Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 13/09 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Οι δράσεις σας, έχουν τραβήξει την προσοχή της προσωπικότητας που σας ενδιαφέρει. Το επόμενο διάστημα, θα έχετε και τις σχετικές ανταποκρίσεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Το ένστικτο σας, εδώ και καιρό σας προειδοποιεί, ότι η πρόσφατη ερωτική επιλογή που έχετε κάνει, δεν σας ταιριάζει, και μάλλον ήδη σας ταλαιπωρεί.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Δεν είστε από τα ζώδια, που θα ανεχτούν προβληματικές συμπεριφορές μέσα σε σχέσεις και ερωτικά δεδομένα. Μιλήστε … και αφήστε την άλλη πλευρά, να απολογηθεί.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Όλα – όλοι έχουν κάτι να σας πουν και να σας δείξουν. Αυτό που έχει σημασία είναι εσείς, να δείτε τελικά τι θέλετε και τι μπορεί να έχετε.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Από τα μέσα του Σεπτεμβρίου και μετά, θα δείτε τον άνθρωπο σας, να αλλάζει απέναντι σας, και να προσπαθεί να ξαναφουντώσει τον έρωτα στο μεταξύ σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Αν δεν έχετε ακόμη πάρει τις απαντήσεις που ζητάτε, πάνω στις οποίες θα βασίσετε τις αποφάσεις σας, ίσως και να πρέπει να ανοίξετε πια ο στόμα σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Οι δρόμοι σας και το μυαλό σας, έχουν μπερδευτεί. Παρόν και παρελθόν διεκδικούν την καρδιά σας. Μην πιεστείτε, για τίποτα και για κανέναν.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Η φαντασία σας, έχει περάσει τα όρια, και μάλλον αδικείτε τον άνθρωπο σας, που δείχνει να μην αντιλαμβάνεται πραγματικά, τι σας έχει κάνει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Σεπτεμβριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Τοξότης
Μέχρι και το τέλος του Σεπτεμβρίου, θα έχετε τις αποδείξεις αγάπης που ζητάτε από τον άνθρωπο σας, που στο τώρα έχει κάτι σημαντικό να σας πει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Τη ερωτική μάχη που δίνετε … θα την κερδίσετε λοιπόν. Λίγη μόνο υπομονή, που θα σας κάνει και πάλι να βρείτε … την δική σας ισορροπία.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και απρόσμενες. Κάποιος από το παρελθόν σας, θα σας επισκεφτεί και θα σας κάνει … εκ νέου προτάσεις για δέσμευση.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Κρατήστε το στόμα σας κλειστό, κρατήστε αποστάσεις και κρατήστε και μικρό καλάθι! Σας πλησιάζει το παρελθόν με κραυγαλέες προτάσεις αγάπης…!
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia-taro-astra