ίσως και να βρείτε το έτερον σας ήμισυ.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Μην έρθετε σε λεκτική αντιπαράθεση, κάτω από την Πανσέληνο του Σαββάτου με κανέναν. Μόνο προβλήματα θα έχετε και παρατεταμένα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Οι επόμενες ημέρες θα έχουν πολλές ευχάριστες ανατροπές, που θα σας κάνουν να πάρετε αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Θα ακούσετε πολλά αυτές τις ώρες. Προσπαθήστε να μην αντιδράσετε σε τίποτα από όλα αυτά. Θα είναι σίγουρα λάθος και θα σας εκθέσει πολύ.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Κάποιος σας κάνει ερωτικά σινιάλα αλλά εσείς ακόμη δεν τα έχετε αντιληφθεί. Είναι θέμα ημερών να σας γίνει και η κατά μέτωπον ερωτική προσέγγιση – εξομολόγηση.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Μια καλή ημέρα που θα σας γεμίσει, την καρδιά και το μυαλό μόνο με θετική ενέργεια. Μια είδηση από το παρελθόν σας πλησιάζει, χωρίς ξεκάθαρο σκοπό.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Όλα είναι σε μια αναστάτωση διαρκείας μέσα στην ερωτική σας σχέση. Δεν υπάρχει πρόγραμμα και πορεία κοινή. Το Σ/ Κ έχει πολλές αναλυτικές συζητήσεις.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Από τις πρώτες ώρες τη ημέρας, θα δεχτείτε πολλά τηλεφωνήματα αλλά και προτάσεις για ψυχαγωγία το βράδυ. Ίσως κάποιος μέσα από αυτό, να προσπαθεί να σας φλερτάρει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Μην κάνετε τίποτα σήμερα και αύριο. Υπάρχει ένα πρόσωπο, που σας επιθυμεί ερωτικά, και πρόκειται άμεσα να κάνει την επικοινωνιακή του κίνηση.
Ερωτική έλξη: 8/10