Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 14/04 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα είναι πολύ διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο. Υπάρχουν κάποια πλάνα μέσα στο μυαλό του ανθρώπου σας, για εσάς του δύο.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Χάνετε τον χρόνο και την ενέργεια σας, για να ισορροπήσετε μια σχέση, που το ένστικτο και η λογική σας, λένε να φύγετε μακριά. Από την νέα σεζόν όλα αλλάζουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Θα πρέπει να συγχρονιστείτε με τον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που επιθυμείτε να κάνετε. Ίσως αυτός να σας έχει κάτι – κάποια έκπληξη, που θα σας συγκινήσει.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Είσαστε στους προνομιούχους της εποχής που θα πρέπει να συγκεντρωθείτε και να πάρετε καταλυτικές αποφάσεις για το άμεσο μέλλον της σχέσης σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Όλα μέσα στον δεσμό σας, έχουν βελτιωθεί και το μόνο που απομένει είναι να βρείτε το χρόνο που θα κάνετε μαζί τις επόμενες κινήσεις, για μια πιο σοβαρή δέσμευση.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Το να κυνηγάτε ή να παρακαλάτε κάποιον δεν θα σας βγάλει πουθενά. Το πιο πιθανόν είναι να βαρεθεί και να απομακρυνθεί από εσάς. Μην πιέζετε λοιπόν.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Πολλά τα πρόσωπα που σας κυκλώνουν. Είσαστε κάτω από την ερωτική προσοχή πολλών και το μόνο που μπορείτε να περιμένετε, είναι προτάσεις.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Αυτό το Σαβ/Κο, είναι διαφορετικό. Όλοι έχουν την ανάγκη να είναι κοντά σας. Ίσως και να χρειαστεί να βάλετε ένα στοπ, και σε κάποιον στον από το παρελθόν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Δεν μπορεί κανείς να σας ξεπεράσει εσάς. Άρα με την αφορμή του Πάσχα, να είστε σε μια ετοιμότητα, κάποιος έχει σκεφτεί να σας πλησιάσει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Υπάρχει μέσα στο μυαλό σας μια παλιά ιστορία που θα σας κάνει να ανοίξετε ένα παράθυρο μέσα από επικοινωνίες διπλωματικές. Προσοχή.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Πολλά τα λόγια που έχετε ανταλλάξει με τον άνθρωπο σας. Αυτές τις ημέρες θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε και να τα ξεκαθαρίσετε άμεσα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Από την επόμενη εβδομάδα, θα έχετε πολλά νέα από τον άνθρωπο σας, που είναι πια σε μια κατάσταση, που θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα.
Ερωτική έλξη: 8/10