Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 10/03 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Όλα έχουν αλλάξει μέσα στο κεφάλι σας. Από αυτό το Σ/Κ, θα κάνετε πιο σοβαρές συζητήσεις με τον άνθρωπο σας, για το άμεσο μάλλον σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Δύο άτομα που πραγματικά σας αγαπούν θα σας δείξουν τα αληθινά τους συναισθήματα σε κάθε επίπεδο. Το πιο πιθανόν είναι να σας μπερδέψουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Από τα λόγια που έχουν ανταλλαχθεί με τον άνθρωπο σας, σας έχουν στεναχωρήσει. Οι μέρες σας βοηθούν για να λύσετε όλες τις διαφορές σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Όλα έχουν αλλάξει τον τελευταίο καιρό, και σας κάνουν να θέλετε να πάτε την σχέση σας λίγο πιο κάτω. Όλες οι επόμενες ημέρες είναι υπέρ σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Υπάρχει μια μόνιμη αγωνία στα μάτια σας, για τις απαντήσεις που περιμένετε από τον σύντροφο σας, για όλα αυτά που θέλει να σας πει για το παρελθόν του.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Μια καταπληκτική ημέρα, που θα έχετε ερωτικές προσεγγίσεις από καινούργιο κόσμο, που θα σας κάνει να αισθανθείτε και πάλι μέσα στο παιχνίδι της ζωής.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Με την ανάδρομη Αφροδίτη μόνο λάθη μπορούν να γίνουν. Άρα αυτό το Σ / Κ, απολαύστε τις ώρες σας με τους καλούς σας φίλους και ξεχάστε όλα τα άλλα.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Τα λόγια ενός φίλου ή συνεργάτη σας, τον τελευταίο καιρό, δείχνουν περίεργα. Ίσως και να είστε μπροστά σε έναν κρυφό ανομολόγητο έρωτα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Είσαστε στο ερωτικό στόχαστρό πολλών, αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Οι επόμενες ώρες θα είναι και αυτές που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε ποιος πραγματικά σας θέλει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Αυτό το διάστημα, και μέχρι να γίνει η αλλαγή του ζωδίου, εσείς θα βρεθείτε ανάμεσα σε ποικίλες ερωτικές προτάσεις που θα σας ανεβάσουν το ηθικό.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Κάποιους τους έχετε μπερδέψει. Να είστε σε μια ετοιμότητα γιατί θα υπάρξουν πιο ερωτικές προσεγγίσεις μέσα στις επόμενες ώρες.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Αυτές τις τελευταίες ημέρες που ο Ήλιος είναι πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, εσείς καλείστε να κάνετε τις σοβαρές σας κινήσεις προς το άτομο που σας ενδιαφέρει.
Ερωτική έλξη: 8/10