Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 11/08 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Εσείς αυτές τις ημέρες, όλα να τα περιμένετε, από τον άνθρωπο σας. Από ένα υλικό δώρο … μέχρι και μια αναπάντεχη πρόταση γάμου – συγκατοίκησης
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Μην λέτε πολλά. Αυτήν την εποχή θα έχετε άπειρα νέα φλερτ και προτάσεις για σχέση. Μετά την έκλειψη, δώστε τις απαντήσεις σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Από το μεσημέρι και μέχρι να φύγει το Σαβ / Κο, εσείς θα έχετε μια σειρά από νέα … που σας έρχονται μέσω τρίτων – γνωστών, για μια παλιά σας ερωτική ιστορία.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Απορείτε ώρες – ώρες, και εσείς με τον άνθρωπο σας που δεν σας καταλαβαίνει. Ίσως και να φταίτε και εσείς που δεν είστε σαφείς με τα αιτούμενα σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Τα περίεργα και τα δύσκολα δεν είναι για εσάς. Αυτό είναι και κάτι που δεν θα το αναζητήσετε… σαφώς, στις επόμενες ερωτικές σας επιλογές.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Υπάρχουν κάποια μικρά αλλά σημαντικά, ζητήματα στην καθημερινότητα σας, με τον άνθρωπο σας, που επιβάλλεται να λυθούν, πριν να πάτε για διακοπές.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Δεν χρειάζεται να αναλύετε τα πάντα μέσα στην σχέση σας. Μπορεί να το κάνετε από την προσωπική σας ανασφάλεια, αλλά και πιθανόν να ενοχλείται η άλλη πλευρά.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Το να παρακολουθείτε με τους γνωστούς τρόπους, το άτομο που σας ενδιαφέρει, δεν σας τιμά, και κάτω από τον ερχόμενο ανάδρομο Ερμή, ίσως και να αποκαλυφθείτε.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Οι ερωτικές σας ματιές, έχουν γοητεύσει έναν άνθρωπο κύρους, που μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα σας δώσει και κάτι περισσότερο, έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι ιδιαίτερες επικοινωνίες.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Δεν χρειάζεται να πιέσετε τον σύντροφο σας, για να σας βγάλει στο αποτέλεσμα που ζητάτε. Ίσως και να τον αναγκάσετε έτσι, να σας πει τελικά ανακρίβειες.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Ο δρόμος της αγάπης, είναι ένας. Όλα τα άλλα είναι παράδρομοι, και μόνο σε αδιέξοδα μπορούν να σας καταλήξουν. Οι αποφάσεις είναι μόνο δικές σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Υπάρχει στους κύκλους σας, ένας άνθρωπος, που κρατά φυλακισμένα συναισθήματα για εσάς, και επιθυμεί λίαν συντόμως να σας τα αποδώσει με πράξεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia-fotia