Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 11/02 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Δεν χρειάζεται συνεχώς να κοιτάτε το κινητό σας, για να διαπιστώσετε αν το συγκεκριμένο άτομο, σας έχει θυμηθεί. Θα σας θυμηθεί… και προσπαθήστε να δείχνετε νηφάλιοι.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ταύρος
Όλα είναι μπερδεμένα μέσα στο μυαλό σας και την καρδιά σας. Αυτό το Σ / Κ, θα έχετε προσεγγίσεις από το άτομο που σας ενδιαφέρει, για να πάρετε τελικές αποφάσεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

 

Δίδυμοι
Μην κάνετε πια καμία άλλη κίνηση. Όλα είναι έτοιμα να κυλήσουν υπέρ σας. Το πρόσωπο που σας νοιάζει, έχει σκοπό προσεχώς να σας πλησιάσει με προτάσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Έχετε κατακτήσει χωρίς να το θέλετε, την καρδιά κάποιου φίλου σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας φανερωθεί και θα σας εκπλήξει, τις επόμενες ώρες.
Ερωτική έλξη: 7/10

Λέων
Η τύχη είναι με μέρος σας και αυτό είναι κάτι που θα το καταλάβετε τις βραδινές ώρες. Νέος έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

Παρθένος
Έχετε πολλά να δείτε μέχρι αύριο. Το άτομο που σας ενδιαφέρει, αλλά σας προέβαλε μέχρι τώρα δυσκολίες, έχει την τάση να σας κάνει ερωτική εξομολόγηση.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ζυγός
Πολλά τα ζόρια που έχετε μέσα στην σχέση σας. Αυτό θα πρέπει να το αλλάξετε. Το αντίθετο ίσως και να σας φέρει σε μεγάλη ρήξη.
Ερωτική έλξη: 7/10

Σκορπιός
Οι βραδινές ώρες έχουν κάτι ιδιαίτερο για εσάς. Μια προσωπικότητα θα σας πλησιάσει και θα σας κάνει μια ερωτική πρόταση, που θα σας εκπλήξει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Τίποτα δεν σας σταματά εσάς. Έχετε μια καταπληκτική ψυχολογία που σας κάνει να γίνεστε ιδιαίτερα αρεστοί στο άλλο φύλο.
Ερωτική έλξη: 10/10

Αιγόκερως
Οι συμπεριφορές σας είναι παράξενες. Αυτό είναι και κάτι που θα σας φέρει μπροστά σε σχόλια και μικρά παράπονα από τον άνθρωπο σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

Υδροχόος
Μην ακουμπάτε το παρελθόν με σκοπό να του τραβήξετε την προσοχή. Δεν θα γίνει έτσι. Όποιος θέλει και μπορεί, ξέρει πως και πότε να σας προσεγγίσει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ιχθείς
Η ερωτική αδιαφορία και ψυχρότητα που έχετε μέσα στον δεσμό σας, ίσως και να σας βάζει πια σε έναν μονόδρομο για αποφάσεις τελικές.
Ερωτική έλξη: 9/10