Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 11/01 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Η ερωτική έλξη που έχετε για ένα νέο πρόσωπο, είναι φανερή. Μέσα στις επόμενες ώρες – ημέρες, θα έχετε και την ανάλογη αντίδραση από την άλλη πλευρά.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Οι σκέψεις σας, δεν είναι και τόσο θετικές, για την ερωτική σχέση που έχετε. Αυτό μην το μοιραστείτε ακόμη με τον άνθρωπο σας. Από την ερχόμενη εβδομάδα, καλύτερα.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Είσαστε ο πόλος έλξης πολύ κόσμου, αυτό το χρονικό διάστημα. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι ιδιαίτερο, απλά να το απολαύσετε. Προσοχή στους ήδη εν σχέση.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Δύο άτομα, μέσα στις επόμενες ώρες, θα σας πλησιάσουν και θα προβάλουν κάτι ερωτικό προς το πρόσωπο σας. Μην απαντήσετε. Μόνο στους δικούς σας χρόνους.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Όλα αυτά που θα ακούσετε τις επόμενες ώρες, μην τα λάβετε και πολύ σοβαρά υπόψιν σας. Ίσως και να είναι απλές υπερβολές για να τραβήξουν την προσοχή σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Εσείς και η γοητεία σας, δεν αφήνετε κανέναν στην ησυχία του. Υπάρχει μια προσωπικότητα, από τον φιλικό – εργασιακό σας χώρο, που μέσα στην εβδομάδα, θα σας κάνει ερωτική εξομολόγηση.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Η σκέψη κάποιου σας περικυκλώνει από τις πρώτες πρωινές ώρες. Μέχρι το βράδυ, το πολύ μέχρι αύριο θα έχετε και τις εμφανίσεις – αποκαλύψεις.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να το συζήσετε. Αυτό που πρέπει να γίνει, ειδικά σήμερα, είναι να αποφύγετε τις εντάσεις και τα λόγια με τον άνθρωπο σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Τοξότης
Από το πρωί θα έχετε θετικές επικοινωνίες με έναν άνθρωπο, που αυτήν την εποχή έχει την ταμπέλα του συνεργάτη, αλλά ο ηλεκτρισμός στο μεταξύ σας, πια δεν κρύβεται.
Ερωτική έλξη: 9/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως
Ξεχωρίστε ποιον θέλετε. Μέσα στις επόμενες ώρες – μέρες, θα έχει έντονη πολιορκία από διαφορετικά άτομα, που ζητούν την καρδιά σας. Προσοχή λοιπόν.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Όλο το αστρολογικό σκηνικό των ημερών, σας κάνει να σκέφτεστε τι θα κάνετε με μια σχέση που έχει πολλά μείον. Τουλάχιστον ξεκινήστε να το σκέφτεστε.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Το κινητό σας έχει πάρει φωτιά. Πολλές οι κατακτήσεις που σας κυκλώνουν. Σκεφτείτε και ανταποκριθείτε στους δικούς σας μόνο χρόνους.
Ερωτική έλξη: 8/10