Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 15/03 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Εσείς οργανωθείτε από σήμερα και μέχρι το Σαβ/Κο. Κάποιος από το παρελθόν σας, επιθυμεί να σας πλησιάσει με αισθηματικό σκοπό.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Έχετε κεντρίσει το ερωτικό ενδιαφέρον 2 διαφορετικών ανθρώπων. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι απλά να περιμένετε να δείτε, τις προσεγγίσεις τους.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Μπορεί στο τώρα να αισθάνεστε μόνοι και αδικημένοι, αλλά το μόνο σίγουρο, είναι ότι μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα σας αποδεχτεί μια νέα αγκαλιά
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Οι βραδινές ώρες έχουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, που θα σας ανεβάσουν το κέφι. Μέσα σε όλα αυτά και ένα καινούργιο φλερτ – γνωριμία.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Εσείς δεν θα περιμένετε κανέναν. Κάντε τις τοποθετήσεις – δηλώσεις σας, και πια απομακρυνθείτε. Όποιος είναι τολμηρός και ικανός, θα σας πλησιάσει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Από το πρωί, το κινητό σας θα γεμίσει από προτάσεις, που θα σας χαροποιήσουν. Αυτό έχει να κάνει και με κάποιον πρώην σας που σας ψάχνει εδώ και καιρό.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Τα κέφια σας είναι ανεβασμένα. Το ταίρι σας, είναι τόσο κοντά σας που αισθάνεστε ασφαλείς. Μέχρι το βράδυ θα έχετε και μια ευχάριστη έκπληξη.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Είσαστε με τα μάτια θλιμμένα αλλά και καρφωμένα στο κινητό σας, μήπως και σας θυμηθεί το εν λόγω άτομο. Αυτό, είναι και κάτι που μπορεί και να συμβεί.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Έχετε ξεπεράσει και τον εαυτό σας, σε γκρίνια προς τον άνθρωπο σας. Αυτό που θα εισπράξετε είναι επίσης παράπονα. Ίσως και να πρέπει, να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Είσαστε μέσα σε σκέψεις, για όλα αυτά που σας ταλαιπωρούν μέσα στον δεσμό σας. Η σημερινή ημέρα, είναι ιδανική για να λύστε τις διαφορές σας.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Σίγουρα έχετε γίνει ερωτικός πόλος έλξης για πολύ καινούργιο κόσμο. Οι εν σχέση, ας είναι πιο προσεχτικοί, και οι ελεύθεροι, ας το απολαύσουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Έχετε πολλά να κάνετε μέσα στις ερχόμενες ώρες – ημέρες. Είσαστε πολυτάλαντα άτομα, και θα τα καταφέρετε μια χαρά. Σε όλα αυτά, μην απομακρυνθείτε από την σχέση σας.
Ερωτική έλξη: 8/10