Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 11/03 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Οι καταστάσεις που ζείτε είναι μόνο για να σας επιβεβαιώνουν. Αυτό το βράδυ και αύριο σας έρχονται ειδήσεις από το χαμένο παρελθόν και από έναν πρώην σύντροφο σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Μην λέτε πολλά και μην τάζετε σε κόσμο που δεν τον γνωρίζετε πολύ καλά ακόμη πράματα, που δεν είστε σε θέση να ελέγξετε. Μην εκτίθεστε χωρίς λόγο.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Όλη η δυναμική που έχετε στο μυαλό σας, θα σας κάνει να προβείτε σε κινήσεις άμεσα, έτσι ώστε να επανασυνδεθείτε και πάλι με κάποιον πρώην ταίρι σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Τίποτα δεν αλλάζει με το πάτημα ενός κουμπιού και τόσο άμεσα. Αν σας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον κάποιος, απλά και διακριτικά δείξτε το, και μετά απομακρυνθείτε.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Έχετε τρελάνει κόσμο. Και εσείς οι ίδιοι βλέπετε ότι γύρω σας, υπάρχουν τόσα πολλά βλέμματα που όλο και κάποιο τελικά θα σας κατακτήσει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Κάποιος σας κοιτάει με νόημα. Αυτό είναι και ένα ερωτικό σινιάλο που προσπαθεί να ανοίξει τις πύλες επικοινωνίας, με το πρόσωπο σας. Ανταποκριθείτε λοιπόν.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Έχετε πραγματικά σκοτίσει το μυαλό σας, με όλα αυτά που γίνονται μέσα στον δεσμό σας. Σίγουρα θα πρέπει να μπει και ένα τέλος, μέσα από τις δικές σας τις δράσεις.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Σίγουρα είσαστε μπλεγμένοι. Αυτό που θέλετε είναι να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, και να κάνετε πιο ξεκάθαρες κουβέντες.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Είσαστε σε όλα σας τολμηροί και το μόνο που ζητάτε, είναι να πάρετε μέσα στην σχέση σας, μια τελική απόφαση για το τι πρέπει να γίνει στο από εδώ και πέρα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Όλα έχουν ένα τίμημα. Εσείς σαν δύσκολα ζώδια το μόνο που ζητάτε είναι να έχετε την ησυχία σας και να μείνετε μακριά από σχέσεις και άτομα τοξικά.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Υπάρχουν πολλά μυστικά που ακόμη κάποιος προσπαθεί να σας πάρει, έτσι ώστε να μπορέσει να σας κατακτήσει. Λίγο δύσκολο!
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Μια μέρα που από τις πρώτες πρωινές ώρες θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε και να βρεθείτε ανάμεσα σε κόσμο, που σας αγαπάει.
Ερωτική έλξη: 8/10