Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 12/04 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Οι καλές σας οι προθέσεις, έχουν αναγνωριστεί από τον άνθρωπο σας, και αυτό που θα έχετε, είναι ενδιαφέρουσες προτάσεις και δώρα που θα σας ενθουσιάσουν.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Αν έχετε μπλέξει με δύο παράλληλες καταστάσεις, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να πάρετε άμεσα κάποια απόφαση για να μην αδικείται κανένας.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα έχετε πολλές ευχάριστε εκπλήξεις, από τον άνθρωπο σας που επιθυμεί, να σας πει κάτι για το κοινό σας μέλλον.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Είσαστε μέσα σε μια μόνιμη ανασφάλεια, που μόνο σας καθυστερεί από όλα αυτά που θέλετε να κάνετε. Τουλάχιστον αυτές, τις γιορτινές ημέρες, αλλάξτε την διάθεση σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε άμεσα με τον σύντροφο σας, όλα αυτά που έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς όλα πια έχουν αρχίσει και τρίζουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Τα φλερτ πάνε και έρχονται στην ζωή σας! Αυτό είναι και κάτι που θα σας ανεβάσει, την διάθεση. Εσείς κοιτάξτε να διαλέξετε, κάτι που να σας ταιριάζει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Μια ιδιαίτερη ημέρα που θα πρέπει να δείξετε τον καλό σας εαυτό. Αυτό που θα δείτε, είναι έναν παραπονιάρη σύντροφο που θέλει την προσοχή σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά στην καρδιά σας, για όλα αυτά που συμβαίνουν, μέσα στην σχέση σας και εσείς δεν μπορείτε να τα καταλάβετε.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Από σήμερα και μέχρι την νέα εβδομάδα, θα παρελάσουν από μπροστά σας, πολλά καινούργια άτομα, που όλο και κάποιο θα έλξει το δύσκολο σας ενδιαφέρον.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Το Πάσχα πλησιάζει και εσείς θα πρέπει από τώρα να κάνετε τις ετοιμασίες σας. Αυτό σημαίνει δώρα, προτάσεις, αλλά και απόφαση για το που θα πάτε.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Χαμογελάστε. Πολλά τα καλά που έρχονται και αφορούν την εργασία σας, αλλά και την αισθηματική σας ζωή, που είχε μπει στον πάγο τόσο καιρό.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για να δώσετε για να πάρετε, τις απαντήσεις σας. Αυτές τις ημέρες όλα τα θέματα, μέσα στην σχέση σας, πρέπει να φωτιστούν.
Ερωτική έλξη: 8/10