Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 12/08 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Αν δεν έχετε όρεξη να βγείτε … απλά μην το κάνετε. Θα χαλάσετε όλη την παρέα. Και την δική σας. Υπομονή και όλα θα στρώσουν από την ερχόμενη εβδομάδα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Εσείς δεν θα δυσκολευτείτε να μιλήσετε πιο ανοιχτά στο άτομο που αγαπάτε, και να γίνετε απόλυτα κατανοητοί. Όλα τα άστρα είναι υπέρ του ζωδίου σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

 

Δίδυμοι
Αν δεν έχετε κάτι να κάνετε αυτές τις ημέρες, οργανώσετε με τον άνθρωπο σας μια σύντομη απόδραση. Θα αναζωογονούσε και τα συναισθήματα σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Εσείς έχετε καρφώσει το βλέμμα σας στο κινητό, και περιμένετε κάποιον να σας θυμηθεί. Λάθος. Συνεχίστε την καθημερινότητα σας, και όλα θα παρουσιαστούν μπροστά σας άμεσα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Λέων
Μην ακούτε κανέναν και τα σχόλια του, για την ερωτική σας ζωή. Εσείς είστε και οι μόνοι, που ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για το μέλλον σας.
Ερωτική έλξη: 7/10

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παρθένος
Είσαστε κάτω από ασφυκτική πίεση, από 2 έρωτες, που ζητούν τις άμεσες απαντήσεις σας. Μην το επιτρέπετε. Ασχοληθείτε μόνο με αυτά που επιθυμείτε.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ζυγός
Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αλλά ακόμη δεν ανταποκρίνεται στα ερωτικά σας καλέσματα, το κάνει μόνο και μόνο από εγωισμό. Περιμένετε λίγο ακόμη.
Ερωτική έλξη: 9/10

Σκορπιός
Η ερωτική σας παρόρμηση, ίσως και να έχει τρομάξει, αυτήν την νέα γνωριμία σας. Πατήστε λοιπόν λίγο φρένο, και θα δείτε ότι όλα θα κυλήσουν πιο ομαλά.
Ερωτική έλξη: 9/10

Τοξότης
Εσείς και ο ατίθασος σας χαρακτήρας, δεν μπορείτε να σταματήσετε πουθενά. Ότι και όποιος δεν σας αρέσει, απλά να παραμείνει και θα ξεχαστεί στο παρελθόν σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

tarw-zwdia

Αιγόκερως
Έχει πολλές και καλές ιδέες το ταίρι σας, για να πάτε κάπου να ξεκουραστείτε. Αφήστε τις έννοιες στο γραφείο και απολαύστε τις τελευταίες ημέρες του Καλοκαιριού.
Ερωτική έλξη: 8/10

Υδροχόος
Κάποιος κοιτά – παρακολουθεί με διακριτικό τρόπο, τα βήματα σας. Εδώ υπάρχει ένας μεγάλος έρωτας και εσείς ακόμη δεν το έχετε καταλάβει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ιχθείς
Μην χαλάτε την ηρεμία σας για μικροκαταστάσεις και ασήμαντες παρεξηγήσεις. Οι μέρες είναι μόνο και μόνο για να απολαύσετε τις διακοπές σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

zwdia - love