Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 15/02 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Εσείς και τα ασταμάτητα τερτίπια σας, έχουν δώσει αφορμές στον κοινωνικό σας κύκλο, για σχόλια, που όμως και πιθανόν να φτάσουν, μέχρι και τον σύντροφο σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Μια γεμάτη ημέρα, που θα πρέπει να δώσετε περισσότερη σημασία στον άνθρωπο σας, που έχει την ανάγκη να σας μιλήσει για θέματα που τον απασχολούν.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Υπάρχει ένα πρόσωπο, που είναι κρυφά ερωτευμένο με το πρόσωπο σας, αλλά δεν το παραδέχεται. Μέχρι το Σ / Κ, κάτι θα έχει αλλάξει υπέρ σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Δεν θα βγάλετε καμία άκρη αν συνεχίσετε να κυνηγάτε το άτομο που επιθυμείτε. Έχει καταλάβει ότι το θέλετε ερωτικά, και σας βάζει τεχνητές δυσκολίες.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Πολλά από τα φιλικά σας πρόσωπα έχουν παράπονα από εσάς. Το είστε μέσα σε έναν νέο δεσμό, δεν σημαίνει ότι πρέπει και να χαθείτε από τα λημέρια σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Το πρώην ταίρι σας, θα κάνει την εμφάνιση του μέσα στις ερχόμενες ημέρες, και με νέες προτάσεις που θα σας κάνουν να σκεφτείτε το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης,
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Μην κάνετε κάτι που δεν θα σας άρεσε να σας το κάνουν. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, σταματήστε να πιέζετε για να πάρετε απαντήσεις από τον άνθρωπο σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Μπορείτε απλά να σταυρώσετε τα χέρια σας, και με άνεση να περιμένετε την εμφάνιση του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Η υπομονή θα σας δικαιώσει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Πολλά τα θέματα που καλείστε εσείς σήμερα και αύριο να λύσετε, με τον άνθρωπο σας. Αφήστε για αρχή εκτός, όλες τις άσχημες υποθέσεις του παρελθόντος.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Μια τελική απόφαση περιμένουν όλοι από εσάς. Με τον Δία σε ανάδρομη φορά, σκεφτείτε και φυσικά βάλτε πάνω από όλα τον εαυτό σας.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Οι δράσεις και ο δυσεύρετος χαρακτήρας σας, έχει γοητεύσει έναν καινούργιο άνθρωπο. Αυτό μέσα στον τρέχοντα μήνα θα το μάθετε, και δια ζώσης!
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Μην σκέφτεστε μόνο όσα έχουν συμβεί. Δώστε ένα περιθώριο και στον εαυτό σας, για να χαλαρώσει και να βρει τις προσωπικές του ισορροπίες.
Ερωτική έλξη: 8/10